Agglegények in Business

Az egyetemi üzleti tanterv a School of Business előírja, hogy a diákok a különböző karrierszakaszban.

Ha egy gólya vagy másodéves UW Bothell és szeretné felfedezni a válásnak a üzleti diák, kérjük, fontolja meg a két Tanfolyamok

 • BBUS 201 Bevezetés az üzleti
 • BBSKL 200 Felkészülés az üzleti világ

Amellett, hogy alacsonyabb az osztály diákjai UW Bothell, mi fogadjuk a közösségi főiskolák és egyéb 4 éves iskolákban.

A felvételt akkor a teljes 90 kredit UW Bothell a 300-400 szinten. Osztályok minősíteni core (szükséges all 30 kredit), lehetőség / koncentráció, választani (üzleti, általános és nem üzleti) és kidolgozásában elért (szükséges all 10 kredit). Minden résztvevőnek be kell töltenie egy legalább 10 kredit a nem üzleti általános választani.

Core tanfolyamok

Core tanfolyamok célja, hogy a hallgatók az alapjait az üzletből. Ők képviselik 30 kredit tanulmányi és meg kell tenni során a hallgató első évben. A kurzusok:

 • BBUS 300 - Menedzsment Szervezetek (4 kredit)
 • BBSKL 300 - csapatmunka készségeket (1 kredit)
 • BBUS 307 - Üzleti levelezés (5 kredit)
 • BBUS 310 - Vezetői gazdaságtan (5 kredit)
 • BBUS 320 - Marketing Management (5 kredit)
 • BBUS 340 - Műveletek és Projekt Menedzsment (5 kredit)
 • BBUS 350 - Business Finance (5 kredit)

Options / összefonódása

A diákok választhatnak, hogy tanulmányozza a Számviteli lehetőség, vagy válasszon egyet a hat koncentrációját. Ezen felül a diákok vedd kurzusok az érdeklődés a különböző concentrations- beszélni tanácsadója mintegy természetesen előfeltétele, mielőtt elindulna ezen az úton. A részletek alább:

Számviteli Option felkészíti a tanulókat a pályára a magán, kormányzati és non-profit és az állami számvitel.

pénzügy korszerű ismeretek és készségek a kritikus területeken a vállalati pénzügyek, befektetések kezelése, és a menedzsment a pénzügyi intézmények.

kezelés vizsgálja a különböző elemek, amelyek meghatározzák a teljesítmény és a siker a szervezet: az egyéni viselkedés és motiváció; csapatok és a csapatmunka; szervezeti rendszerek, szerkezetét, és a design; verseny és stratégia; és interakció a kormánnyal és más külső érdekeltek.

Vezetői Információs Rendszerek biztosít a hallgatók szakmai és üzleti készségek az üzleti problémák megoldására a technológia-alapú környezetben. A diákok megtanulják, hogy elemezzék, és hatékony információs rendszerek, sikeresen kezelni szoftver projektek, és maximalizálja az online vásárlói élményt.

értékesítés fejlesztésére összpontosít, a koordinált programok sikeres kezeléséhez a cég kapcsolata a cél az ügyfelek érdekében, hogy megfeleljen a stratégiai célok egy versenyképes környezetben.

Kiskereskedelem lehetőséget ad arra, hogy dolgozzon ki egy alapos ismerete fontos témákban, mint a kiskereskedelmi elemző, áru beszerzése, kiskereskedelmi marketing, az ellátási lánc menedzsment, kiskereskedelmi tevékenységek, kiskereskedelmi technológia, és a vezetés.

Technológia és Innováció Menedzsment hangsúlyozza elemzési keretek és eszközök hatékony kezelésére az innovációnak az egész cég.

A pénzügy, menedzsment és marketing koncentrációnak kell kínált mind nappali és esti. A Management Information Systems, Retail Management és Technológiai és Innovációs Menedzsment koncentrációkat lesz kapható nap osztályok csak.

Kidolgozásában elért tanfolyamok

Kidolgozásában elért tanfolyamok integrálni tanulás és kihívást diákokat, hogy elemezzék és megoldják a vezetői problémák, valamint politikákat, és foglalkozik a legfontosabb kérdéseket és a változások érintik az üzleti globális környezetben. A diákok többnyire a két kurzusok során az utolsó negyedévben a program.

 • BBUS - 470 Üzleti Politikai és Stratégiai menedzsment (5 kredit)
 • BBUS - 480 Globális Környezetvédelmi of Business (5 kredit)

Általános Választani

Annak érdekében, hogy a diákok egy széles körű tudományos háttérrel, 35 kredit a felső osztály (300/400 szint) tanfolyamok szükségesek, nem Számviteli Option diákok. Legalább 15 ilyen kreditet kell lennie a nem üzleti képzések. Ezek a hitelek révén lehet megvalósítani a különböző lehetőségeket, beleértve a Minor, szakmai / független tanulmány és / vagy egy második koncentráció Business.

Hatékony Őszi 2013 nem Számviteli lehetőség a diákok ki kell töltenie egy legalább 10 kredit a 300/400 szinten nem üzleti általános választani. Számvitel Opció diákok, 10 kredit a felső osztály (300/400 szint) nem üzleti általános választani lesz szükség.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University Of Washington Bothell »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019