Hivatalos Leírás

Bachelor of Science in Forensic Science

A Bachelor of Science in Forensic Science fokozat célja, hogy felkészítse a tanulókat a pályára törvényszéki szakértőkkel. A mag a tananyag áll a kémia és a biológia kurzusok és kisszámú kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás kurzus. A potenciális munkaadók közé tartoznak a helyi, állami és szövetségi bűnözés laboratóriumok és a bűnüldöző szervek, mint például a Drug Enforcement Administration, az ATF, a Szövetségi Nyomozó Iroda és a Florida Department of Law Enforcement (FDLE). A tanterv növeli gyakornoki lehetőséget a Tampa FDLE labor és a Hillsborough Megyei Medical Examiner. A pálya is felkészíti a tanulókat a doktori programok kriminalisztika, a kémia, a biokémia és az egészségügyi szakmai iskolákban.

Várt eredmények az UT a kémia / biokémia Programok

1. alapismeretek kémia fogalmak

1.1. Diplomások rendelkeznek a tudás elengedhetetlen, hogy széles körű egyetértés a kémia köztük:

-Atomic És molekuláris szerkezete
-Stoichiometry Kémiai reakciók
-Kémiai egyensúlyok, beleértve azokat, amelyek savak és bázisok
-Thermodynamics
-Kinetics
-Kémiai reakcióképesség és tulajdonságai a szerves és szervetlen vegyületek
-Precision, A pontosság és a kapcsolódó statisztikák
-Biochemistry

1.2. A hallgatók fejlesszék és gyakorolják a kritikus gondolkodás és problémamegoldó készség révén is szerezhet.

1.3. A hallgatók fejleszteni képes tanulni és tanulni egymástól függetlenül.

2. tapasztalati tanulás

2.1. A hallgatók fejlesszék és bizonyítani alkalmasság a tudományos műszerek, adatgyűjtés és értelmezés, és kísérleti tervezési való részvétel révén eredeti kutatási vagy egyéb tapasztalati tanulási lehetőségeket. @ 2.2. A hallgatók megtanulják, és legjobb gyakorlatok végrehajtására tekintetében kémiai biztonsági amikor a laboratóriumi környezetben.

2.3. A hallgatók ismernie kell keresni, olvasás, tolmácsolás, kritikusan elemzi kémiai irodalomban.
2.4. A hallgatók fejlesszék és gyakorolják a kritikus gondolkodás és problémamegoldó készség a saját tapasztalati tevékenységek.

3. Tudományos közlemény

3.1. Diákok fejleszteni a képességét, hogy hatékonyan kommunikálni a szóbeli és írásbeli módszerek.

3.2. A hallgatók levelet laboratóriumi eredményeket a saját tanfolyam és / vagy kutatási tapasztalatok felhasználásával a megfelelő tudományos formátumban.

3.3. A hallgatók megfelelő eszközökkel, hogy szóbeli előterjesztés a téma a szakirodalomban is szerezhet, és / vagy a saját kutatás.

4. Elismerő Szakmai felelősség

4.1. A hallgatók azonosítani érvényes tudományos információkat és tekintse meg kritikusan tudománytalan információkat.

4.2. A diákok folytatja megbízható forrásból abban, hogy indokolt döntéseket és erkölcsi döntéseket.

4.3. A hallgatók megértik, hogyan kémia tárgya más tudományágak és általában a társadalom számára.

Egyetemi Nemzetközi Felvételi

A beiratkozott hallgatók több mint 100 ország, UT büszkén tartja a diákok a világ minden tájáról a gólya vagy átutalással felvételi. Proof of angol nyelvtudás szükséges. (Ez alól a nemzetközi diákok a Commonwealth karibi, Bermuda, Kanada, Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália és Új-Zéland.)

Diákok kell alkalmazni keresztül UT online alkalmazás. Annak érdekében, hogy vizsgálja felül a hallgató alkalmazás, a University kell kapnia a következő:

 • Hivatalos átiratát minden középiskola tanfolyam és fokozatok angol nyelvre lefordítva ("Hivatalos" azt jelenti, hogy meg kell kérnie az iskolai küldeni átiratok közvetlenül a UT felvételi iroda. Ha ez nem lehetséges, másolatát elküldi igazolt az iskolád, mint "hiteles másolat" az eredetik után másolása. Egy hivatalos az iskolában kell aláírni a dokumentumot, mint "másolata eredeti.")
 • Esszé az angol nyelven írt
 • Az ajánlás írta egy tanácsadó, tanár vagy igazgató.

A pályázóknak be kell nyújtaniuk az alábbi lehetőségek közül:

 • TOEFL: minimális elfogadható pontszám 550 vagy 213 (számítógépes), vagy 79 (Internet-alapú) vizsga.
 • IELTS: International English Language Testing System - extraszűz 6,5.
 • CPE: Igazolás az angol nyelv ismeretét - minőségű "C" vagy annál jobb
 • Pearson Test of English (PTE): minimális pontszám 58.
 • A sikeres befejezése az angol 112 tanúsítvány által kínált ELS Language Centers kíséri ajánlólevelet a rendszergazdák és a 500 szavas angol bemutatkozás.

A nemzetközi diákok, akik megfelelnek a felvételi követelményeket, de szükség van további angol nyelvi képzés való belépés előtt, mint a teljes munkaidőben fokos diák beiratkozik egy több ESL programok.

A nemzetközi diákok is igazolnia kell a rendelkezésre álló források fedezésére első tanév, és minden ezt követő évben. Rendkívüli új belépő hallgatók kiváló tanulmányi eredmény kapni részleges ösztöndíjak ($ ​​4,000- $ 7,000 tanévenként), amely magában foglalja csak egy kis része a teljes költség. A diákok dolgoznak az egyetemen akár heti 20 órát.

Amikor felvételi a University és a kielégítő teljesítése a pénzügyi kimutatásban egy I-20 nyomtatványt kell küldeni kérelmezők UT a felvételi irodában. A pályázóknak meg kell tennie a I-20 nyomtatványt, egy példányát az elfogadásról levél és pénzügyi kimutatás a legközelebbi amerikai nagykövetség vagy konzulátus. Miután egy interjúban, a nagykövetség vagy konzulátus fogja eldönteni, hogy egy F-1 tanuló vízum adható ki. Be az Egyesült Államokban, a diákok kell ezt a vízum az útlevelében, és az I-20 nyomtatványt. A diákok nem léphet be az országba egy turista vízum szándékát, hogy tanulmányozza az USA-ban

A személyzet a Hivatal Nemzetközi Programok segíti a hallgatók érkezés előtti információk, orientáció és tanácsadás a tudományos, társadalmi, kulturális és foglalkoztatási ügyekben.

Átlagos költsége a teljes idejű egyetemi hallgatók számára 2013-2014 tanévben (ősszel és tavasszal).

 • Tandíj (12-18 óra hitel szemeszterenként): 23.990 $
 • Kötelező díjak (kötelező): 1782 $
 • Szállást és ellátást (kétágyas szoba, 15 étkezés hetente): 9388 $
 • Összesen: 35.160 $
Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
35,160 USD
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019