A légiközlekedés-irányítás alapja

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás


A fokozat áttekintése

  • Globális karrier fejlesztése a légi közlekedés irányításában.
  • Ismerje meg a repülőtéri és repülési műveletekkel kapcsolatos ismereteit.
  • Fókuszban a légiközlekedési jog, a légitársaságok finanszírozása, a műveletek irányítása és a biztonság.
  • Legyen alapvető ismeretek a légi közlekedési gyakorlat, a légiforgalmi irányítás, a légi közlekedés biztonsága, az emberi tényezők, a légiközlekedési jog, a légitársaságok finanszírozása és a légitársasági műveletek terén.
  • Használja ki az iparághoz való szoros kapcsolatokat a tanfolyamokkal és az anyagokkal, amelyek közvetlenül az ipar igényeihez és a legjobb gyakorlathoz igazodnak.
  • Bővítse tanulmányait szakmai és technikai kommunikációval, vezetői kutatási módszerekkel.

Pillanatkép

A légiforgalmi szakemberek iránti globális keresletnek köszönhetően * az UniSA felépíti ismereteit a repülőtéri és repülési műveletek terén, és felkészíti Önt a légiforgalmi irányítás globális karrierjére.

Ez a fokozat a légitársaságok és a repülőtéri menedzsmentre, a légi közlekedés finanszírozására és a marketingre, a biztonsági irányításra és a repülési jogra koncentrál Ausztráliában és nemzetközi szinten.

Az UniSA szorosan együttműködik az iparággal, hogy megtanulhassa a légi közlekedés vezetőitől.

Ha érdekli, hogy pilótává váljon, olvassa el a repülés bachelorját (Flight).

* A Boeing jelenlegi piaci kilátásai 2014–2033

Amit megtanulsz

Megkezdi tanulmányait a légi közlekedés, a légi közlekedés és a biztonság bevezetésével. Vannak szakmai és technikai kommunikációs és emberi tényezők. Lehetőséged lesz arra is, hogy a szimulátorodban egy félévet tölthetsz el, hogy megértsük a repülés pilóta oldalát.

A tanulmányok előrehaladtával felfedezni fogja a repülési jogot, a pénzügyeket, a gazdaságot és a marketinget; Légitársaságok üzemeltetésének menedzsmentje; repülőtér, projekt és stratégiai menedzsment; valamint a kockázati és biztonsági rendszerek. Meg fogja tanulni a vezetést, a kommunikációt és a kutatási módszereket is.

A University of South Australia bármelyikének választható közül választhatsz egyet, és az egyik a repülési (repülési) diploma vagy más repüléshez kapcsolódó választani.

Miért van egy repülés (menedzsment) alapképzés?

A légiközlekedési ágazat folyamatosan növekszik, és egyre kifinomultabbá válik. A munkáltatók kiváló szakértelemmel rendelkező szakembereket keresnek, és az iparág bonyolultságát teljesen megértik.

Meg fogod tanulni a legutóbbi elméletet a tudósoktól, az iparági szakértőktől és a repülési oktatóktól, valamint gyakorlati, gyakorlati tapasztalatokat és valós feladatokat kaphat.

Ez a fokozat felkészíti Önt a vezetési szerepre a légiközlekedési ágazatban Ausztráliában vagy külföldön. Fejleszthet egy megbízható szakmai megértést az iparról és a hozzá kapcsolódó környezetről. A szervezeti, szabályozási, biztonsági, technikai és üzleti menedzsment készségei az Ön számára alkalmazkodó és jól foglalkoztathatóak lesznek.

Karriered

Az elkövetkező 20 évben az IATA (Nemzetközi Légiközlekedési Szövetség) előrejelzése szerint az utasok légi közlekedése megduplázódik. Az ázsiai-csendes-óceáni térségbe, onnan és azon belüli útvonalak 2035-re további 1,8 milliárd éves utast jelentenek - ez a második legmagasabb globális növekedési ütem *. Ennek a növekedésnek folytatólagosan hatnia kell a légi közlekedés egyéb karrierjeire, ami nagyon izgalmas időt jelent a karrier elindításának ebben az élénk iparban.

Karrier:

  • Repülőtéri szolgáltatások vezetője / üzemeltetési vezető: felügyeli a napi üzemeltetési repülőtereket, felelős a magas szintű biztonsági, védelmi és ügyfélszolgálati normák kialakításáért és fenntartásáért.
  • Karbantartási és biztonsági szakember: olyan programokért és projektekért felel, amelyek biztosítják a légi járművek vagy a munkahely egészségét és biztonságát, ideértve a WHS stratégiák végrehajtását, az alkalmazottak képzését és az események kivizsgálását.
  • Légiforgalmi irányító: a légi forgalom irányítása és figyelemmel kísérése (a földön és az égen egyaránt), a repülési menetrend összehangolása, a szigorú biztonsági protokollok és a repülőgép-kommunikáció felügyelete.

* IATA sajtóközlemény, 2016. október 18.

Valódi világ kapcsolatok

Az UniSA több mint 2500 cégkel együttműködik világszerte. Ezek a kiterjedt iparági kapcsolatok valóban versenyelőnyt biztosítanak - diákjaink valós ismereteket és kapcsolatokat kapnak. Hangsúlyozzuk a gyakorlati, gyakorlati ismereteket. Például a teljesen új légitársaságszimulációs szoftvert használja egy teljesen működő légitársaság kialakítására, amely reagál a valós igényekre és korlátokra.

Az UniSA nagy hangsúlyt fektet a repüléskutatásra, és partnerségeket és új technológiákat fejlesztettünk ki az ipar számára.

Rendszeres egyetemi szintű munkavállalói mesterkurzusokat és foglalkoztatási expozíciót, valamint alumni rendezvényeket szervezünk Ausztráliában és külföldön.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Kevesebb
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Több Kevesebb