A School of földrajz, Földtudományi és Környezetvédelmi (SGESE) nyújtja a Bachelor of Arts (Environmental Management) valamint más programokkal, hogy egy integrált értik a Föld, a biofizikai környezet és az emberek, akik élnek meg. Ez egy izgalmas időszak, akik részt vesznek ezeken a területeken. A következmények a környezeti változások kiterjednek a legtávolabbi sarkából a Föld és kihatnak minden lakója. A kapcsolatok az emberi tevékenység és a természeti környezet erősebb, mint bármikor a történelemben. És térbeli skála már tolóerő az élvonalban környezetvédelmi vizsgálatot. Ebben az összefüggésben, azok számára, hogy értik a viselkedését a fizikai környezet, az emberi interakció, hogy a környezet, és a képességét, hogy megértsék a működését a globális rendszer szinoptikus mérleg és azon túl a megszorítások a hagyományos tudományágak iránt nagy a kereslet.

A helyszín a University of the South Pacific belül a világ legnagyobb óceán egyedülálló lehetőséget kínál a munka néhány a legszebb környezetben a Földön. A nemzetek a Csendes-óceán és annak pereme van beállítva diktálni globális sorsa a 21. században. Hisszük, hogy a School of földrajz, Földtudományi és Környezetvédelmi ideális helyzetben, hogy kezeljék a kapott gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi kérdések és a kérdések megválaszolására a Pacific Century.

A Bachelor of Arts - Előírt program egy három éves program, amely huszonnégy tanfolyamok; amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson át 200-szintű, és nyolc cikluson át 300-szintű. Van egy interdiszciplináris Bachelor of Arts program, amely nem követi a szokásos program követelményeinek nagyobb és kisebb tudományágak hanem ehelyett egy előírt sor tanfolyamok, egész fegyelem határokat.

Diákok kell összpontosítani a két úton: a Környezetvédelmi és menedzsment, illetve a Környezetvédelmi és társadalom útvonal.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

20 további kurzus University of the South Pacific USP »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date