Agglegény a nemzetközi kereskedelem és marketing, a divat iparban

Fashion Institute of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény a nemzetközi kereskedelem és marketing, a divat iparban

Fashion Institute of Technology

Bachelor Nemzetközi Kereskedelmi és Marketing a Fashion Industries

Globalizáció. Több, mint egy szlogen, ez a valóság a mai divat iparágakban. Ez sokkal bonyolultabb, mint értékesítő termékeket szerte a világon. Arról van szó, tervezés, strategizing, beszerzés, szállítás és marketing-gyakran egész különböző országokban különböző kereskedelmi politika, valuta, törvények, az infrastruktúra és a kultúrák. És most, a fenntarthatósággal környezeti és társadalmi felelősségvállalás-lépett a mix, mivel a vállalatok felismerik, hogy lehet építeni a márka értékét azáltal, hogy a jó vállalati polgár.

Ebben Bachelor of Science program, megtudhatja, hogy navigálni a komplex globális piacon, beleértve a pénzügyi, jogi, logisztikai és interkulturális szempontok az importáló és exportáló. Majd tanulmányozza a nemzetközi pénzügyi, üzleti stratégiák, divat törvény, valamint a piaci kutatási stratégiák. Tanterem vizsgálatok egészítik látogatások vállalati, vám-, pénzügyi, és a kormányzati hivatalok.

Tanulás kari, akik a különböző szegmensek nemzetközi üzleti, megtapasztalhatja első kézből a valós tevékenységét globális vállalkozások, és a diplomás kész együttműködni a nemzetközi kereskedelem és a globális divatcégek.

Highlights

 • A Nemzetközi Kereskedelmi és marketing program FIT az egyetlen program a maga nemében az Egyesült Államokban, amelynek középpontjában a divat iparban.
 • Kar tagjai gyakorló szakemberek a négy kontinens, akik tanítják, vagy előadást több mint 50 országban.
 • Majdnem egyharmada diákok kívüli országokból származó amerikai
 • Egy nemzetközi ipar tanácsadó testület biztosítja, hogy a tananyag folyamatosan fejlődik, hogy az tükrözze a trendek terén.
 • Külföldi tanulmányi programokat egy szélesebb perspektívából globális üzleti.

Ebben a programban, akkor:

 • tapasztalatszerzés révén egy szakmai egy nemzetközi cég székhelye New Yorkban.
 • csatlakoztassa az ipari vezetők és a kormány kereskedelmi tisztviselők révén a vendég előadás sorozat, mint a Talking Trade @FIT, mentori programok és kirándulások.
 • vegyenek részt tanórán kívüli tevékenységek, mint például a Nemzetközi Kereskedelmi Students Association, amely megszervezi események, mint például kirándulások a Magic Marketplace (a divatszakmában kiállítás Las Vegas), és találkozók kereskedelmi képviselők Washington, DC
 • kiterjedt hálózati és előmeneteli lehetőségek révén a program szoros kapcsolat a Nemzetközi Kereskedelmi Alumni Hálózat (ITAN).
 • lehetősége van arra, hogy pénzt keres rangos ösztöndíjat.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - New York, New York
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt