A szociális jóléti alapképzés

Southern Cross University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A szociális jóléti alapképzés

Southern Cross University

Egy kihívásokkal teli és kifizetődő karrier, amely aktívan összpontosít a társadalmi változásokra és a közösség jólétére, várni fogja azokat, akiknek az empátiában és a kommunikációban szerzett készségei vezetik őket az emberi szolgáltatások ágazatához.

A szociális jóléti alapképzés lehetővé teszi, hogy fejlessze készségeit a szociális jóléti gyakorlatban gyermekekkel és fiatalokkal, az egészség- és fogyatékossági ágazatokban, valamint az őslakos közösségekkel. Az egyénekkel, csoportokkal és szervezetekkel együttműködő munkakörökben szerzett tapasztalatokra támaszkodik - segítve az embereket a problémák megoldásában és a kilátások javításában.

Ennek a kurzusnak a hallgatói lehetőséget kapnak arra, hogy átruházható készségeiket az emberi szolgáltatások különböző karrierlehetőségeire használják - az otthonukban vagy létesítményeikben közvetlenül dolgozni a társadalom javítását célzó politikák kialakításában.

Karrierlehetőségek

A jóléti és közösségbeli munkavállalók különböző szerepet töltenek be a közösségi szolgáltatások területén. Ezek közé tartoznak a kormányzati és nem kormányzati pozíciók olyan területeken, mint a gyermekvédelem, a fogyatékossággal élők, a lakhatási szolgáltatások, az ifjúsági munka, az idősgondozás, az alkohol és a kábítószer-rehabilitáció, a közösség bevonása, a mentális egészségügyi szolgáltatások és a családon belüli erőszak.

Szakmai elismerés

A kurzust az Australian Community Workers Association (ACWA) akkreditálja. A diplomások jogosultak az ACWA-hoz csatlakozni.

Szakmai elhelyezkedés

Az ACWA követelményeinek megfelelően a hallgatók 400 órányi, felügyelt munkahelyi képzésen vesznek részt. Ez két különböző szervezetben valósul meg a különböző gyakorlati területeken, hogy a hallgatók sokféle tapasztalatot szerezzenek.

Az elhelyezések magukban foglalhatják a különböző ügyfélcsoportok, például az idősek, a fiatalok és a családok egyéni, csoportos, szervezeti vagy közösségi szintű gyakorlását. A hallgatók elhelyezhetnek elhelyezéseket szociális jóléti környezetben, mint például a gyermekvédelem, a kábítószerek és az alkohol, a büntető igazságszolgáltatás, a közösségi oktatás, a lakhatás, a sürgősségi segély, a családi beavatkozások és a családon belüli erőszak.

Minden diáknak meg kell szereznie a nemzeti rendőrségi ellenőrzéseket és a gyermekekkel való munkát, és a legtöbb ügynökségnek meg kell követelnie a hallgatóktól a vezetői engedély megszerzését.

Főbb tanulmányi területek

A gyermekek és a fiatalok a gyermekek és a fiatalok szociális jóléti gyakorlatának átfogó bemutatásával biztosítják a diákokat egy sor szervezeti környezetben, beleértve a kormányzati és a nem kormányzati szervezeteket is. A legújabb kutatások feltárják, hogy megértsék a gyermekek és a fiatalok fogalmát és azonosításának módjait az emberi szolgálati gyakorlat számára.

Az Egészség és a fogyatékosság az egészséget és a fogyatékosságot az emberek és életük lehetőségeire, valamint az egészségügyi és fogyatékossági ellátó rendszereket tárgyaló szociális jóléti dolgozók számára vizsgálja.

A bennszülött tanulmányok segítik a diákokat, hogy mélyebb megértsék az őslakos világnézeteket és a történelmet, valamint azonosítsák az őslakos közösségekkel való kulturálisan megfelelő munkamódszereket. A hallgatók megismerik a trauma eredetét és hatásait a nemzedékeken és bizonyos közösségeken belül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kurzus egyes részei kizárólag online vannak.

Értékelési módszerek

Az értékelési módszerek tartalmazhatnak esszét, kutatási jelentéseket, esetelemzést, a helyszíni befogadási képességek felmérését, interjúkészségek rögzítését.

Tanítási módok

Az on-campus hallgatók sokféle oktatási megközelítést élveznek, beleértve az előadást, az oktatóanyagokat, az online tevékenységeket és a videomegosztott vagy podcast virtuális órákat. A tanítás módja egységenként változhat.

Az online tanulmányi lehetőségünk nagyon interaktív, és arra törekszik, hogy elősegítse az együttműködést és a közösségi érzést. A diákok megkaphatják a podcast vagy videóhoz kapcsolódó előadások, az elektronikus tananyagok, workshopok, online vitafórumok és virtuális órák kombinációját. A tanítás módja egységenként változhat.

Kérjük, vegye figyelembe: Az online tanfolyamot vállaló hallgatóknak egy háromnapos bentlakásos iskolába kell járniuk az egyetemen.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve March 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 4, 2019
Július 2, 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
25,200 AUD
Information
Deadline
jan. 20, 2019
Locations
Ausztrália - Bilinga, Queensland
Kezdet : márc. 4, 2019
Jelentkezési határidő jan. 20, 2019
A befejezés dátuma márc. 4, 2022
Kezdet : Július 2, 2019
Jelentkezési határidő Május 21, 2019
A befejezés dátuma Július 2, 2022
Dates
márc. 4, 2019
Ausztrália - Bilinga, Queensland
Jelentkezési határidő jan. 20, 2019
A befejezés dátuma márc. 4, 2022
Július 2, 2019
Ausztrália - Bilinga, Queensland
Jelentkezési határidő Május 21, 2019
A befejezés dátuma Július 2, 2022