Hivatalos Leírás

A szociális munkás tervezése és kivitelezése a közpolitikák és a szociális programok irányul a kollektív jólét és az integráció az egyén a társadalomban. Dolgozik olyan kérdésekkel, mint a társadalmi kirekesztés, a monitoring, elemzés és intézkedéseket javasol, hogy javítsa az életkörülményeket a gyermekek, serdülők és felnőttek. Készítsen élelmiszer-meghajtó, az egészségügy, az oktatás és a kikapcsolódás és végrehajtja támogatási projektek. Büntetés-végrehajtási intézetekben és a kisebb menhelyek, intézkedéseket javasol és fejleszti képzés a visszailleszkedését marginalizálódott. regisztráció szükséges a Regionális Tanács Szociális Szolgálat a szakma.

Munkaerőpiac

Egy olyan országban, a kontinentális méreteket és sok szociális körülmények, az evolúció a közpolitikák okoz a folyamatos bővülés a kereslet a szakemberek.

A telepítés a Unified szociális segítségnyújtási rendszer (ITS), decentralizált szociális segítségnyújtási szolgáltatások Brazíliában, biztosított egy számának növekedése a szociális támogatás Referencia Központok - CRAS - a Családsegítő Központ (NAF), pszichoszociális gondozók - CAPS - és speciális Referencia Központ, amely magával hozza a munkaterületet az a szociális munkás.

A Szövetségi Tanács Szociális Szolgálat, a kereslet egyre nő elsősorban az egészségügy, majd a szociális támogatási politikák. Bár a legtöbb szakember dolgozik az állami és önkormányzati állami szektor, az átlagos fizetése R $ 3,500.00 a munkát ezen a területen széles mind a civil szervezetek és a magánszektor, a fizetések, amelyek meghaladják R $ 5,000.00.

mező

A szociális munkás fontos szakmai interdiszciplináris csapat az első és a harmadik szektor. propozicionális profi, kritikus, érzékeny a társadalmi kérdések mellett dolgozó egészségügyi, az alapegységek, speciális klinikák és kórházak, integrált irányítási és ellenőrzési csoportok szociális, gyámügyi tanácsok Jogi Tanács (egészségügyi, szociális, az élelmiszer-biztonság, többek között). Ezen kívül jelen van az oktatási rendszer az iskolákban és egyetemeken; a büntetés-végrehajtási rendszerben; az igazságszolgáltatás, a gyermek az igazság botok és a család, a bűnügyi kivégzéseket és az ügyészség; lakhatási programok; és a kormányzati szervek, mint például IBAMA, FUNAI, EMATER és INSS.

Szakképzés Facipe is lehetővé teszi a munkát a magánszektorban, továbbá a humán erőforrás osztályok, a szociális munkás dolgozik a stratégiai tervezés, a részvételi kezelése és megelőzése társadalmi kockázat programokat. A harmadik szektor, szövetkezetek, egyesületek, társadalmi mozgalmak és civil szervezetek potenciális munkaadók. A munka, mint a liberális profi egy másik lehetőség, nyújtása révén nácsadóként szolgáltatások szociális programok és projektek. A szakma által felügyelt Szövetségi Tanács Társadalmi Szolgáltató - CFESS - csakúgy, mint a regionális tanácsok. Azt is követni a tudományos karrierjét, úgy gondolták, hogy egy tanár vagy tanító? A terület hatalmas, és a választás az Öné!

GÓL

általános:

Szakemberek képzése elméleti és módszertani, etikai és politikai, technikai és működési okokból képes elemezni és kritikusan megértsük a valóságot, akkor beavatkozó propozicionális formában válaszol a felmerülő társadalmi igények Sergipe és az északkeleti az arcát kifejezést a "szociális kérdés" hozzájárulva ezzel a fejlődés és a társadalmi átalakulás.

specifikus:

• Új lehetőségek tudományos háttérrel és intellektuális kritika általános, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben a szakmai beillesztését a társadalmi-szakmai területek minden szempontból; • Az integrált, fejlesztése révén a kutatási és szaktanácsadási tevékenység kritikus hozzáállás és reflektív, hogy figyelembe vehessék a diákok a valóságban, és ösztönzik az elemzése és megértése is, valamint a termelés műszaki és tudományos ismeretek; • készségek és képességek fejlesztésére összhangban áll a kihívások egyidejűleg tegye a szakma az arcát romlik, és súlyosbodását kifejezések a "szociális kérdés", és összhangban van a szakmai célokat; • A vonat képes szakemberek dolgoznak a társadalmi, állami és magán politika szintjén kezelése, fejlesztése, tervezése, értékelése és végrehajtása, biztosítva a felhasználók Szociális Munka részvétel és a társadalmi kontroll, a perspektíva, hogy az emberi emancipáció ; • Elmélkedj etikai hozzáállás és elvek vezérelték profi akció vennie a társadalmi-kulturális valóság.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

18 további kurzus Grupo Tiradentes »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
8 félév
Nappali
Price
- R $ 259,35 * * A 35% -os kedvezmény a részletekben az 1. félidő állnak 20% kedvezmény + 15% előre, hogy a fizetés a 15. hónap futamidő.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date