Read the Official Description

Ez a Bachelor of Business Administration program biztosít a hallgatók számára a tudás, készségek és vezetői képességek.

Ez a képzés lehetővé teszi számukra, hogy hatékony elemzéseket, szintéziseket és beavatkozásokat végezzenek a szervezeteken belül. A közigazgatás alapképzési fokozatának első blokkja, amely mindenki számára közös, lehetővé teszi számukra az emberek irányítását, marketingjét, működését, valamint stratégiai, számviteli és pénzügyi irányítását. A kortárs képzések oktatásának megerősítése érdekében számos kulcsfontosságú témát kezelnek az osztályteremben, például a globalizáció és a társadalomban, a technológiákban és az innovációban az állandóság, valamint az etikus, média és politikai kihívások, melyeket egyetlen kortárs vezető sem tud menekülni. A generikus készségeken túl a hallgatóknak lehetősége van arra is, hogy szakterületre specializálódjanak, koncentrálva.

Ajánlott profilok

Rendszeres út

A rendszeres út magában foglalja a 30 tanfolyamot, amely egyenértékű a hat féléves teljes munkaidőben.


Kooperatív út

A szövetkezeti út három fizetett munkahelyi tanulmányi gyakorlatot tesz lehetővé. A felajánlott 30 kurzuson kívül ezen a pályán három teljes munkaidőben fizetett 12-17 hét szakmai gyakorlat is szerepel. A felvétel ezen a pályán szelektív alapon történik három teljes munkaidős tanulmány befejezése után.


Koncentrációk és profil

Vállalkozói koncentráció

Ez a koncentráció lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék a kis- és középvállalkozások (kkv-k) közösségét, és olyan vállalkozói készségeket fejlesszenek ki, amelyeket egyre nagyobb igénybevétel jellemez minden szervezetnél. Miután befejezte ezt a koncentrációt, képes lesz arra, hogy tanácsot adjon a vállalatoknak, irányítsa a kkv-kat és indítsa el saját vállalkozását.

Ajánlott Gatineau és Saint-Jérôme.


Pénzügyi összefonódás

Ez a koncentráció azoknak a hallgatóknak szól, akik üzleti vállalkozások és magánszemélyek pénzügyi tanácsadójaként kívánnak lenni. Tanulmányaik végén képesek lesznek kiválasztani és kezelni az ügyfelek igényeinek legjobban illő portfóliót, a lehető legjövedelmezőbb befektetési döntéseket hozni, kiválasztani a rendelkezésre álló legjobb finanszírozási formákat, választani olyan befektetési formák, amelyek a legjobb megtérülést biztosítják, és a kölcsön esetében a legelőnyösebb megoldást kínálják.

Ajánlott Gatineau és Saint-Jérôme.


Ingatlan menedzsment és értékelési koncentráció

Ez a koncentráció azoknak a diákoknak szól, akik az alapismeretek megszerzését kívánják az ingatlan területén. Foglalkozni fognak az ingatlanok kezelésével és értékelésével kapcsolatos fogalmakkal, ismeretekkel, készségekkel és készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékony elemzéseket, összefoglalókat és beavatkozásokat végezzenek egy ingatlantulajdon vagy jog értékével kapcsolatban.

Csak Gatineau-ban kapható.


Nemzetközi irányítási koncentráció

Ez a koncentráció a nemzetközi vezetés és a nemzetközi fejlődés iránt érdeklődő diákok számára szól. Ismeretek lesznek a globalizációról, a nemzetközi kereskedelemről, az interkulturális vezetésről, a közgazdaságtanról és a nemzetközi pénzügyekről, valamint a nemzetközi együttműködésről és a nemzetközi fejlődésről.

Csak Gatineau-ban kapható.


Koncentrációkezelés és az emberek irányítása

Ez a koncentráció azoknak a hallgatóknak szól, akik érdeklődnek a szervezetek emberi vonatkozásai iránt, különös tekintettel az emberi erőforrás gazdálkodásra. Miután befejezte ezt a koncentrációt, képesek lesznek felmérni és tervezni egy vállalat vagy szervezet személyzeti igényeit, biztosítani a munkavállalók felvételét, kiválasztását és felvételét, foglalkoztatási politikákat és kompenzáció, a képzési tevékenységek koordinálása és a munkavállalói támogatási programok kezelése.

Ajánlott Gatineau és Saint-Jérôme.


Marketing fókusz

Ez a koncentráció azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek a termék vagy szolgáltatás marketingje iránt. Tanulmányaik befejezése után képesek lesznek elemezni a fogyasztók igényeit, profilját és viselkedését, kidolgozni egy reklám- és értékesítési stratégiát, valamint biztosítani a vállalat és a piac közötti kapcsolatot.

Ajánlott Gatineau és Saint-Jérôme.


Profil opciókkal

Azok a diákok, akik több koncentrációt szeretnének feltárni, feliratkozhatnak a profilra a lehetőségekkel.


Erről a programról

előnyök

 • Lehetőség külföldön tanulásra a Gatineau diákok számára.
 • Az adminisztratív technikák DEC-birtokosainak lehetősége akár tíz tanfolyamon is elismerhető, így a BAC-t 2 év alatt kitölteni.
 • Lehetőség a Kereskedelmi Játékok és a Happening Marketing-ban való részvételre.
 • $ 2000 ösztöndíj automatikusan ítélik oda a 31-es vagy annál magasabb R-minősítésű diákok számára, és elismerik a teljes munkaidős esedékességi időszakot.
 • A hallgatók számára tervezett ösztöndíjak.


Egy program, ha

 • Szeretsz elemezni, megoldani a problémákat és döntéseket hozni
 • Ön dinamikus, sokoldalú és kiváló alkalmazkodóképességgel rendelkezik
 • Ön könnyedén kommunikál, és meggyőzheti
 • Érdekli a számok és a számítástechnika
 • Ön élvezi a csapatmunkát


Erről a területről

Álláslehetőségek

 • Nemzetközi ügyek tanácsadója
 • Marketing tanácsadó
 • Humánerőforrás-tanácsadó
 • Chartered appraiser
 • Információs Rendszerkezelő
 • Tulajdonos menedzser
 • Pénzügyi tervező
 • Tulajdonos vagy menedzser


Foglalkoztatási ágazatok

 • Reklámügynökségek
 • Magánvállalatok
 • Tanácsadó cégek
 • Városi, tartományi és szövetségi kormányok
 • Pénzügyi intézmények
Program taught in:
Francia

See 2 more programs offered by Université Du Québec En Outaouais UQO »

Last updated July 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Price
53,000 CAD
Deadline
ápr. 30, 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
jan. 31, 2022
Application deadline
ápr. 30, 2019

szept. 2019

Location
Application deadline
ápr. 30, 2019
End Date
jan. 31, 2022

Les études de premier cycle à l’UQO