Read the Official Description

Szak A Turizmus és Vendéglátás Menedzsment

Fokozat: Bachelor of Hospitality Management

Diploma címe finnül: Restonomi (AMK)

Időtartama és mértéke vizsgálatok:

3,5 év, 210 kredit, beleértve a 30 kredit elhelyezés

A szálloda és étterem üzlet folyamatosan bővülő világszerte az ipar, amelynek szüksége van a modern, multikulturális, ügyfél-orientált szakemberek jó vezetés és projekt menedzsment ismeretek.

A Degree Program Turizmus és Vendéglátás Management széles körű vizsgálatokat, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen, és kezelése a mai ügyfelek magas igényeket magas szintű és innovatív szolgáltatásokat. A diákok megtanulják, hogyan kell tervezni szállodai, éttermi és turisztikai szolgáltatásokat, hogyan kell kezelni az üzleti és hogyan, hogy egy sikeres vezető. Értékesítési és marketing ismeretek is szükség van, valamint az interkulturális kommunikáció és sokoldalú nyelvismeret.

A kurzusok végeztük különböző tanulási módszereket oktató és a csoport azon dolgozik, hogy a projekt-alapú tanulmány saját étterem és együttműködve a helyi cégek. Online tanulás is része a mindennapi tanítási módszerek.

Az oktatás magában foglalja a program-specifikus alapismeretek, speciális szakmai tanulmányok, választható tanulmányok alapképzési szakdolgozat és elhelyezése. Tanulmányok végzett teljes egészében angol nyelven, és ezek közé tartozik a kötelező időszak hosszú tanulmányok vagy gyakorlat külföldön.

A nemzetközi mix a hallgatói csoport azt jelenti, hogy ezt a célt a nemzetközivé érhető el Imatra, valamint tanulmányi és gyakorlatot külföldön végezze. Látogatás professzorok más egyetemeken is része a tanulmányok.

Megkönnyítése alkalmazkodott az új tanulási környezet és folyamatok, mi lesz a konzultáció minden diák a saját irányultsága alapján, amely teszünk minden hallgató személyre szabott tanterv.

A diplomások a szak fog működni, mint szakértők vagy középvezetők a szállodai, éttermi és idegenforgalmi ágazat. Ezek segítségével lehet a különböző vezetési, tervezési és fejlesztési feladatokat, mint például a recepció vezetők, étterem vezetők, hotel értékesítési vezetők, terület vezetők étterem láncok vagy rendeltetési fejlesztők. Ahhoz azonban, hogy egy hatékony menedzser, praktikus, operatív szakértelem elengedhetetlen. Ez a különleges szempontot keresztül valósul meg a kötelező munkával eltöltött idő.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Saimaa University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
3.5 Év
Nappali
Price
Free
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date