Bachelor Production Management: Divat és Összefüggő Iparágak

Automobile belső, játékok, poggyász, orvosi ellátás, ruházat: Nagyon különböző termékek, minden létrehozott termelési folyamat, ami lényegében ugyanaz. Mester a folyamatot, és te a kereslet, mint a termelési igazgató. És a legjobban fizetett állások itt New Yorkban.

Ruházat és textil vállalkozások hivatkozhatnak a képességük, hogy minőségi árut a fogyasztóknak-időben és a megfelelő áron. Ez a program a néző vagy a termelési technikák és az üzleti gyakorlat végrehajtásához szükséges versenyképes gyártási rendszerek mai globális piacon. Megtanulod analitikus és fogalmi problémamegoldás, hatékony kommunikációs technikák, és a számítógépes ismeretek a fejlett iparral kapcsolatos rendszerek és szoftverek. Azokban az osztályokban tanítják gyakorló szakemberek, akkor nyereség felbecsülhetetlen gyakorlati tapasztalatok, valamint az elméleti tudás.

Highlights

  • A New York City egyedül, több termelési menedzsment munkahelyet import / export, ruházati és varrott termékek gyártása, lakberendezési, és a játék a vállalatok, mint ahány diplomások töltse ki őket.
  • FIT legjobb minőségű berendezések és gyakorlat a helyi cég kínál tapasztalat szinte minden szempontból a termelés, a vágás és a jelölésre a kész termék, beleértve a legtöbb magasan fejlett számítógépes programok és rendszerek.
  • A program szoros kapcsolatot az ipar a tanulók, hogy értékes kapcsolatokat.

Ebben a programban, akkor:

  • dolgozni state-of-the-art berendezések létesítmények mintájára azokat az iparban.
  • szert nélkülözhetetlen háttér a gyártás, valamint a tapasztalat segítségével belépni a munkaerőpiacra, illetve folytatni felsőfokú.
  • sajátítsák el a termékfejlesztési folyamat.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Fashion Institute of Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019