Bachelor Nemzetközi Kereskedelmi és Marketing a Fashion Industries

Globalizáció. Több, mint egy szlogen, ez a valóság a mai divat iparágakban. Ez sokkal bonyolultabb, mint értékesítő termékeket szerte a világon. Arról van szó, tervezés, strategizing, beszerzés, szállítás és marketing-gyakran egész különböző országokban különböző kereskedelmi politika, valuta, törvények, az infrastruktúra és a kultúrák. És most, a fenntarthatósággal környezeti és társadalmi felelősségvállalás-lépett a mix, mivel a vállalatok felismerik, hogy lehet építeni a márka értékét azáltal, hogy a jó vállalati polgár.

Ebben Bachelor of Science program, megtudhatja, hogy navigálni a komplex globális piacon, beleértve a pénzügyi, jogi, logisztikai és interkulturális szempontok az importáló és exportáló. Majd tanulmányozza a nemzetközi pénzügyi, üzleti stratégiák, divat törvény, valamint a piaci kutatási stratégiák. Tanterem vizsgálatok egészítik látogatások vállalati, vám-, pénzügyi, és a kormányzati hivatalok.

Tanulás kari, akik a különböző szegmensek nemzetközi üzleti, megtapasztalhatja első kézből a valós tevékenységét globális vállalkozások, és a diplomás kész együttműködni a nemzetközi kereskedelem és a globális divatcégek.

Highlights

  • A Nemzetközi Kereskedelmi és marketing program FIT az egyetlen program a maga nemében az Egyesült Államokban, amelynek középpontjában a divat iparban.
  • Kar tagjai gyakorló szakemberek a négy kontinens, akik tanítják, vagy előadást több mint 50 országban.
  • Majdnem egyharmada diákok kívüli országokból származó amerikai
  • Egy nemzetközi ipar tanácsadó testület biztosítja, hogy a tananyag folyamatosan fejlődik, hogy az tükrözze a trendek terén.
  • Külföldi tanulmányi programokat egy szélesebb perspektívából globális üzleti.

Ebben a programban, akkor:

  • tapasztalatszerzés révén egy szakmai egy nemzetközi cég székhelye New Yorkban.
  • csatlakoztassa az ipari vezetők és a kormány kereskedelmi tisztviselők révén a vendég előadás sorozat, mint a Talking Trade @FIT, mentori programok és kirándulások.
  • vegyenek részt tanórán kívüli tevékenységek, mint például a Nemzetközi Kereskedelmi Students Association, amely megszervezi események, mint például kirándulások a Magic Marketplace (a divatszakmában kiállítás Las Vegas), és találkozók kereskedelmi képviselők Washington, DC
  • kiterjedt hálózati és előmeneteli lehetőségek révén a program szoros kapcsolat a Nemzetközi Kereskedelmi Alumni Hálózat (ITAN).
  • lehetősége van arra, hogy pénzt keres rangos ösztöndíjat.
Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Fashion Institute of Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019