A nagy a környezetvédelmi politika és tervezés, által kínált Department of Public és Környezetvédelmi Ügyek, Egy környezetvédelmi tanulmányi program alapja a társadalomtudományokban.

Úgy tervezték, hogy felkészítse a tanulókat a különböző kihívásokkal teli szakma bevonásával a tervezési, elemzési, tervezési és igazgatási politikák és programok foglalkoznak a természeti és az ember alkotta környezet. Ez az interdiszciplináris fő is alkalmas készítmény további tanulmány számos egyetemi programok, beleértve a környezetvédelmi tanulmányok, a közrend, a közigazgatás, a jog, a városi és regionális tervezés, és a kapcsolódó területeken. Ezzel jelentős, a hallgatók a tudás és szakértelem a tervezésben és döntéshozatalban, a közrend, a politikai és gazdasági rendszerek, valamint a környezeti tudományok, és megszerezni az analitikus képességek részvétel azokat a folyamatokat alakító környezeti minőség a jövőben.

Szakmai, speciális témák tanfolyamok, és / vagy alkalmazott kutatási projektek állnak rendelkezésre minden diák. Gyakornoki program különösen ösztönzi. Ezek általában rövid távú pozíciók önkormányzati vagy ügynökségek (általában nem fizetett), ahol a diákok projektek végrehajtásához kapcsolódó egyetemi érdeklődésüknek és képességeiknek. Amellett, hogy megszerezze az értékes tapasztalatok, a hallgatók fokozzák lehetőségek a jövőbeli foglalkoztatási és egyetemre.

Diplomások dolgoznak állami, magán- és nonprofit szervezetek. Például, a diákok talált munkát a környezetvédelmi csoportok, a helyi önkormányzat és a környezetvédelmi megfelelőségi követelmények betartását a nagyvállalatok. Információ a karrier megtalálható az interneten, vagy a karrier vezetők. Egyéb anyagok mintegy karrier felül lehet vizsgálni az Egyetem Karrier szolgáltatások Student Services 1600. Ez a hivatal is segíthetnek felfedezni karrierlehetőségek és készül egy önéletrajzot.

Ha érdekel folytat egy Környezetvédelmi és Tervezési fő vagy kisebb, lépjen kapcsolatba a program tanácsadó vagy a szék a nyilvánosság és a környezetvédelmi ügyek megvitatására tanulmányi programok állnak rendelkezésre. Ők tud adni, a legjobb sorrendjét, hogy tanfolyamok, a legmegfelelőbb módja annak, hogy felkészüljenek a speciális kurzusok, és segítségével sikerül a programban. Azt is meg kell vizsgálni beszélgetett diákok a program, vagy elérése a hírlevél a minisztérium honlapján. Megteheti azt is, hogy vizsgálja meg a PEA osztályának honlapját információkat szakmai, persze tanmenet, oktatók és más vonatkozó témák.

Tanulási eredmények

Az oktatók Nyilvános és Környezetvédelmi Affairs adtam sokat gondoltam, hogy mit várunk el a nagy kiadók Környezetvédelmi és Tervezési hogy megtanulják, hogy szolgálja őket jól jövőbeli karrierjük. Mi beleértve egy példányt azoknak a "tanulási eredmények" itt úgy, hogy tudod általában, mi elvárásainknak is. Mind a tanulási eredmények alábbiakban azt jelzi, mely kurzusokat a tantervben különösen alkalmasak e cél.

Mint a mi éves erőfeszítés, hogy felmérje, mennyire jól a nagy kiadók csinálnak ezen elvárásoknak, áttekintjük legalább egy írásbeli feladat mindannyiunk alapvető tanfolyamok segítségével ezeknek a kritériumoknak. Mi is kérdőívet küld végzős vezető szakon megkérdezni őket, milyen jól gondolom, a program segített nekik, hogy ugyanazokat a célkitűzéseket.

  • Mutatnak megértést és képesség, hogy végre fenntarthatóság mint elkötelezett állampolgár (PU EN AF 102, 323, 324) - Igazolni alapvető ismereteket a környezeti tudomány és a kiválasztott más területein természettudomány (ENV SCI-102 és a két alsó és felső szintje környezetvédelmi, biológia, földrajz, geológia és tanfolyamok).
  • Express ismerete elképzelések, elvek és elméletek a környezetvédelmi politika, a jog, és a tervezés (PU EN AF-202, 408, 301, 322, 350, és 378).
  • Vegyenek részt etikai döntéshozatal és a kritikus gondolkodás környezetvédelmi politika és tervezés (PU EN AF 430).
  • Egyértelmű kommunikálás és hatékonyan a környezeti politika és tervezés (minden kurzus).
  • A technikai készségek a környezetvédelmi politika és tervezés (PU EN AF-301, 378, 322, és más felső szintű képzés).
  • Juss diplomás munka az iskolákban a környezetvédelmi tanulmányok, a közrend, a közéletben, a tervezés, illetve a kapcsolódó területeken, vagy selejtező belépő szintű szakmai foglalkoztatás a környezetvédelmi politika és tervezés (minden kurzus).
Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus University Of Wisconsin - Green Bay »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019