Agglegény a légi közlekedés irányítását

University of Information Technology and Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény a légi közlekedés irányítását

University of Information Technology and Management

Bachelor Aviation Management

Aviation Management specializáció fut védnökségével Deutsche - Lufthansa, az egyik legnagyobb európai légitársaság. Lufthansa koordináták természetesen tervezés, képzéseket és tanfolyamokat Aviation Management specializáció.

A piac a légi közlekedés már átesett egy hatalmas fejlődés az elmúlt években. A kutatások alapján, amelyeket a Polgári Légiközlekedési Hatóság, várható, hogy a kereslet a légi közlekedés Management szakemberei jelentősen növekedni fog az elkövetkező 15 évben.

Annak érdekében, hogy megfeleljen az elvárásoknak a piac, a University of Information Technology and Management Rzeszow (UITM) a testre szabott új specialitás természetesen terén Aviation Management, amely lehetőséget nyújt a készségek elsajátítása Aviation Management, különös tekintettel a repülőtéri és légitársaságoknál, kezelését és működését. UITM úttörő ezt az utat Lengyelországban és csak a negyedik európai egyetem kínál ilyen részletes természetesen Aviation Management.

Minden Aviation Management kurzust tartanak angol. Az első évben, a diákok kapnak egy alapos ismerete a különböző tárgyak, amelyek közvetlen vagy közvetett használat Aviation Industry. A speciális modulok kezdődik a 3. félévben. Előadóink között nemzetközi szakértők - szakemberek, akiknek a napi munkája kapcsolódik a légi közlekedési piacon. A hatalmas tapasztalat tükröződik a tanítás minősége.

Alatt Aviation menedzsment tanulmányokat, a diákok megismerkednek a tanfolyamok, mint Aviation Management és politika, Aviation jog és szervezetek, Airline Network Management, repülőtéri irányítás, Air cargo menedzsment, és az Air Navigation.


Miért válassza ezt a tanfolyamot

Az Aviation Management különlegessége inkább gyakorlat-orientált. A tanfolyam ideje alatt tervezés és fejlesztés, beépítettük a legjobb európai gyakorlat az oktatás és az üzleti együttműködést. Míg a tanulás különböző modulok természetesen a diákok munkáját számos esettanulmány, hogy nekik lehetőséget, hogy felhasználja az elméleti során elsajátított ismeretek előadások. Tanulás oly módon növeli a képességét figyelembe kritikus megközelítése a különböző kérdések, kreatív gondolkodás és a legjobb eszközök és gazdasági mutatók, hogy megoldja a problémát. A diákok is részt vesznek a döntés-játék, ahol döntéseket hozni, és megoldani a problémákat jellemző légitársaság vezetők. Ezen kívül a diákok is kap repülőtéri eljárások és műveletek szimulációs tanúsítványt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Lengyelország - Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 30, 2020
Dates
okt. 2018
Lengyelország - Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 30, 2020