Agglegény a turizmus és rendezvényszervezés

Haaga-Helia University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény a turizmus és rendezvényszervezés

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Üzleti turizmus tanulmányok Porvoo Campus kínál remek kiindulópont a szakmai karrier a nemzetközi idegenforgalom, és lehetővé teszi a diákok, hogy válasszon a két alternatíva szakirányok:

 • Sales and Service Development üzleti turizmus vagy
 • Események és menedzsment.

Pályakezdő szert projekt menedzsment, kutatás és fejlesztés, coaching, a problémamegoldás, és az innovációs készség. Tanulás zajlik a csapatmunka a valós projektek, ahol a személyes fejlődés, a hálózatépítés és prezentációs készség vannak emelve.

A diákok alkalmazni tudásukat a dinamikus turisztikai ágazat (légitársaságok, utazási irodák, rendezvények, szállodák), és különleges know-how a specializáció, alkalmazható bármely globális vállalat. Diplomások is előállítani, eladni vagy vásárolni utazási szolgáltatások, a munka az események az ipar, vagy elindíthat egy új üzlet.

A vizsgálatok vannak osztva a következő modulok: Kommunikációs készségek utazás és turizmus; Turizmus Működési környezet; Termelési és értékesítési utazási és idegenforgalmi szolgáltatások; Szociális és együttműködés készségek, valamint az üzleti és a vállalkozói készségek.

"Most dolgozom Tallink Silja, ahol eredetileg kérte a nyári munkát, mint egy eladó. Már volt egy nagy lehetőséget, hogy a különböző osztályok Tallink Silja; első néhány hónap az értékesítési központ (B2C) értékesítési utak a telefont, akkor a vevői kapcsolatok néhány év, és most szeptemberben. Elkezdtem az én aktuális pozícióját Service biztost az új Social Media csapata. Csapatunk négy utazási szakemberek és én. A mi feladatunk az, hogy vigyázzon ügyfélszolgálat Tallink Silja közösségi média csatornákon, mint például a Facebook, a Twitter és a Instagram. Mi is kezelni honlapunkon chat-kapcsolatokat.

Nagyon élveztem a tanulmányaimat és diákélet Porvoo. Amellett, hogy jó kiindulópont, hogy hol kezdjék építeni a szakmai karrier kerestem egy nagy nemzetközi baráti és a hálózat turisztikai szakemberek. "

Marianna Artman, szolgáltatás biztosnak Social Media Tallink Silja

Key tanulási eredmények a program

Kiválasztása fő tárgya vagy a szakterületének

Vége felé az első tanév a diákok választhatnak a specializáció tanulmányait. Azok sor a második évben, a két félév. A szolgáltatás az Akadémiai Advisor rendelkezésre állnak, de a diákok is van egy tanár tanár és a diák oktatók saját szolgáltatások az egész vizsgálat. Mindezek a segítségével a diákok, hogy a helyes személyes választás lehetőségét kurzusok és a specializáció tanulmányok.

A két specializáció alternatíva:

Szakmai tanulmányok a Degree Program Turisztikai összpontosít üzleti turizmus, ahol az értékesítés és szolgáltatás az üzleti turizmus tart központi szerepet játszik. A kulcs tartalma:

 • Ügyfél betekintést
 • Utazás a beszerzési és értékesítési folyamatok által látott vevők, szállítók és közvetítők
 • Travel Management rendszerek és eszközök
 • Partnerségek és hálózatok
 • Technológia értékesítési és szolgáltatási

Egy másik specializáció Event Planning and Management, ahol üzleti jellegű találkozók és egyéb társasági események vannak emelve. A kulcs tartalma:

 • Rendezvényszervező processEvent menedzsment
 • Economics események
 • Hatások események
 • Technológia események

szakmai fejlődés

A hallgatók szakmai készségek fejlesztése és a generikus meta-kompetenciák szükségesek a munka az élet az alábbi három szakaszból áll: alkalmazkodás, alkalmazására és fejlesztésére. A kompetenciák és készségek a hallgatók fejlesztése integrált módon, amikor dolgozik a projektekre, amelyek egyre nagyobb kihívást jelent, mint a vizsgálatok előtt.

Minden diák finn oktatási háttér várhatóan eltölteni egy szemesztert tanulmányok vagy a szakmai gyakorlatot külföldön töltött időszak, hogy fokozzák a felkészültséget nemzetközi kihívásokra.

Oktatás 9500 E
Diákszállótömbben (inc. Víz, villany) 300 E / hó
Élelmiszer 150-250 E / hó
szállítás 50 E / hó
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
7 félév
Nappali
Price
ár
9,500 EUR
évente.
Locations
Finnország - Helsinki
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Finnország - Porvoo
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Helsinki
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Finnország - Porvoo
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt