Hivatalos Leírás

Adminisztráció - Bachelor

A Közigazgatási képezi szakmai tanfolyam szükséges szinte minden osztály egy magán- vagy állami szervezet felelős tervező és stratégiák kezelésére az emberi, anyagi, pénzügyi és marketing. Ez a szakmai vezet közötti kapcsolatok vállalat és az alkalmazottak vesznek részt a felvételi, felvételi és elbocsátási alkalmazottak, és a kapcsolat a kategóriába szakszervezetek. Lepkék karrier tervek és a kedvezmények, ösztönzők programok. Koordinálja a cég anyagi erőforrások, kontrolling beszerzése és tárolása a nyersanyagok és végtermékek. A pénzügyi szektorban, gondoskodik a költségvetés és a cash flow. Szintén belekeveredik a reklám és a marketing, a termék promóciós és / vagy szolgáltatások * "A megszállás rendszergazda, mint szakma, liberális és nem foglalja magában :. kidolgozása vélemények, jelentések, tervek, projektek, döntőbírósági és jelentések, mert megköveteli az ismeretek rejlő szervezet technikák ;. kutatások, tanulmányok, elemzések, tolmácsolás, tervezés, végrehajtás, koordináció és ellenőrzés a munka általános menedzsment kurzusok "(3. cikk a rendelet 61934/67, amely szabályozza a szakma).

Adminisztrátor Profil

Szervezet, fegyelem, tervezési, számítási tartomány és a statisztika, a vállalkozás, a kreativitás, rugalmasság, vezetői képességek és íze a csapatmunka, jó ismerete pénzügy és számvitel.

Miért rendezők UNIFAI

A UNIFAI Administration természetesen csak kapott négy csillagot a 2015 Student Guide. A tanterv középpontjában a széles körű ismereteket a pénzügy és számvitel, valamint számít most új tudományág: Külkereskedelmi, a környezeti fenntarthatóság, Stratégiai Information Management, Kereskedelmi és üzleti játékok. Így növeli a lehetőséget a diákoknak, hogy integrálja az elmélet és a gyakorlat, tapasztalat a gyakorlatban az osztályteremben fogalmak. Annak érdekében, hogy elősegítse intézkedéseket, hogy segítse a beilleszkedést a munkaerőpiacra, ösztönözni a vállalkozói és lehetővé teszik a kapcsolatot a cég a régióban, a UNIFAI biztosít a hallgatók programok, mint a Junior Company (JuniorFAI) és Challenge SEBRAE, szervezése CBT Bunkerek (Working tanfolyam elvégzése), valamint a rendezvények, az adminisztratív konferenciák és szemináriumok. Partnerség révén, hogy a hallgatók a technikai látogatások a vállalatok, mint a Volkswagen, a Natura, a Honda és a BM & FBovespa és részvétel a társadalmi közösség projektek UNIFAI + szociális programot.

A pálya

Minimális időtartama: 8 félév

Havi fizetés: R $ 791,00 * aktuális értéke a 2016. évre.

Műszakok: Reggel és este

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

1 további kurzus Centro Universitário Assunção (UNIFAI) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
8 félév
Nappali
Price
791 BRL
2016.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date