Agglegény a nemzetközi üzleti menedzsment (BBA)

Tio University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény a nemzetközi üzleti menedzsment (BBA)

Tio University of Applied Sciences

Egy dicsőséges jövő: megszünteti az üzletet egy amerikai szervezetnél, és kutatja az üzleti tevékenység lehetőségeit Ázsiában. Az üzleti világ keresi Önt! Miután befejezte a nemzetközi üzleti menedzsment bachelor diplomát, akkor excel a nemzetközi kapcsolatok kialakítása és a saját lehetőségeket teremt. Ez a főiskolai program egy lépést tesz közelebb a nemzetközi sikerhez.

Például fiókkezelőként, pénzügyi menedzserként vagy értékesítési vagy körzeti vezetőként dolgozhat. Elindíthatja saját vállalkozását is.

Ez a bachelor program az Ön számára?

A Tio Nemzetközi Üzleti Menedzsment program alapja az International Business (IB) program, amely további hangsúlyt fektet a pénzügyekre és az e-kereskedelemre. Ez azt jelenti, hogy érezni fogja magát otthon a pénzügyi és online világban befejezése után ez a főiskolai program. Felismered magad a következő leírásban? Te:

Kompetitív?

Megvan az akarata, hogy gólt szerezzen? A nemzetközi fejlemények tetején maradsz és mindig egy lépéssel a legfrissebb tendenciák előtt. Ön a világ minden tájáról érkezik, és tudását a multinacionális, önálló vállalkozó vagy tanácsadó vállalatvezetőjeként használja vállalati átvétel során. A győztes mentalitása biztosítja a szervezet sikerességét.

Érdekli a tőzsdei kereskedést?

Szeretne mindent tudni a kötvényekről, részvényekről, opciókról és határidős ügyletekről? Lépésről lépésre megtanul mindent, amit tudnia kell, hogy tegye meg az első lépéseket befektetőként a tőzsdén. A verseny szellemében a legjobb eredményekkel rendelkező három diák kaphat egy összeget a Stocks & Bonds projekt során.

Jó számokkal és számokkal?

Hogy van ez a hét bevételi adatai annyival alacsonyabb, mint a múlt heti? Nem tudott segíteni, de észrevette a statisztikák csökkenését. Van köze a szezont, vagy van valami többet folyik? A Nemzetközi üzleti Menedzsment bachelor fokozata tanítja meg, hogy megértse ezeket a számokat, és megteszi a megfelelő intézkedéseket.

Nemzetközileg orientált?

Szeretne nemzetközi környezetben dolgozni? Ez a főiskolai program lehetővé teszi, hogy többet láthasson a világról! A nemzetközi tanulmányút során partner egyetemre és nemzetközi cégekre látogat. Ön nemzetközi szakmai tapasztalatot szerzett (nemzetközi) szakmai gyakorlatai során.

Vállalkozói?

Látod-e lehetőségeket bárhová is megy? Szeretné saját vállalkozását indítani? Ez az üzleti program azonnal elindul. A diákjaiddal közösen létrehozhatja saját vállalkozását, és tanácsot adhat más szervezeteknek stratégiájuk és műveleteik tekintetében.

Érdeklődik más kultúrákban?

A világ a kereskedelemben folyik és nemzetközi színtéren szeretne lenni. Még a tanulmányai során is, a tanulmányi utazás, a nemzetközi szakmai gyakorlat (ok) vagy a külföldi tanulmányok során kapcsolatba kerülnek a különböző kultúrákkal. Megtanulják, hogyan lehet sikeresen üzletelni más országokban.

Hatalmon?

Szereted a felelős? Látja magát vezető pozícióban? Ebben a főiskolai programban vezetői készségeid a vezetői készségek tanfolyam során kerülnek kifejlesztésre. Természetesen a különböző projektek során szeretne feltölteni. Lehet, hogy például a diákvállalat vezetője lesz.

Kiváló a hálózatépítésben?

Jó vagy új emberekkel való találkozásra? Ez kiváló minőség, mivel nem teszi lehetővé a hálózat építését. Ez biztosan értékes lesz a szakmai jövőben!

Felismered ezeket a leírásokkal? Vessen egy pillantást a tananyagra további információkért ebben a főiskolai programban, vagy vegyen részt egy nyitott napon, hogy megtapasztalja a hangulatot, és találkozzon a hallgatókkal és az előadókkal.

Miért választják a diákok a nemzetközi üzleti menedzsmentet?

 1. A Tio felkínálja a gyorsított tanulást: csak három év alatt töltse ki az alapképzést.
 2. A nemzetközi kereskedelem számos munkát és lehetőséget teremt a jól képzett fiatal szakemberek számára. Csak Hollandiában a nemzetközi kereskedelem a bruttó hazai termék több mint 50% -át teszi ki.
 3. Amikor befejezi ezt az üzleti diplomát, akkor is szakértője a pénzügyek. Meg fog tanulni mindent, amit tudni kell a készletekről, kötvényekről, határidős ügyletekről és értékpapírokról, valamint a vállalati átvétel során a cash flow-ról.
 4. Hollandiában a legjobb üzleti képzési programot (IBMS) tanulja (négy év múlva, mivel ez a program bevezetése a Felsőoktatási útmutatóban szerepel).
 5. Az e-kereskedelem fontos eleme a nemzetközi üzleti menedzsment programnak, mivel sok kereskedelem történik online, és a keresztvezetés egyre népszerűbb.
 6. Számos karrierlehetőség áll rendelkezésedre, miután befejezte ezt a főiskolai programot.
 7. Tio-nál nem vagy szám; nagy hangsúlyt fektet a személyes fejlődésre és a felügyeletre.

Study Program

Gyakorlati a kulcsszó: a tanulás azáltal! A nemzetközi üzleti menedzsment bachelor program közel 60% -a gyakorlati hangsúlyt kapott. A tananyagot kereskedelmi szövetségekkel, mint például a Sales Management Association, a Thuiswinkel.org és a szakemberek együttműködésével tervezték. A professzionalistával a Tio a konkurencia előtt marad, amikor az e-üzlet. Ez biztosítja, hogy a tanulmányi program jól illeszkedjen az ágazat igényeihez és a legújabb trendekhez.

Tekintettel a nemzetközi tapasztalatok fontosságára, a külföldi tanulmányi program legalább egy részét teljesíti (pl. Szakmai, diplomás vagy nemzetközi csereprogram).

Megtanulod, hogy tárgyaljon és szorosan figyelemmel kíséri a globális kereskedelem. Megtanulod megérteni a makrogazdasági változásokat a valós életben tartott kezelési játék során. Ön készen áll a készletek és részvények portfóliójáról is a Stocks & bonds projekt során. A legmagasabb visszatérő diák versenyez a döntőben. Felkeresett hazai és külföldi felsorolt ​​vállalkozások, mint a bankok, illetve az autógyártók.

Ön a mester művészetét értékesítés és így a termék bemutatók segítségével szerepjáték forgatókönyveket. Megtanulod, hogy üzleti tevékenységet más kultúrákkal. A nemzetközi tanulmányút során felkeresi a partneregyetemet és különböző nemzetközi vállalkozásokat. Azt tanítják nemzetközi vendég előadók, és a menetrend is több előadás és kirándulások.

Ön létrehozott egy üzleti együtt a csapat: gondolkozik a piaci lehetőségeket, piackutatás és eladni a terméket mind on- és offline, így fizetnek ki egy szép összeg a bevétel a részvényesek. Ön készít üzleti tervet saját nemzetközi üzleti életben. A menedzsment játék segítségével döntéseket kapcsolatos pénzügyi és HR.

Nagyon képzett leszek Tio-nál. Ez azt jelenti, hogy a szakmai ismeretek mellett általános ismeretekkel is rendelkeznek az emberi erőforrás menedzsment, az irányítási készségek és a vállalkozói szellem területén.

A kommunikáció megtanulása nagy figyelmet kap. Szerepjáték révén gyakorolhatja a nyelveket, és megtanul tanulni más kultúrákkal.

A két (nemzetközi) gyakornoki időszak alatt alkalmazza azt, amit a gyakorlatban megtanult. Minden összejön a végső tézisében.

Miután elvégezte

A nemzetközi üzleti menedzsment bachelor fokozat megnyitja sok ajtót az Ön számára. Ön az ABN AMRO kereskedelmi tanácsadójává válhat, vagy marketingkommunikációs menedzserként dolgozhat az Amerikai Kereskedelmi Kamaránál. Szeretne többet megtudni a lehetséges karrierjeiről?

Ez a nemzetközi üzleti menedzsment (IBM) alapképzés az NVAO által akkreditált, és három vagy négy éven keresztül oktatja a hallgatókat a nemzetközileg elismert Bachelor of Business Administration (BBA) címen (ISAT-kód: 34144). Az IBM részben a szakmai kompetencia nemzetközi üzleti (IB) profilszintjén alapul, kiegészítve az e-kereskedelemmel.

Belépés

Az alábbiakban áttekintést kaphat a Nemzetközi Üzleti Menedzsment alapképzési programra vonatkozó felvételi követelményekről, amellyel meghatározhatja, hogy el tudja-e indítani ezt az egyedi bachelor programot.

Felvételi követelmények

 • HAVO, VWO (bármilyen profil), mbo4-diploma.
 • Összehasonlítható diploma, pl: német Fachhochschulreife vagy Abitur (Algemeine Hochschulreife), brit GCE A-szint, a francia érettségi, American High School (incl. egy főiskolai előkészítő program) vagy másodlagos üzleti oktatás.
 • CEFR: ≥ B2. TOEFL: ≥ 550 pont papíralapú és ≥ 80 pont internet alapú (Tio kód: 4764). IELTS akadémiai: ≥ 6,0 és Cambridge vizsga: ≥ FCE-A.
 • Olyan hallgatók számára, akik korábban nem tanulták meg a Menedzsment és Szervezést, a finanszírozás és számvitel (FA) előkészítő tanfolyam kötelező.
 • Azon hallgatók számára, akiknek az előzetes képzése nem tartalmazza a közgazdaságtant, a közgazdaságtan bevezetésének előkészítése kötelező.

Felvételi folyamat

Miután megkaptad a regisztrációodat, a Tio megküldi Önnek írásos visszaigazolást a beiratkozásról (feltéve, hogy megfelel az oktatási követelményeknek és nincs várólistája). Ha az előképzettség nem elegendő a kívánt programhoz, ütemezni fogunk egy interjút és egy értékelést. Az értékelés 80 euróba kerül. A felvételi bizottság eldönti, hogy be lehet-e vonni a programba.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Holland


Utoljára frissítve December 29, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Nappali
Price
ár
17,900 EUR
évente. Tandíj EU 4. év 9.000 €. Csomagdíj nem EU 30.000 €
Locations
Hollandia - Amsterdam, North Holland
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Eindhoven, North Brabant
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Hengelo, Overijssel
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Rotterdam, South Holland
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Utrecht, Utrecht
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Hollandia - Amsterdam, North Holland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Utrecht, Utrecht
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Rotterdam, South Holland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Eindhoven, North Brabant
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Hengelo, Overijssel
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Hollandia - Amsterdam, North Holland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Utrecht, Utrecht
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Rotterdam, South Holland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Eindhoven, North Brabant
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Hollandia - Hengelo, Overijssel
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt