Hivatalos Leírás

Alapképzésben - 3 és fél év - 210 ECTS

A Alapképzésben a pénzügyi menedzsment és szolgáltatások az ideális, ha szeretne dolgozni komplex tanácsadói, értékesítési és tanácsadási feladatokat pl számviteli.

A 3 és fél éves főiskolai program pénzügyi menedzsment és a szolgáltatások alakult ki szoros együttműködésben képviselői a pénzügyi szektorban. Így a pénzügyi szektorban jelentős befolyással bír mind a program szerkezete és a tanulmányi program tartalma, ami azt jelenti, hogy a program megfelel a szükséges kompetenciák a pénzügyi szektor.

Felvételi követelmények

Pénzügyi irányítás és szolgáltatások

Az összes alkalmazás egyedileg értékelni.

Minden képzett pályázók meghívást kapnak egy interjú személyesen vagy Skype-on keresztül.

A felvételi, az Akadémia értékeli a vizsgálati eredmények, szakmai gyakorlat, külföldi tartózkodást és a motiváció. Kérjük, csatolja másolatát vizsgálati tanúsítványok, dokumentáció bármilyen szakmai gyakorlatot (CV), külföldi tartózkodást és egy rövid levelet, hogy miért pályáznak erre a programra.

angol teszt

Ha nincs dán AP fokozatot (International vonal), akkor is meg kell felelnie a követelményeknek egy hatóságilag jóváhagyott angol teszt. Elfogadjuk ezeket a vizsgálatokat a következő minimális pontszámokat:

  • IELTS: 6,0
  • TOEFL Internet-alapú: 80
  • TOEFL papír alapú: 550
  • Cambridge-teszt: CAE A, B vagy C
  • Oxford szintfelmérő teszt: 140 (min. 70 Minden rész)
  • Oxford Online szintfelmérő teszt: B2 (min. 70 Minden rész) (kínálják Business Academy Aarhus)

Az EU-n kívüli kérelmezők csak fogadjuk IELTS és TOEFL.

Angol anyanyelvű és a kérelmezők skandináv felvételi vizsgák (ideértve a kérelmezőket a minősítő vizsgán az USA, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Nagy-Britannia, Skócia, Írország) mentesek egy angol teszt. Felhívjuk figyelmét, hogy a kérelmezők a minősítő vizsgán minden más országok (köztük az afrikai és ázsiai országokban, ahol az oktatás nyelve az angol) be kell nyújtaniuk egy teszt.

Ha van egy dán nyelvű felvételi vizsga (vagy más skandináv felvételi), akkor kell legalább angol B vagy ezzel egyenértékű.

Karrier lehetőségek

Pénzügyi irányítás és szolgáltatások

Emberek, akik jogosultak a Bachelor of Financial Management és szolgáltatások jellemzően a végén dolgozó könyvelők. Ez a minősítés a nemzetközi dimenziója lesz az Ön számára szilárd alapot a karrier, amely megegyezik a követelmények az egyre inkább globalizálódó világban a finanszírozás.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Business Academy Aarhus »

This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
7 félév
Nappali
Deadline
Kérj Információt
for all international students
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for all international students

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for all international students
End Date