Hivatalos Leírás

Mérnöki játszott döntő szerepet játszik az emberi civilizáció. Az ember az első kereket, hogy a legújabb sebészeti eszközöket, formálta a világot, mint tudjuk, ma.

Mérnökök is részt vesznek, hogy miként és miért működnek a dolgok, és innovatív, hogy új technológiákat. Ma mérnöki központi széles skáláját iparágban, a divat és az élelmiszer-, a játékkonzolok és űrutazás.

Középpontjában a mérnöki a tudomány és a kreativitás. Abban INTI, akkor az Ön számára az építőelemek meg kell, hogy tegyen különbséget a világon, és mérnök egy sokkal jobb jövőben.

Van a sikerre

Világszínvonalú partnerek
A valós szakmai tapasztalattal és alapos ismerete a gyakorlati mérnöki keresztül felépített szakmai számos MNC és vezető játékosok, mint Gamuda, Megasteel, Ricoh és TopRank.

ÁLLAMI-of-the-art létesítmények
Élvezze a teljes hozzáférést biztosít az egyik legnagyobb számban a mérnöki laboratóriumok és műhelyek Malajziában. Adatokat gyűjteni, kísérlet és elvégez minden egyéb gyakorlati mérnöki feladatok könnyedén.

nemzetközi együttműködések
Reap előnye az tisztelt brit és ausztrál együttműködők. Partnereink között vannak University of Leeds, University of Adelaide, a Queenslandi Egyetem, University of New South Wales és Australian National University.

Partnerség a Bradford Egyetem
INTI büszke arra, hogy egyike a nagyon kevés intézmény elnyerte a "társult intézmény" státusz a University of Bradford, Egyesült Királyság.

A tantermen kívül

tanulmányutak

Rendszeresen szervezünk látogatások vezető vállalatok, ahol a mérnökhallgatók tovább megismerkedjenek a tudományágak és igények tényleges munkakörnyezetben. INTI diákok látogattak ipari óriások, mint a Sharp Manufacturing Corporation (M) Sdn Bhd, egyike a világ vezető gyártói LCD / LED TV-t és AUO SunPower Sdn Bhd, a világ vezető TFT-LCD és technológiájáról.

IPARI VERSENYEK

Az egyik módja annak, hogy tudást a gyakorlatba, hogy adja meg a nemzeti versenyek, mint például a Nehémiás Design verseny, amely szükséges a résztvevők, hogy megoldja Kampung Baru árvíz bajok segítségével a zöld technológia. INTI diákok második helyezést ért el a saját szerkezetileg ép és esztétikus megoldás.

kiváló előadók

Szert nagyobb globális tudatosság és az ipar betekintést látogatásával a tárgyalások és előadások által bemutatott a meghívott előadók itt INTI-. Az egyik meghívott előadó volt Dr. Nowshad Amin Tanszék Villamos Elektronikus és Systems Engineering, Universiti Kebangsaan Malajzia (UKM), aki beszélt a fotovoltaikus napenergiát.

kínált programok

  • 3 + 0 Bachelor of Engineering (Hons) az elektromos és elektronikus Engineering együttműködve Coventry Egyetem, Egyesült Királyság
  • Bachelor of Engineering (Hons) Építőmérnöki
  • Bachelor of Engineering (Hons) gépészmérnök
  • BSc (Hons) Mennyiség Földmérő
  • Mérnöki oklevél
  • Diploma Elektromos és elektronikus Engineering
  • Gépészmérnöki oklevél
  • Diploma Mennyiség Földmérő
  • Alapítvány a tudomány
Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus INTI International University & Colleges, Malaysia »

This course is Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date