Városi és Regionális Tanulmányok fejleszti az egyének, akik szeretnék jobbá tenni a saját közösségük a különbség, hogy mi történik az idősebb városrészek átmenet; a különbség, hogy mi történik az új elővárosi közösségek tervezett és épített; és a különbség az életét és jólétét személyek egész fővárosi és vidéki régiókban.

URS kínál egyetemisták lehetőséget, hogy megismerjék a fogalmak, hogy hasznos lesz-e válnak a közösség szervezői, ügyvédek, városi és regionális tervezők, építészek, tanárok, gazdasági fejlődés szakemberek, újságírók, szociális munkások, városi vezetők, vagy írja be karriert az üzleti életben.

A diákok kínált bevezető és haladó tanfolyam sok a társadalomtudományi diszciplínák, amelyek hozzájárulnak a városi tanulmányok - beleértve a közgazdaságtan, földrajz, politológia, pszichológia, szociológia és - csakúgy, mint a speciális tanfolyam, mint: a városi szociális problémákat, városi és regionális tervezés, valamint a szeminárium etikai és hatósági feladat.

Van számos területen a hangsúlyt a program keretében, beleértve a közösségfejlesztés, népismeret, valamint a városi és regionális tervezés.

Területein hangsúlyt

Tekintse meg a kurzus követelmények és ajánlott félév a félév ütemezése tanfolyamok területén a hangsúlyt Városi és Regionális Tanulmányok:

Közösségi fejlesztés

Természetesen a munka középpontjában a makro kérdések a gazdasági fejlődés és a tervezés, mint például a földhasználat Controls, közösségi gazdaságfejlesztés, Városi és Regionális Tervezés, városi és regionális gazdasági elmélet.

Etnikai Tanulmányok

Természetesen a munka hangsúlyozza tapasztalat az etnikai és faji csoport az Egyesült Államokban, ezen belül különösen a folyamatos erőfeszítéseket e csoportok építeni közösségek és a saját etnikai identitásuk az Egyesült Államokban.

Városi és regionális tervezés

A speciális program tanulmányi hangsúlyozva a tervezés elméletét és módszertanát, és igénylő szakmai munka a helyi tervezési ügynökségek. Ez a tananyag gyakran által kiválasztott érdeklődő diákok diplomás munkát a városi és regionális kutatások.

Városi és Regionális Tanulmányok

Sok diák érdekli az általános program a Városi és Regionális Tudományi.

Földmérési Certificate Program

Összefüggésben felajánlott Northeast Wisconsin Műszaki Főiskola. Tanulók a szak mellett szükséges tanfolyamokat NWTC kapnak állami bizonyítványt a földmérő.

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus University Of Wisconsin - Green Bay »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019