Read the Official Description

Erőfeszítéseket kell kapcsolni a helyi és a regionális fejlesztés keretében a globális fejlődés és a világ geo-politika, a geo-gazdaságtan és a geo-kultúra vezette csoport a politikai földrajz kíván együttműködve a terület szakértői a politológia és a nemzetközi kapcsolatok és így egy interdiszciplináris tanulmányok című politikai és kulturális földrajz, az egyetlen a maga nemében összekötő tanulmány kiválasztott földrajzi tudományágak politikai tudomány, amely magában foglalja többek között a kiválasztott fejezeteket a világtörténelem és a fundamentumok a szociológia.

Ezen a területen, akkor össze a nagy érdeklődést a földrajz tanulmányok nemzetközi kapcsolatok, politológia, az antropológia, a szociológia és a történelem. A tanulmány az Ön számára széles körű egyetértés a politikai és kulturális realitás világ makro-régiók, valamint átfogó ismereteket jelenlegi működésének globalizált világban, hogy lehet alkalmazni a diplomácia, az újságírás, vagy a különböző szervezetekből áll tanácsadás, dolgozó bevándorlók és a menekültek, a humanitárius tevékenység, stb Akkor lehet alkalmazni, a tanulmányok a politikai és kulturális földrajz az alapképzés, mesterképzés, doktori szinten.

A politikai és kulturális földrajz kutatási területe specializálódott nemzetközi kapcsolatok, politikai és gazdasági földrajz, geopolitika, alkalmazott szociológia, a szociológia és az etnicitás nacionalizmus, az etnikai kisebbségek, a kulturális földrajz, történeti földrajz és a regionális tanulmányok.

Diplomás profil és karrier lehetőségek:

A Tanszék kínál vonzó tanulási iránt érdeklődők számára a további részvétel termesztés saját közösség, település, régió vagy az állam. Célja, azok számára, akik szeretnék, hogy munkát keressenek, a tekintélyes európai struktúrák és intézmények a globális kérdések bolygónk, valamint a bonyolult nemzetközi kapcsolatok, beleértve a diplomácia.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by University of Ostrava »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019