Adminisztráció

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Adminisztráció

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

A diploma Management Kar Arnaldo hozza az alapvető értékek a vállalkozói szellem, az innováció és a menedzsment középpontjában az emberi lény. Az új tanterv adminisztráció természetesen tiszteletben iránymutatások által meghatározott MEC, összpontosítva az evolúció a közigazgatás és annak alkalmazása a szervezetek különböző szakterületek.

Természetesen alanyok, hogy egy módszert, amely biztosítja a rendszerezését és elmélyítését speciális ága a közigazgatás vagy kapcsolódó területen, amely a hallgatók egy erős és pontos merülés a tartalmát vizsgálták.

módszerek és változatos tanítási eszközöket kell alkalmazni, a váltakozó és keverés elmélet és a gyakorlat, az expozíciót és a kölcsönhatás, levonás és indukciós. Célunk az, hogy a napról-napra akadémiai valami dinamikusabb és hatékonyabb keresztül diverzifikálása tanítási és tanulási stratégiák, anélkül, hogy elveszítené hangsúly a minősítés kiválóság. Fogjuk használni ezt előadások, workshopok, virtuális terek interakció, üzleti játékok, a csoportdinamika, irányított tanulmányok, tárlatvezetésekkel, szemináriumok és interjúk, a tudományos kutatás, a konkrét esetben megoldás, és minden tőlünk telhetőt, hogy fejlesszék a diákok Arnaldo.

A Pedagógiai tanfolyam Project is érintett magát a készség- és hatáskörét a modern menedzser, mert nem jó elsajátítását tartalmat, ha a kereskedő nem tudja kezelni azt ügyesen. Így minden tudományok során támogatni szeretnék vállalkozás, az innováció, a vezetés és a polgárság.

Ezen a területen, azt mondhatjuk, hogy a Kar Management kurzus Arnold annak tantárgyakban által követelt a mai piacon, mint az Integrált beszerzési és logisztikai, valamint projektek és Consulting Management, marketing e-business, a vállalkozás és az üzleti terv, menedzsment A tudás, a technológia és az innováció, többek között.

Minden tanfolyam lesz, mint a vezető pályák a vállalkozói attitűd és az innovatív profil, harmóniát és programozási egység az irányt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
8 félév
Nappali
Price
ár
1,136 BRL
Havi befektetési
Locations
Brazília - Belo Horizonte, State of Minas Gerais
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Belo Horizonte, State of Minas Gerais
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt