Hivatalos Leírás

Üzleti turizmus tanulmányok Porvoo Campus kínál remek kiindulópont a szakmai karrier a nemzetközi idegenforgalom, és lehetővé teszi a diákok, hogy válasszon a két alternatíva szakirányok:

 • Sales and Service Development üzleti turizmus vagy
 • Események és menedzsment.

Pályakezdő szert projekt menedzsment, kutatás és fejlesztés, coaching, a problémamegoldás, és az innovációs készség. Tanulás zajlik a csapatmunka a valós projektek, ahol a személyes fejlődés, a hálózatépítés és prezentációs készség vannak emelve.

A diákok alkalmazni tudásukat a dinamikus turisztikai ágazat (légitársaságok, utazási irodák, rendezvények, szállodák), és különleges know-how a specializáció, alkalmazható bármely globális vállalat. Diplomások is előállítani, eladni vagy vásárolni utazási szolgáltatások, a munka az események az ipar, vagy elindíthat egy új üzlet.

A vizsgálatok vannak osztva a következő modulok: Kommunikációs készségek utazás és turizmus; Turizmus Működési környezet; Termelési és értékesítési utazási és idegenforgalmi szolgáltatások; Szociális és együttműködés készségek, valamint az üzleti és a vállalkozói készségek.

"Most dolgozom Tallink Silja, ahol eredetileg kérte a nyári munkát, mint egy eladó. Már volt egy nagy lehetőséget, hogy a különböző osztályok Tallink Silja; első néhány hónap az értékesítési központ (B2C) értékesítési utak a telefont, akkor a vevői kapcsolatok néhány év, és most szeptemberben. Elkezdtem az én aktuális pozícióját Service biztost az új Social Media csapata. Csapatunk négy utazási szakemberek és én. A mi feladatunk az, hogy vigyázzon ügyfélszolgálat Tallink Silja közösségi média csatornákon, mint például a Facebook, a Twitter és a Instagram. Mi is kezelni honlapunkon chat-kapcsolatokat.

Nagyon élveztem a tanulmányaimat és diákélet Porvoo. Amellett, hogy jó kiindulópont, hogy hol kezdjék építeni a szakmai karrier kerestem egy nagy nemzetközi baráti és a hálózat turisztikai szakemberek. "

Marianna Artman, szolgáltatás biztosnak Social Media Tallink Silja

Key tanulási eredmények a program

Kiválasztása fő tárgya vagy a szakterületének

Vége felé az első tanév a diákok választhatnak a specializáció tanulmányait. Azok sor a második évben, a két félév. A szolgáltatás az Akadémiai Advisor rendelkezésre állnak, de a diákok is van egy tanár tanár és a diák oktatók saját szolgáltatások az egész vizsgálat. Mindezek a segítségével a diákok, hogy a helyes személyes választás lehetőségét kurzusok és a specializáció tanulmányok.

A két specializáció alternatíva:

Szakmai tanulmányok a Degree Program Turisztikai összpontosít üzleti turizmus, ahol az értékesítés és szolgáltatás az üzleti turizmus tart központi szerepet játszik. A kulcs tartalma:

 • Ügyfél betekintést
 • Utazás a beszerzési és értékesítési folyamatok által látott vevők, szállítók és közvetítők
 • Travel Management rendszerek és eszközök
 • Partnerségek és hálózatok
 • Technológia értékesítési és szolgáltatási

Egy másik specializáció Event Planning and Management, ahol üzleti jellegű találkozók és egyéb társasági események vannak emelve. A kulcs tartalma:

 • Rendezvényszervező processEvent menedzsment
 • Economics események
 • Hatások események
 • Technológia események

szakmai fejlődés

A hallgatók szakmai készségek fejlesztése és a generikus meta-kompetenciák szükségesek a munka az élet az alábbi három szakaszból áll: alkalmazkodás, alkalmazására és fejlesztésére. A kompetenciák és készségek a hallgatók fejlesztése integrált módon, amikor dolgozik a projektekre, amelyek egyre nagyobb kihívást jelent, mint a vizsgálatok előtt.

Minden diák finn oktatási háttér várhatóan eltölteni egy szemesztert tanulmányok vagy a szakmai gyakorlatot külföldön töltött időszak, hogy fokozzák a felkészültséget nemzetközi kihívásokra.

Oktatás 9500 E
Diákszállótömbben (inc. Víz, villany) 300 E / hó
Élelmiszer 150-250 E / hó
szállítás 50 E / hó
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Haaga-Helia University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
7 félév
Nappali
Price
9,500 EUR
évente.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date