Read the Official Description

Afro-amerikai Tanulmányok South Carolina

Úgy tervezték, hogy rendkívül motivált és szellemileg kalandvágyó diákok, az afrikai-amerikai tanulmányok program lehetővé teszi, hogy megismerjék a történelem, a kultúra és a kortárs helyzetekben afroamerikai Dél-Karolina, Dél, az Egyesült Államokban és azon túl.

Mit várhat

A program az kívül más egyetemek által kutatási szakirányok államunk fekete közösségek, különösen a polgári jogok korszak, fekete női történelem és tengeri szigetekre nyelv és irodalom. Mint egy afrikai-amerikai tanulmányok nagy, akkor ki lesznek téve, hogy izgalmas és szigorú tanfolyam és fejleszteni annak megértését, a faji és az afro-amerikai tapasztalat, valamint a dinamikáját az afrikai diaszpóra.

Keresztül szükséges tanfolyam, akkor képes lesz arra, hogy dolgozzon ki a szolgáltatás-tanulási tapasztalat alkalmazásával a tudás helyi civil szervezetek, állami szervek, egyházak és intézmények a kutatás.

BA afrikai-amerikai tanulmányok

Része a College of Arts and Sciences, az afrikai-amerikai tanulmányok program középpontjában a tudományos erőssége, hogy többek között a fekete politikai és társadalmi mozgalmak, az afrikai-amerikai irodalom és összehasonlító kulturális antropológia. A programban szerepel egy éves előadás-sorozat, hogy hozza országosan ismertségre tudósok és kutatók afrikai-amerikai tanulmányok a nagyközönség számára.

A következő tanfolyamok kielégíteniük a követelmények diplomát a súlyos afrikai-amerikai tanulmányok:

  • Bevezetés az afrikai-amerikai tanulmányok 1900 előtt
  • Bevezetés az afrikai-amerikai tanulmányok után 1900
  • Szeminárium az afrikai-amerikai tanulmányok

Néhány további egyedi és érdekes kurzusokat a fő közé tartozik:

  • Race és Science Fiction
  • Az antropológiai nézet, hogy a feketék Film
Program taught in:
Angol

See 95 more programs offered by International Accelerator »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019