Adminisztráció

Általános információk

Program leírás

Alatt

A tanfolyam Igazgatósága UNIFENAS, campus Alfenas, kapcsolatban áll az FGV minőségtanúsítási programot. Titrálás a tanárok és a szakmai tapasztalat, a pedagógiai projekt során, és az infrastruktúra a természetesen gondosan elemezzük az FGV csapat. Ez az eredmény a tanfolyam Igazgatósága UNIFENAS, campus Alfenas jelzi az kiválóság és a minőség! Akkreditált intézmények értek el kiváló eredményeket a vizsgálatok által alkalmazott MEC (Oktatási Minisztérium) a diákok a felsőoktatási intézmények érdekében minőségének mérésére az oktatási folyamatban. 2012-ben 88% -a akkreditált intézmények kaptak teljes pontszámot, és a 12%, akik nem a maximális pontszámot szerzett a legmagasabb pontszámot az állammal. Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket, a tanuló készen áll, hogy megértsék a tudományos, technikai, társadalmi és gazdasági kérdések a termelési és irányítási, figyelemmel a diplomát szinten a döntéshozatali folyamat, és dolgozzon ki minőségi és megfelelő kezelése, és felfedi az asszimilációs az új információk és bemutató szellemi rugalmasság és alkalmazkodóképesség kontextualizált foglalkozó különböző helyzetekben, jelenlegi vagy kialakulóban a különböző szegmenseiben a rendszergazda játékteret. Azt is kész elismerni a problémákat, és javaslatot tesz az alternatív megoldások kidolgozása és végrehajtása, kreatív és innovatív projektek, amelyek eredményeként a fejlesztés a szervezet és a társadalom is, amint azt a Nemzeti Alaptanterv menedzselésének irányelvei tanfolyamok.

cél

A tanfolyam célja, hogy felkészítse kompetens és kreatív szakemberek, képes reagálni a piaci igényekre, ami bármilyen méretű szervezet, hogy sikeres legyen a saját vállalkozások vagy cselekedni felelősség és az etika a harmadik szektorban, illetve a közigazgatásban. A készítmény tartalmazza a korszerű eszközök a problémák diagnosztizálására, tervezési megoldások és a monitor eredményeket.

Nemzetközi modulok

Lehetőség megállapodások a külföldi egyetemeken.

képzett tanárok

Magasan képzett tanárok fok és tapasztalat a munkaerőpiacon, részét képezik a nevelőtestület osztja tudását a közigazgatás a diákok számára.

Differentials

Az elkötelezettség a tanítás kiválóság és hatékony diákok tanulási állandó probléma a kurzus Igazgatósága UNIFENAS. Csak intézmény tanúsított FGV déli Minas Gerais, a tanfolyam különböző tanulási módszerek, a tapasztalat az elméleti tudás szervezeten keresztül, a diákok, vásárok, rendezvények, fórumok és előadások, amellett, hogy a gyakorlatban a tanácsadás és a szerződés üzleti tervet. A tanfolyam is van egy egyetemi vállalkozói League (LEU) és a harmadik szektor Study Group (netsu). Mindez azzal a javaslattal, hogy a legjobbak között üzleti iskolák a Minas Gerais állam.

Infrastruktúra

A tanfolyam Management Practice labor 40 számítógépek, kerekasztal-beszélgetések, a légkondicionáló és a tér fejlesztésére irányuló gyakorlati tevékenységet. Minden számítógép csatlakozik egy nagy sebességű internet. Mi is van egy engedélyezési politika a legújabb Microsoft szoftver, az oktatás és a céggel. Minden osztálytermek multimédiás projektor hangrendszer és a wi-fi.

kiegészítő és integratív tevékenységek

A kiegészítő tevékenységet nyitott tér gyakorlására tanulói más helyeken és különböző időpontokban a tantermek és laboratóriumok. Integrált tevékenység - irányítási gyakorlatok célja az, hogy a lehető legszorosabb során gyakorlati kapcsolatok a munka világáról. Jelen vannak egész folyamán, és szerves cselekvési tér közötti oktatási, kutatási és kiterjesztése. Céljuk elsősorban a tananyag aktualizálása - a programozási változó tartalommal - a beépítése az új témák és tudományos jelentősége, de ez nem alakulhat önálló tudományág. Ezek a tevékenységek lehetővé teszik az új helyzeteket, amelyek megkönnyítik a készségek és képességek fontos a kialakulását a hallgató, ami az ő szakmai életben. Ezek a következők: a társadalmi problémák elemzése a megoldások keresése; döntéshozatal; tapasztalat vezetői helyzetekben; fejlesztése a vállalkozói és a kommunikáció interperszonális kapcsolatok, többek között.

Utoljára frissítve aug. 2017

Az iskoláról

A UNIFENAS A Universidade José do Rosário Vellano – UNIFENAS, idealizada e fundada pelo Professor Edson Antonio Velano,é constituída por cinco campi com instalações especialmente projetadas e equipada ... Tovább

A UNIFENAS A Universidade José do Rosário Vellano – UNIFENAS, idealizada e fundada pelo Professor Edson Antonio Velano,é constituída por cinco campi com instalações especialmente projetadas e equipadas com tecnologia avançada que, aliadas aos recursos humanos, colocam a UNIFENAS em posição de destaque no cenário educacional brasileiro. A Unifenas possui com um corpo docente bem qualificado por meio de pós-graduação stricto sensu (mestrado e doutorado) e metodologias de ensino diferenciadas, que contribuem efetivamente para a construção do conhecimento dos profissionais formados pela universidade. Kevesebb