Hivatalos Leírás

TECHNOLOGY tesz mindent MUNKA

Számítástechnikai és IT váltak szerves része, amit csinálunk. Amennyiben úgy ítéli meg, ahogyan kommunikálunk, szocializálódnak, üzleti vagy egyszerűen megy a mindennapi életünkben, így könnyű értékelni az előnyeit - és jelentőségét - a technológia.

Ahogy újítások továbbra is növekedni és fejlődni, egyre több informatikai szakemberek szükségesek. Karrierlehetőségek a tech világ korlátok nélkül. Ön is hozzájárulhat számos területen, miközben a saját munkáját értelmes és hasznos, bárhol is legyen.

Ha van egy érdeklődés megoldására többdimenziós igénylő problémát képzelet és megbízható technikai tudás, mi segítünk felépíteni a jövőben ebben a jól fizető területen.

Programozva SIKER

Megszerezni nagyon foglalkoztathatók képességek révén az iparág-specifikus tananyag. INTI működik a legjobb IT-szolgáltató, így hozzáférést élenjáró technológiákat, a szaktudás és a szakmai minősítést tartalmat. Akkor jól felkészült, még mielőtt diplomás.

KARRIERFEJLESZTÉS
Abban INTI, beveszünk a középpontjában a magas színvonalú tanulási tapasztalatok. A tananyag célja, hogy ápolják az innovatív ötletek és a globális gondolkodásmód, a "projekt-alapú tanulás" és a "probléma-alapú tanulás" megközelítés.

Meg fog dolgozni projektek művelni készségek problémamegoldás, elemzés, kommunikáció, a csapatmunka és projekt menedzsment. Ezen tevékenységek során, akkor tervezési megoldások és fokozza együttműködések. Ez készíti fel a foglalkoztatás és egy életen át tartó tanulás.

Az expozíció a legújabb innovációk
Részt vesznek az IKT események és informatikai szervezett versenyeken, illetve jóváhagyta a Malajzia Multimedia Development Corporation (MDeC), kapsz kihívás magát, fokozza a kreativitást és ápolják a tudat, hogy egy képzett IT szakember. Ez összhangban van a kormány elképzelését át Malajziában egy tudásalapú gazdaságban.

Partnerség Coventry Egyetem
A számítástechnikai és informatikai programokat kínálnak együttműködve és érvényesíti a Coventry University, Egyesült Királyság.

Valós ipari képzés
Az INTI Gyakornoki programot felbecsülhetetlen munkahelyi tapasztalat, amely készíti fel a foglalkoztatás, ha diplomás. Korábbi INTI- diákok vettek részt szakmai gyakorlaton multinacionális cégek, mint a Sony, Ricoh, az Advanced Micro Devices Global Services, Western Digital, UNISEM, Samsung, ON Semiconductor, Profi tera, a PricewaterhouseCoopers és így tovább.

Együttműködéseket IT VEZETŐ

IBM
INTI International University és az IBM Malaysia kovácsolt szövetsége az IBM Software Career Training (SCT), amely így INTI- az elsõ magánegyetem Malajziában lesz egy IBM Education Partner. Ha folytatni Masters vagy szak INTI-, elérheti forrásokat, élvonalbeli technológiák, a legjobb gyakorlatok és az üzleti megoldások IBM, az egyik a világ legjobb technológiai cégek.

IBM SCT program segít megérteni az informatikai infrastruktúra, mint szolgáltatás-orientált architektúra (SOA) és a legújabb technológiákat az IBM szoftver kínálatát. Lesz végzős egy magas színvonalú és elismert malajziai képesítést INTI- valamint nemzetközi IBM szakmai minősítés, így egy él a munkaerőpiacon.

CISCO
INTI International University dolgozott együtt a Cisco Hálózati Akadémia 2006 óta. Beépítésével a CCNA és CCNA Wireless tananyag a mi szak, mi biztosítja, akkor a készségek kialakítása és kezelése közepes méretű hálózatok. Azt is bemutatja az utat előrehaladásának szakmai minősítések, mint CCNP és CCIE, hogy Ön a cél a munkaadók számára.

SUSE NOVELL
A SUSE az egyik vezető szolgáltatója a Linux vállalati megoldások. Linux a legtöbb átjárható platform kulcsfontosságú számítástechnikai, így több ezer szervezetek szerte a világon, hogy Confi donosuk szállít informatikai szolgáltatások egész fizikai, virtuális és felhő környezetekben.

Mint egy kijelölt Novell Academic Training Partner (NATP), INTI International University embed a Novell Linux tanúsító tananyag a mi kurzusok és a hallgatók, akik beiratkozni Ezek a modulok képesek lesznek, hogy üljön a Novell Certified Linux minősítések által odaítélt Novell, USA. SAP speciális tárhely szolgáltatás lehetővé teszi a hozzáférést az SAP rendszerek gyakorlati tanulási tapasztalat alapján egy szabad szoftver licenc. És, hogy lépést tartsanak a változó tech trendek, train-the-trainer kar műhelyek biztosítják az oktatók mindig a legfrissebb SAP ismerete.

Lesz előnyös SAP műszaki szakértelem, valamint annak ismeretében integrált üzleti folyamatok és az iparági legjobb gyakorlatokat. Ön is szert ipar expozíció az SAP ügyfelei és partnerei révén szakmai és ipari projektek. Ez ad több szakmai értéket a munkaerő.

A tantermen kívül

NEMZETKÖZI vendég előadók
Rendszeresen meghívjuk neves professzorok és oktatók a mi partner egyetemek és a koszorús hálózat, hogy megosszák rengeteg tudás, szakértelem és tapasztalat INTI- diákok. Rajtuk keresztül a diákok szert nemzetközi ipari betekintést és a globális tudatosság.

ÖSZTÖNZÉS INNOVÁCIÓS MINDS
"A fórum engem látni a dolgokat más fényben. Az emberek gyakran félnek csinál, amit mások tartanak a kóros vagy szokatlan, mert a félelem, hogy megítélni. Az egész fórum, az összes csodálatos hangszórók, megtanultam, hogy ítélet azt bizonyítja, hogy valójában csinál valamit, amit mások nem mernek, és lényegében az, amit pedig az innovációban eszközökkel. "- Nico Mulyawan, a Master in Business Information Technology diák, aki képviseli INTI- a World Innovation Forum Mexikóban

TANULMÁNYI KIRÁNDULÁSOK
IBM dW Élő IBM Campus - Worklight

Ezen az eseményen a diákok megtanulják, hogy dolgozzon és kezelheti mobil alkalmazások IBM Worklight. Ez az esemény rávilágít arra, hogy:

 • IBM egyesíti kulcs mobil képességek egyetlen integrált csomagban, amely foglalkozik a teljes tömb kihívásokat és lehetőségeket, beleértve a mobil alkalmazás fejlesztés, alkalmazás kapcsolat és a menedzsment.
 • IBM Worklight használják fejlesztése, tesztelése és üzembe cross-platform mobil alkalmazások.

EMPLOYER PROJEKTEK


Az elmúlt években több mint 80 top vállalatok jöttek fedélzeti egyedülálló INTI- kezdeményezést. Ezek a projektek lehetővé teszik a diákok dolgozni valós üzleti problémák, így nekik egy mélyebb merítés területén az általuk választott.

kínált programok

 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) Számítástechnika együttműködve Coventry Egyetem
 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) számítástechnika együttműködve Coventry Egyetem
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - A Szövetség Coventry Egyetem
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - szakirány Network és a mobil számítástechnika által INTI- International University Association-Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - szakirány Network Security INTI- International University Association-Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (Hons) - szakirány Software Engineering által INTI- International University Association-Coventry University
 • Bachelor of Information Technology (Hons) - A Szövetség Coventry Egyetem
 • Bachelor of Information Technology (Hons) - szakirány Üzleti intelligencia INTI- International University Association-Coventry University
 • Bachelor of Computer Science (UOW program)
 • Bachelor of Information Technology (UOW program)
 • Diploma Information & Communications Technology
 • Alapítvány Business Information Technology
Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus INTI International University & Colleges, Malaysia »

This course is Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
Price
- További információk, menj newinti.edu.my
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date