A terméktervezés hivatalos egyetemi diploma

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A terméktervezés hivatalos egyetemi diploma

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A terméktervezésben működő hivatalos egyetemi diploma a diákokat olyan kreatív szakemberek számára fejlesztette ki, akik technológiai és projektismerettel rendelkeznek, lehetővé téve számukra a termékek és szolgáltatások fejlesztését a fogyasztók számára, szem előtt tartva a környezetbe való beavatkozást. Mindenféle ipari, vagy kézi gyártású objektum megtervezése, hogy vonzó és hasznos legyen a felhasználók számára. A terméktervezők előre látják a piac igényeit és igényeit, felelős módon dolgozzák ki a projekteket, kutatást végeznek és új módszereket, anyagokat és gyártási folyamatokat valósítanak meg.

Profi profilok: Városi és hazai bútortervező; Terméktervező; Háztartási cikkek, lakberendezési cikkek, világítás, játékok, termékek, csomagolás, ékszerek stb.

A terméktervezéssel foglalkozó hivatalos Design Egyetem (BSc) a diákokat kreatív, etikus és innovatív tervezőként alakítja át, projekt-, technológiai és vezetési készségekkel, amelyek lehetővé teszik számukra termékek és szolgáltatások fejlesztését a felhasználók és a környezet életminőségének javítása érdekében .

A tanítási módszertan a jelenlegi gazdasági és társadalmi-kulturális kontextuson alapul, amelynek során a diákok megismerik szakmai szerepük fontosságát, saját multidiszciplináris kutatási, kísérleti és kreativitási projektjeik elkészítésével, más támogatási tartalmakkal való szinkronizálással, tevékenységek, például szemináriumok, workshopok, technikai, technológiai, kulturális és kommunikációs témák.

A vállalatokkal, a tervezőkkel, a fenntarthatósággal és az iparral foglalkozó szakemberekkel és más szakemberekkel való kapcsolat a hallgatók folyamatos tapasztalatának részét képezi.

A harmadik évfolyamon a diákok három különböző szakterületen választhatnak: Termék, Lakberendezés vagy Urban Design .

Ezt a programot a madridi autonóm kormány és a spanyol nemzeti kormány elismerte, mint hivatalos terméktudományi diplomát.

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanish (Spain)


Utoljára frissítve October 1, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
15,000 EUR
Locations
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt