Agglegény a nemzetközi kereskedelemben és menedzsment

Istanbul Sehir University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény a nemzetközi kereskedelemben és menedzsment

Istanbul Sehir University

Napjainkban a globalizáció egyre egyre nagyobb gyorsulást felveti annak fontosságát, hogy az oktatás a nemzetközi kereskedelem és a menedzsment. Azok számára, akik szeretnének szakosodni ezen a területen, csak fogadás menedzsment oktatás nem elég.

A Department of International Trade and Management Isztambulban Şehir Egyetem úgy tervezték, azzal a céllal, hogy sikeresen művelni nemzetközi üzleti rendszergazdák átfogó képet, aki tud lépést tartani a folyamatosan változó szerkezete a nemzetközi üzleti környezetben.

A Department of International Trade and Management, célunk, hogy ápolják a végrehajtó jelöltek a jövő és az üzleti rendszergazdák, akik belsőleg kapcsolódik az alapvető elvek és a nemzetközi kereskedelem szabályait és a menedzsment nem csak Törökországban, hanem a világ nagy, és közli, folyékonyan egynél több idegen nyelvet, és hozzájárulnak hazánk elérését jó pozícióját a globális gazdaságban.

Osztályunkon, amelyben az oktatás nyelve az angol, valamint egy második idegen nyelv, a diákok képesek lesznek közül választhatnak a sokféle tanfolyamok mind Management és a Nemzetközi Kereskedelmi egységek, beleértve az ellátási lánc menedzsment, az elektronikus kereskedelem, a nemzetközi vállalkozás és a interkulturális kommunikáció.

Érettségi után a Department of International Trade and Management, amelynek oktatási alapítvány, amely mind elméleti, mind alkalmazás-orientált, a diákok a lehetőséget, hogy a munka a szakemberek és rendezők nemzetközi vállalatok, az állami és a magánszektor vállalatok és vállalkozások, nem kormányzati szervezetek, a kutatóközpontok, a termelés és szolgáltató cégek, bankok és egyetemeken.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt