Agglegény pszichológiai tudomány

University of Padova

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény pszichológiai tudomány

University of Padova

A kurzus leírása

A program célja, hogy erős alapokat nyújtson a pszichológiában. Meg fog tanulni olyan témákat, mint agy és viselkedés, Fejlődés pszichológia, Szociálpszichológia és kommunikáció, Klinikai pszichológia és alapjai az egészségügyi pszichológia. A tanfolyam magában foglalja mind a kötelező, mind a fakultatív tanításokat, és célja, hogy tudományos alapot nyújtson a jövőbeli tanulmányai számára a területen, és felkészüljen arra, hogy különböző ágazatokban dolgozhasson. Az elméleti tanulás a gyakorlati és a kísérleti tevékenységekkel integrálódik, így előadásokon és tanulmányi csoportokon is részt vesz. Szemináriumok és workshopok is részét képezik oktatási edzésének. Célunk, hogy bátorítsuk hallgatóinkat, hogy kritikusan közelítsék tanulmányaikat, és nemzetközi perspektívát nyerjenek.

A tanfolyam szerkezete

  • Első év : A program első éve: Pszichológia alapelvei, Agy és viselkedés, Fejlődés pszichológia, Szociálpszichológia és kommunikáció, Dinamikus pszichológia.
  • Második év : A második év a következőket foglalja magában: Statisztikai módszerek a pszichológiában, Munka- és szervezetpszichológia, Klinikai pszichológia, Állatpszichológia és neuropszichológia
  • Harmadik év : A harmadik év a következőket foglalja magában: Genes és viselkedés, Megismerés és érzéki felfogás, Területismeret, Nyelv pszichológia, Egészségpszichológia és természetesen a hároméves tanfolyam célja: érettségi!

A hallgatóknak minden évben részt kell venni az opcionális tanfolyamokon, mint például az emberi szexualitás, a mesterséges intelligencia és sok más, hogy eljussanak a szükséges kreditösszeghez.

Karrierlehetőségek

A pszichológiai tudományok posztulajdonosai szakmai vagy szakmai szervezeteket találhatnak az oktatásban és a harmadik szektorban működő vállalkozásokban és szervezetekben.

Egy professzionális pszichológus felügyelete alatt dolgozhatnak az egyének, csoportok, szervezetek és közösségek gondozásában az egészség elősegítésében. Mindezek az ágazatok kapcsolódnak a pszichometriai értékeléshez, a pszichoszociális segítséghez és az emberi erőforrások fejlesztéséhez az egész életen át.

Belépési követelmények

A felvételi követelmények:

  • Középiskolai diploma
  • SAT teszt

Abban az esetben, ha a jelöltek nem rendelkeznek a SAT teszttel, csak a nem uniós állampolgárokat hívják meg, hogy vegyenek részt egy Skype interjúban.

Ha az első kiválasztást követően rendelkezésre állnak az elérhető helyek, rövid időn belül közzé kell tenni egy új felvételi értesítést, amelyet írásbeli vizsgálatnak kell alávetni Padova-ban. Ez a belépési teszt 40 biológia, kémia, humán tudomány, matematika és logika közül választhat.

A külföldön tartózkodó, nem EU-tagjelölteknek be kell nyújtaniuk a beiskolázási kérelmüket az országuk olaszországi nagykövetségében.

Nyelvi követelmények

Ez a program nem követeli meg a diákoktól, hogy igazolják az angol nyelvtanúsítványukat, de az angol nyelvtudás elengedhetetlen, hiszen a BA teljes tevékenysége (pl. Előadások, vizsgák, tankönyvek stb.) Teljes egészében angolul van.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
2,597 EUR
A 2017/18 tanévre: 2,597 EUR
Information
Deadline
Kérj Információt
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
Locations
Olaszország - Padua, Veneto
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Padua, Veneto
Jelentkezési határidő Kérj Információt
28th February 2018 (early selection for candidates with a foreign degree).
A befejezés dátuma Kérj Információt