Agglegény a gazdasági földrajz és a regionális fejlesztés

University of Ostrava

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Agglegény a gazdasági földrajz és a regionális fejlesztés

University of Ostrava

Az összekapcsolás a földrajzi tudományágak a gazdasági tudományok vált jellemző a tanulmányi program középpontjában a helyi és regionális fejlesztés, hiszen a gazdasági szempontjait kihasználva a földrajzi táj az alfa és omega a fenntartható fejlődés. Az eredmény a sok éves munka és a folyamatos innováció a tanulmány ajánlat a földrajz és a Regionális Fejlesztési tanulmány ága, amelyben a diszciplínák társadalomföldrajzi összefüggnek a gazdasági tanfolyamokat is összpontosított menedzsment és marketing.

A kutatás szakosodott gazdasági földrajz és a regionális fejlesztés fogant, mint a többoldalú megközelítés a vizsgált téma. A lényegi mag kombináljuk a kiválasztott ágak emberi földrajz - különösen a közigazgatás, városmarketing, földrajz turizmus, határokon átnyúló együttműködés, földrajz kiskereskedelem, földrajz szállítás, társadalomföldrajzi, napirenden az Európai Unió, a városi és vidéki földrajz, GIS és regionális tanulmányok kontinensek (Afrika, Ázsia, Latin-Amerika és Észak-Európa), elsősorban a társadalmi-gazdasági szempontokat.

Ezen a területen, akkor lehetősége van arra, hogy dolgozzon ki a földrajzi tudás, együtt a tudás gazdaság, az állami és a helyi közigazgatás, a szociológia és a regionális fejlesztés, valamint lesz egy szakértő a városi és regionális fejlesztés. Tudását bővíti a tények és számok a Cseh Köztársaság és Európa a komplex működését globalizált világban, amelyben Ön része. Akkor lehet alkalmazni, a tanulmányok és Területfejlesztési az alapképzési és mesterképzési szintre.

Diplomás profil és karrier lehetőségek:

A Tanszék kínál vonzó tanulási iránt érdeklődők számára a további részvétel termesztés saját közösség, település, régió vagy az állam. Célja, azok számára, akik szeretnék, hogy munkát keressenek, a tekintélyes európai struktúrák és intézmények a globális kérdések bolygónk, valamint a bonyolult nemzetközi kapcsolatok, beleértve a diplomácia.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Csehország - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt