Read the Official Description

HELP Egyetem Pszichológiai Tanszéke és Flinders University School of Psychology közösen kínál a Bachelor of Psychological Science és a Bachelor of Psychological Science (kitüntetéses) diplomát. Ez a történelmi közös diplomát, az elsô a maga nemében Ázsiában, lehetővé teszi a diákok, hogy töltsenek ki egy három éves diploma vagy négyéves kitüntetéssel diplomázott Malajziában, amely által akkreditált ausztrál Pszichológia Akkreditációs Tanács (APAC). Ez az akkreditáció lehetővé teszi a diplomások a program közvetlenül alkalmazni minden ausztrál vagy új-zélandi egyetem, hogy folytassa a PhD vagy Masters tanulmányokat.

Ez a program áll a diákok, akik befejezték a pre-egyetemi tanulmányok és a HELP Bachelor of Psychology diákok. HELP Bachelor of Psychology diákok pályázhatnak, hogy át 2. év vagy év 3. a program. Diákok, akik szerezni minimum GPA 5,5 (out of 7), a harmadik évben a Bachelor of Psychological Science fokozatot jogosult lesz lépnek Bachelor of Psychological Science (kitüntetéses).

Tanfolyam célja a kurzus célja, céljai Kitüntetések természetesen pszichológia építeni korábbi képzési, hogy széles bázisa kortárs pszichológiai elmélet és kutatás, hogy különböző pszichológiai témakörben együtt mutatva a közös témák, kérdések, problémák és technikák hogy fokozza a diákok jobban megértsék a módszertani és adatelemzés kérdéseket.

Célja, hogy jobban megismertesse a kutatásnak, hogy hogyan járulhat hozzá a pszichológia megértése és megoldása valós problémákat, és hogy támogassák a kritikus vagy értékelő gondolkodás (például körülbelül elmélet, módszerek alkalmazása

Bevitel dátuma:

Január, május és augusztus

Program taught in:
Angol

See 44 more programs offered by HELP University »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
3 Év
Nappali
By locations
By date