Bachelor Színház és Musical Színház

A BSC, a mi színházi professzorok tudják, hogy a termelési képességek legjobban tanult való aktív részvétel az osztályban, és a színpadon. Helyezünk egyformán fontos a tanulás, és ezzel, valamint a diákok jól felkészült diplomás munka és a szakmai karriert, és a tanítási színház - vagy bármilyen utat választanak. Csakúgy, mint országosan ismert előadók, rendszeresen van színház szakon tovább lesz orvosok, ügyvédek, a művészetek adminisztrátorok, oktatók, és így tovább.

Itt van, ami a színház külön a BSC

A részleg egy kis közösség a diákok és tanárok a szeretetben, amit csinálnak. Ők majd segítenek megtalálni a szenvedély, felfedezni, amit szeretsz csinálni, és fejleszteni a képességeit, hogy a legnagyobb potenciállal.

 • Mi a teljes négy fő produkciók évente hat-tíz diák által vezetett produkciók. Ez azt jelenti, kapsz sok lehetőséget, hogy megtanulják a teljes folyamat hands-on, beleértve a színészi, díszlet-és világítási design, jelmez, koreográfia, vállalati menedzsment, és a drámaírói.
 • Színház a diákok aktív produkciók egész négy év BSC; gólya arra ösztönzik, hogy vegyenek részt, amint megérkeznek az egyetemen.
 • Egyedülálló január E-Term ad négy hetet dolgozni egy színházi projekt, hogy egy meghallgatás osztály, írjon egy darabot, vagy fedezze fel valami mást, ami érdekli.
 • Kínálunk BA színházi művészetek és a BA a zenés színház. Osztályok biztosított iránt érdeklődő diákok a karrier az előadóművészetek és azok számára, akik közeledik a színháznak egy közérdekű.

Tanulási eredmények

Befejezése után a Színház Művészeti fő, a hallgatók képesek lesznek:

 • Végezze ható célok és taktika
 • Execute színház terveket a megfelelő technológia
 • Sikerrel tagjaként együttese

Befejezése után a Musical Színház nagy, a hallgatók képesek lesznek:

 • Végezze ható célok és taktika
 • Execute színház terveket a megfelelő technológia
 • Sikerrel tagjaként együttese
 • Integrálja zenei elemzés és a teljesítmény

Színház Ösztöndíjak

Minden tavasszal, a színház minisztérium ad otthont ösztöndíj nap, hogy a leendő hallgatók a lehetőséget, hogy a versenyt a különböző pénzdíjak által a szétválás. Meghallgatás Színház szombat 15 február 2014.

Színház ösztöndíjakat kapnak alapulnak meghallgatáson, és interjú a színházi kar. A zenés színház, a meghallgatás áll tizenhat intézkedések mindegyike két Broadway / Off Broadway dalok és egy monológot, de legfeljebb egy perc hosszúságú. Auditionees kell választani anyagot közel a kor és a tapasztalat - Kérem, ne Shakespeare vagy nyelvjárások. Nincs CD-k. Kísérőjeként is sor kerül. A színház, a meghallgatás két monológ, de legfeljebb egy perc hosszúságú minden. Minden auditionee kell adnia egy 8 x 10 fejlövés, valamint egy önéletrajz és a támogató leveleket.

Minden auditionees részt vesz színházi játékokat, és a lehetőséget, egy-egy interjú a színházi kar tagja. Iránt érdeklődő diákok a műszaki színház és design kell hozzák magukkal a portfolió munkájuk.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Birmingham-Southern College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019