Hivatalos Leírás

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

Befejezése egy akkreditált három év sorozata tanulmány Pszichológia Ausztráliában vagy azzal egyenértékű. IELTS 7.0 nem zenekar pontszám kevesebb, mint 6,5. A pályázóknak rendelkezniük kell egy minimális GPA 2.5 a Bond University 4,0 skálán minden második és harmadik évben pszichológia tantárgyak és értékelik a tudományos érdeme.

PROGRAM LEÍRÁS

A Bachelor of Psychological Science (kitüntetéses) célja, hogy a hallgatók egy integrált, átfogó és teljes oktatást a fegyelem a pszichológia. Ön vállalja szintű képzés számos módszertani (kutatási módszerek, pszichometria, statisztikák) és az alkalmazott területek és fejlesztése kompetencia kutatások végzése. Minden alkalmazott anyag alapja a tudós-orvos modell, és bizonyítékokon alapuló megközelítés pszichológiai beavatkozás hangsúlyozta.

A program az Ön számára a felsőfokú oktatás és képzés az alapvető pszichológiai diplomás attribútumok, beleértve, de nem kizárólagosan a következők: Advanced elméleti és empirikus ismeretek néhány alapvető kutatási területe a fegyelem ismerete elméleti és gyakorlati alapja alátámasztó építési , végrehajtása és értelmezése néhány a leggyakrabban használt kognitív és személyiségi értékelések ismerete elméleti és gyakorlati alapja alátámasztó tudományos bizonyítékokon alapuló megközelítette pszichológiai beavatkozás miként a tudomány és a gyakorlat a pszichológia befolyásolja a társadalmi, történelmi, kulturális és szakmai kontextusokban

A program felépítése

Alapítvány tézis tárgyai (2)

 • Kitüntetések 1. tézis: Kutatási szeminárium és etika
 • Kitüntetések 2. tézis

Alapítvány Tanfolyam tárgyai (3)

 • Emberi kísérleti pszichológia
 • Többváltozós kutatási módszerek
 • Alapelvek A pszichológiai értékelés

Szabadon választható tantárgyak (2)

Válassz kettőt a jóváhagyott választható tantárgyak az alábbi listából:

 • Klinikai Pszichológia
 • Közösség és Egészségpszichológiai
 • Törvényszéki pszichológia
 • Ipari és Szervezeti Pszichológia
 • Neuropszichológia
 • Szociális megismerés
 • A tudós Kezelő Típus

szakmai eredményként

Ez a program készíti fel a karrier a pszichológiában. Befejezése ezt az utat, akkor kérheti ideiglenes regisztráció pszichológusi nyújt beiratkozik további posztgraduális tanulmányok vagy két évvel "felügyelt képzés.

Felügyelet mellett, akkor képes lesz arra, hogy folytassa a pályafutását a szakmai gyakorlat a pszichológia, beleértve a klinikai, igazságügyi vagy szervezeti pszichológia, tanácsadás, klinikai neuropszichológia, egészségügyi és közösségi pszichológia, sport pszichológia, kutatási és egyéb speciális területeken.

SZAKMAI ELISMERÉS

A Bachelor of Psychological Science (kitüntetéses) teljes mértékben által akkreditált ausztrál Pszichológia Akkreditációs Tanács.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
36 hetek
Nappali
Price
30,163 AUD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date