Hivatalos Leírás

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A terméktervezésben működő hivatalos egyetemi diploma a diákokat olyan kreatív szakemberek számára fejlesztette ki, akik technológiai és projektismerettel rendelkeznek, lehetővé téve számukra a termékek és szolgáltatások fejlesztését a fogyasztók számára, szem előtt tartva a környezetbe való beavatkozást. Mindenféle ipari, vagy kézi gyártású objektum megtervezése, hogy vonzó és hasznos legyen a felhasználók számára. A terméktervezők előre látják a piac igényeit és igényeit, felelős módon dolgozzák ki a projekteket, kutatást végeznek és új módszereket, anyagokat és gyártási folyamatokat valósítanak meg.

Profi profilok: Városi és hazai bútortervező; Terméktervező; Háztartási cikkek, lakberendezési cikkek, világítás, játékok, termékek, csomagolás, ékszerek stb.

A terméktervezéssel foglalkozó hivatalos Design Egyetem (BSc) a diákokat kreatív, etikus és innovatív tervezőként alakítja át, projekt-, technológiai és vezetési készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra termékek és szolgáltatások fejlesztését a felhasználók és a környezet életminőségének javítása érdekében .

A tanítási módszertan a jelenlegi gazdasági és társadalmi-kulturális kontextuson alapul, amelynek során a diákok megismerik szakmai szerepük fontosságát, saját multidiszciplináris kutatási, kísérleti és kreativitási projektjeik elkészítésével, más támogatási tartalmakkal való szinkronizálással, tevékenységek, például szemináriumok, workshopok, technikai, technológiai, kulturális és kommunikációs témák.

A vállalatokkal, a tervezőkkel, a fenntarthatósággal és az iparral foglalkozó szakemberekkel és más szakemberekkel való kapcsolat a hallgatók folyamatos tapasztalatának részét képezi.

A harmadik évfolyamon a diákok három különböző szakterületen választhatnak: Termék, Lakberendezés vagy Urban Design .

Ezt a programot a madridi autonóm kormány és a spanyol nemzeti kormány elismerte, mint hivatalos terméktudományi diplomát.

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Program oktatási nyelve:
Spanish (Spain)

3 további kurzus IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Utoljára frissítve October 1, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
15,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019