Read the Official Description

Egy kihívásokkal teli és kifizetődő karrier, amely aktívan összpontosít a társadalmi változásokra és a közösség jólétére, várni fogja azokat, akiknek az empátiában és a kommunikációban szerzett készségei vezetik őket az emberi szolgáltatások ágazatához.

A szociális jóléti alapképzés lehetővé teszi, hogy fejlessze készségeit a szociális jóléti gyakorlatban gyermekekkel és fiatalokkal, az egészség- és fogyatékossági ágazatokban, valamint az őslakos közösségekkel. Az egyénekkel, csoportokkal és szervezetekkel együttműködő munkakörökben szerzett tapasztalatokra támaszkodik - segítve az embereket a problémák megoldásában és a kilátások javításában.

Ennek a kurzusnak a hallgatói lehetőséget kapnak arra, hogy átruházható készségeiket az emberi szolgáltatások különböző karrierlehetőségeire használják - az otthonukban vagy létesítményeikben közvetlenül dolgozni a társadalom javítását célzó politikák kialakításában.

Karrierlehetőségek

A jóléti és közösségbeli munkavállalók különböző szerepet töltenek be a közösségi szolgáltatások területén. Ezek közé tartoznak a kormányzati és nem kormányzati pozíciók olyan területeken, mint a gyermekvédelem, a fogyatékossággal élők, a lakhatási szolgáltatások, az ifjúsági munka, az idősgondozás, az alkohol és a kábítószer-rehabilitáció, a közösség bevonása, a mentális egészségügyi szolgáltatások és a családon belüli erőszak.

Szakmai elismerés

A kurzust az Australian Community Workers Association (ACWA) akkreditálja. A diplomások jogosultak az ACWA-hoz csatlakozni.

Szakmai elhelyezkedés

Az ACWA követelményeinek megfelelően a hallgatók 400 órányi, felügyelt munkahelyi képzésen vesznek részt. Ez két különböző szervezetben valósul meg a különböző gyakorlati területeken, hogy a hallgatók sokféle tapasztalatot szerezzenek.

Az elhelyezések magukban foglalhatják a különböző ügyfélcsoportok, például az idősek, a fiatalok és a családok egyéni, csoportos, szervezeti vagy közösségi szintű gyakorlását. A hallgatók elhelyezhetnek elhelyezéseket szociális jóléti környezetben, mint például a gyermekvédelem, a kábítószerek és az alkohol, a büntető igazságszolgáltatás, a közösségi oktatás, a lakhatás, a sürgősségi segély, a családi beavatkozások és a családon belüli erőszak.

Minden diáknak meg kell szereznie a nemzeti rendőrségi ellenőrzéseket és a gyermekekkel való munkát, és a legtöbb ügynökségnek meg kell követelnie a hallgatóktól a vezetői engedély megszerzését.

Főbb tanulmányi területek

A gyermekek és a fiatalok a gyermekek és a fiatalok szociális jóléti gyakorlatának átfogó bemutatásával biztosítják a diákokat egy sor szervezeti környezetben, beleértve a kormányzati és a nem kormányzati szervezeteket is. A legújabb kutatások feltárják, hogy megértsék a gyermekek és a fiatalok fogalmát és azonosításának módjait az emberi szolgálati gyakorlat számára.

Az Egészség és a fogyatékosság az egészséget és a fogyatékosságot az emberek és életük lehetőségeire, valamint az egészségügyi és fogyatékossági ellátó rendszereket tárgyaló szociális jóléti dolgozók számára vizsgálja.

A bennszülött tanulmányok segítik a diákokat, hogy mélyebb megértsék az őslakos világnézeteket és a történelmet, valamint azonosítsák az őslakos közösségekkel való kulturálisan megfelelő munkamódszereket. A hallgatók megismerik a trauma eredetét és hatásait a nemzedékeken és bizonyos közösségeken belül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kurzus egyes részei kizárólag online vannak.

Értékelési módszerek

Az értékelési módszerek tartalmazhatnak esszét, kutatási jelentéseket, esetelemzést, a helyszíni befogadási képességek felmérését, interjúkészségek rögzítését.

Tanítási módok

Az on-campus hallgatók sokféle oktatási megközelítést élveznek, beleértve az előadást, az oktatóanyagokat, az online tevékenységeket és a videomegosztott vagy podcast virtuális órákat. A tanítás módja egységenként változhat.

Az online tanulmányi lehetőségünk nagyon interaktív, és arra törekszik, hogy elősegítse az együttműködést és a közösségi érzést. A diákok megkaphatják a podcast vagy videóhoz kapcsolódó előadások, az elektronikus tananyagok, workshopok, online vitafórumok és virtuális órák kombinációját. A tanítás módja egységenként változhat.

Kérjük, vegye figyelembe: Az online tanfolyamot vállaló hallgatóknak egy háromnapos bentlakásos iskolába kell járniuk az egyetemen.

Program taught in:
Angol

See 19 more programs offered by Southern Cross University »

Last updated March 2, 2018
This course is On-line, Campus based
Start Date
márc. 4, 2019
Július 2, 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
25,200 AUD
By locations
By date
Start Date
márc. 4, 2019
End Date
márc. 4, 2022
Application deadline
Start Date
Július 2, 2019
End Date
Július 2, 2022
Application deadline
Május 21, 2019

márc. 4, 2019

Location
Application deadline
End Date
márc. 4, 2022

Július 2, 2019

Location
Application deadline
Május 21, 2019
End Date
Július 2, 2022