Hivatalos Leírás

Administration BA

Bemutatás és Professional Profile

A tanfolyam célja, hogy a hallgató a munka több területen, mint például a külföldi kereskedelmi, pénzügyi, logisztikai, marketing, termelés, többek között.

Általános célkitűzés

Így a magas szintű szakemberek képesek a munka a közigazgatási területén, megfigyelve az etikai alapelveket, amelyek képesek kölcsönhatásba a társadalmi környezet, hozzájárulva ahhoz, hogy megerősödjön az intézmény, akár az üzleti vagy nyilvános helyen, és hozzájárulhat a átalakulások zajlanak a társadalomban.

specifikus cél

A konkrét célkitűzések a tanfolyam, a fő képességek, amelyek fejlesztik a tanulók: - Alkalmazni tartalmat támogatják az innovációt és a kreatív képesség; - Resolve helyzeteket rugalmasság és alkalmazkodás; - Fejleszteni logikai, kritikus és analitikus gondolkodás; - Értse meg a közigazgatási egész; - Használja az interperszonális kommunikáció és véleménynyilvánítás a helyes értelmezése a valóság; - Fejleszteni kell a képességét, hogy rendelni tevékenységek és programok; - megoldása járó helyzetekben a döntési alternatívákat és tervezési kockázatot; - Alkalmazni elméletek a különböző szervezeti és társadalmi környezetben.

Munkaerőpiac

A szolgáltatási ágazat a leginkább kínál lehetőségeket, különösen az üzleti turizmus szektorban. Az általános menedzsment, a hangsúly a humán erőforrás, logisztikai, pénzügyi és értékesítés. A UNIESP Management diákok megtanulják kezelni a különböző kihívások a napról-napra üzleti, hogyan lehet elkerülni, és hibát találni, hogy mi a legjobb testtartás és attitűdök megoldani viselkedési problémák az alkalmazottak, hogy mi a szerepük és felelősségi rendszergazdaként állampolgár, stb

Kulcsfontosságú tudományokban Theory and Practice

Az első két évben foglalták el az alap témákat, mint a matematika, statisztika, jogi, szociológiai, számviteli és információs technológia. A harmadik évben kezdődik a speciális területeken, mint a logisztika, pénzügy, marketing és emberi erőforrás.

A felügyelt gyakorlat

A színpad egy idő alapvető fontosságú a képzési folyamatban. Mi a UNIESP, végzett képzés lehetővé teszi a hallgatók, hogy megtapasztalják, mit is tanult a főiskolán, a szerepe a integrálásával számos tudományág, amely magában foglalja a tudományos tananyag, így számukra szerkezeti egység és tesztelése a következetesség és mértéke illeszkedő.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

1 további kurzus Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020