Agglegény - kertészet és üzleti menedzsment

HAS University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény - kertészet és üzleti menedzsment

HAS University of Applied Sciences

Bachelor - Kertészet és üzleti menedzsment

Angol tanított

Kertészet és Business Management a kereskedelmi termelés zöldség, gyümölcs és a növények. Arról van szó, a nemzetközi üzleti, technológia, innováció és fenntarthatóság. Arról van szó, a hatékony és nyereséges létrehozása első osztályú termékeket, amelyek a mi étrend egészségesebb, ízletesebb és változatosabb és lakókörnyezet zöldebb és vonzóbb.

Tanulmányai során megtanulod, hogyan új növényfajták, gyümölcsöt vagy zöldséget jönnek létre, és hogyan növekszik, hatékony és biztonságos. Azt is nézd meg, hogyan és hol kell a piaci termék. Így megismerni a teljes kertészeti ellátási láncban. Ez azt jelenti, ha a végén a tág értelemben, hogy lehetővé teszi, hogy a munka bármely szektorban a kertészeti vagy mezőgazdasági ágazat.

Szóval készen állsz a kihívásra? Egy nemzetközi karriert olyan iparág, amely mindig halad előre? Aztán Kertészet és Business Management a jobb tanulmányi program az Ön számára!


Felvételi követelmények


A felvételi követelmény erre a 4 éves Bachelor program egy érettségizett, amely egyenértékű a holland HAVO diploma, az utolsó éves tantárgyak a matematika és a kémia. Gyakorlati (munka-) tapasztalat hasznos, de nem kötelező. A szint a diploma után értékelik HAS megkapta a teljes jelentkezési űrlapot. Ha azt szeretnénk tudni, hogy a középiskolát értékelik Hollandiában, mielőtt alkalmazza, az adatok ellenőrzése a Nuffic Ország modulok.

Akkor is meg kell tudnia bizonyítani, hogy te vagy jártas az angol nyelvben. MTA University of Applied Sciences elfogadja a következő nyelvi tesztek:


IELTS


Tudományos program: 6,0 (teljes zenekar pontszám)


TOEFL

  • Internet-alapú teszt: 80
  • A számítógép-alapú teszt: 213
  • Papír-alapú teszt: 550Cambridge-i Tanúsítvány: C 1

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Holland
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Hollandia - 's Hertogenbosch, North Brabant
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hollandia - 's Hertogenbosch, North Brabant
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt