Agglegények üzleti Adminisztráció

Cyprus Science University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegények üzleti Adminisztráció

Cyprus Science University

üzlet

Program leírás

A Department of Business Administration a Kar gazdasági, közigazgatási és társadalomtudomány kifejlesztett egy széles hálózat közreműködik egyetemek, vállalkozások, kormányzati és nem kormányzati szervezetek mind Észak-Cipruson és külföldön. A stimuláló munka- és tanulási környezet által létrehozott előmozdítása közötti kölcsönhatás osztály és a hozzá kapcsolódó szervezetek és az ipar. Az elkötelezettség a diákok és más érdekeltek nem csak segít a fejlesztés az üzleti osztály, hanem ad bizalmat, hogy a diákok a problémamegoldás komplex üzleti problémák valós környezetben.

Mi biztosítja, hogy a kutatási és oktatási módszerek segítenek átlépni műfajhatárok és ezáltal lehetővé teszi számunkra, hogy egy jó keveréke a betekintést a műszaki és a természettudományok és a gazdasági, üzleti és társadalmi kérdések, hogy segítsen megoldani a globális kihívások a jövőben.

A misszió a Department of Business Administration, hogy a vonat, és felkészíteni a hallgatókat a kreatív és nyilvánosan felelős karrier az üzleti és közgazdasági, valamint olyan innovatív és hatásos ötleteket az interfész a vállalkozások és az ipar, a társadalom, a természettudományok és a technológia.

Annak érdekében, hogy teljesítse a jövőkép és a küldetés, az osztály végez magas színvonalú kutatások, amely nagy hangsúlyt fektet az interdiszciplináris kérdések és az új technológiák, mely magas színvonalú szak, mely az innovatív tanítási módszerek és technológiák, amelyek hangsúlyozzák a kritikus vita jelenlegi a kutatási eredmények mellett a mennyiségi elemzést.

Menetrend

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 3, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Törökország - Ozanköy Köyü, Ankara
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Törökország - Ozanköy Köyü, Ankara
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt