A légiközlekedés-irányítás alapja

Massey Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A légiközlekedés-irányítás alapja

Massey Business School

A Bachelor of Aviation Management egy külön légiközlekedési képesítés, amely bemutatja Önnek különböző szempontjait az izgalmas légiközlekedési ágazat. Ha lelkesedni szeretsz a repüléssel kapcsolatban, akkor szeretsz dolgozni más emberekkel, akik érdekelnek a globális üzleti vezetés szerepének megteremtésében, akkor ez az arány az Ön számára.

Ismertesse az emberi tényezőket a légi közlekedésben, a légitársaság stratégiai menedzsmentjében és a repülőtéri üzemeltetési menedzsmentben, valamint megvan a lehetősége a szakmai gyakorlat (aviation practicum) elvégzésére.

Ha már dolgozik a légiközlekedési iparágban, akkor a BAvMan minősítés egy olyan utat is kínál, amely javítja készségeit és ismereteit a repülés területén.

Fordítsa szenvedélyét karriertévé

A Massey Egyetem az egyetlen olyan hely Új-Zélandon, ahol a repülés iránti szenvedélyed egyetemi végzettségsé válhat. Nemzetközileg elismert repülési képzési lehetőség vagyunk, de széles körű ismeretekkel is szolgálunk a globális légiközlekedési iparágról.

A témák közé tartoznak a légi közlekedési emberi tényezők, a repülésbiztonsági kérdések, a légitársaságok stratégiai irányítása és a légi közlekedés jogi kérdései. Ezek a témák kibővítik a légiközlekedési ágazatban nyitva álló karrierlehetőséget.

A munkáltatók által megszerzett készségek

A légiközlekedési ágazat karrierje rendkívül versenyképes. Légiközlekedési irányításunk egyedülálló összetétele különbséget fog tenni Önnek - a repülésipar mélyreható megértését. Ön egy olyan nemzetközileg elismert képzettséggel fog kinézni, amely megadja a munkáltatók által keresett készségeket.

Ez a fokozat alkalmas arra, hogy belépjen a légiközlekedési iparágba, vagy ha már az iparágban van, de szeretné megszerezni a felsőfokú végzettséget, hogy segítse pályafutását. Jegyezd meg, hogy néhány professzionális repülési képesítés jogosult a keresztbe történő hitelezésre.

A Massey BAvMan végzettjei megtalálhatók az új-zélandi főbb repülőtereken, valamint a légiközlekedési ágazatban, a légiközlekedési szabályozó testületekben és a légitársaságok világszerte végzett munkájában.

Nemzetközileg elismert képesítés

A képesítést nemzetközileg elismerték és akkreditálták a legfontosabb új-zélandi légügyi hatóságok. Massey Business School a világ első 2% -ában szerepel.

A Massey Egyetem üzleti és vezetői tanulmányai rangsorolják a top 250 (a QS (Quacquarelli Symonds) rangsorban). A világ 150 legjobb egyetemén is rangsoroljuk az üzleti adminisztráció programjait a ShanghaiRanking globális rangsorában.

A Massey Egyetem Aviation Management programjai a mesterfokozathoz a nemzetközi diákok számára is elérhetők a távolsági tanulmányi módban a Singapore Aviation Academy-vel való partnerségünk révén.

Karrier

A BAvMan fokozattal a légi közlekedéssel kapcsolatos iparágak számos karrierlehetőségéhez hozzáférhet. A potenciális munkaadók a következők:

  • SITA - a világ vezető szakembere a légi közlekedési kommunikációban és az információs technológiában
  • A Menzies Aviation - az utasok, a rámpák és a rakománykezelés globális szolgáltatója (31 országban, ahol több mint 19 000 alkalmazott van!)
  • Airways Új-Zéland
  • Új-Zélandi Polgári Légiközlekedési Hatóság - szabályozza a polgári repülést Új-Zélandon
  • Légitársaságok és repülőterek

Ezek a cégek érdeklődni fognak a repülés és a menedzsment ismereteitől - olyan tökéletes kombináció a szerepkörökben, mint a repülőtér tisztje, a terminálok kezelője, a kiskereskedelmi és terminál üzemeltetési menedzsment, a megfelelés, a légi balesetek kivizsgálása, az ügyfélszolgálat, az értékesítés és a marketing.

Belépési követelmények

Egyetemi felvételi követelmények

A legtöbb egyetemi szintű program esetében a minimális tudományos felvételi követelmény az új-zélandi 13. évfolyam - NCEA 3. szintű egyetemi beutazás - megfelelő képesítésének sikeres befejezése. A nemzetközi hallgatóknak ellenőrizniük kell a középiskolai végzettségük egyenértékűségét azáltal, hogy áttekintik az országonként az egyetemi felvételi követelmények listáját.

Az új-zélandi középiskolában korábban tanult nemzetközi diákoknak a középiskolai követelményekre kell vonatkozniuk.

Az új-zélandi üzleti oklevéllel rendelkező, 3 x B-s, 5-ös vagy 6-os évekig elvégzett nemzetközi hallgatók beléphetnek az alapképzési programba.

Az NZQA átiratát az NZDipBus eredményeinek formális bizonyítékaként kell elvégezni, mielőtt a hitelt értékelni fogják, és csak a B minőségi besorolású papírokat fogják értékelni a hitelhez.

Az angol nyelvre vonatkozó követelmények teljesíthetők:

A minimális IELTS 5.5 (vagy azzal egyenértékű), amely az NZDipBus-ba történő belépéshez,

A közelmúltban megjelent IELTS 6.0, amelynek sávszélessége kevesebb, mint 5,5

Egyetemi angol nyelvű felvételi követelmények

Azon országok hallgatói, ahol az angol nem az első nyelv, legalább angol nyelvtudással rendelkeznek. Egyes programok az angol nyelvtudás magasabb szintjét igénylik, mint a megadott minimumkövetelmény, további részleteket tekinthet meg az egyes programkövetelményekről.

Programszint

IELTS

TOEFL iBT

PTE Academic

Cambridge angol

Pre-diploma és alapítványi bizonyítvány az angol nyelvtanulásban (UG DEEP)

5,0 (nincs sáv kevesebb, mint 5,0)

61 összességében (min 17 olvasás és írás)

36 Összességében (minimum 36 kommunikációs készség)

155

Alapképzés az AdvancedAcademic English-ban (PG DEEP)

5.5 (nincs sáv kevesebb, mint 5.5)

Összesen 70 (19 olvasás és írás)

42 Összességében (minimum 42 kommunikációs készség)

165

Tanulmányi alapítványi tanulmányok (teljes alapítvány)

5.5 (nincs sáv kevesebb, mint 5.0)

70 egész (min 17 az írásban)

42 Összességében (minimum 36 kommunikációs készség)

165

Egyetemi előkészítő tanúsítvány (CUP) (Fast Track Foundation)

6,0 (nincs sáv kevesebb, mint 5,0)

80 egész (min 17 az írásban)

50 Összességében (minimum 36 kommunikációs készség)

170

Egyetemi szint

6,0 (nincs sáv kevesebb, mint 5,5)

80 általános (min 19 írásban)

50 Összességében (minimum 42 a kommunikációs készségekben)

170

A Massey University elismeri a következő angol nyelvvizsgákat:

Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS)

Csak az Academic IELTS pontszámok elfogadhatók. Az akadémiai IELTS pontszámok szkennelt példánya elfogadható, mivel a Massey képes az eredmények online ellenőrzésére.

Az angol mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL)

A TOEFL eredményeinek szkennelt példánya elfogadható, mivel a Massey képes az eredmények online ellenőrzésére. (Ez csak az iBT teszt eredményére vonatkozik)

Az angol nyelvtudás teszteredményei a vizsgálati dátumtól számított két évig érvényesek.

Ha az IELTS vagy a TOEFL-n kívül más tesztet is végeztek, akkor azt nemzetközi tanulói felvételi kérelemmel vegye be, hogy figyelembe vegye.

Az új-zélandi középiskolai NCEA Level 3 / CIE-vel való felvételre jogosító nemzetközi hallgatóknak nem kell további angol nyelvű bizonyítékot benyújtaniuk az általános felvételhez. Az IELTS nem használható az írástudás helyettesítőjeként, de az írástudási követelmény teljesítésén túl (lásd a program-specifikus kivételeket) a magasabb angol nyelvű programokra lesz szükség.

Akadémiai belépési követelmények országonként

A Massey Egyetem az egyetemi tanulmányok alapján országonkénti minimális szintű belépési szintet állapított meg. Néhány képesítést eseti alapon veszünk figyelembe. Ha az Ön országa nem szerepel az alábbiakban, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, küldje el a nemzetközi csapatot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a korlátozott belépési kurzusokhoz magasabb szintű eredményekre lesz szükség.

Ország

Minimális egyetemi követelmények az egyetemi programok számára

Ausztrália

A 12. év sikeres befejezése minimum tercier bejárati rang (TER), ATAR vagy azzal egyenértékű 74

Brazília

Az egyéves felsőoktatás sikeres elvégzése egy elismert intézménynél.

Kanada

Általános: középiskolai végzettség (12 fokozatú bizonyítvány), minimum 60% -os átlagértékkel 6 alany, beleértve az angol nyelvet is

Ontario: középfokú oklevél, amelynek minimális átlaga 65% a 12. évfolyamon, magasabb szintű eredményekre lesz szükség a korlátozott belépési tanfolyamok (például a repülés)

A CEGEP első éve 60% -al hat témában, beleértve az angol nyelvet is. A teljes 2 éves CEGEP-ot hallgatók 60% -kal 6 témában, beleértve az angol nyelvet is beleszámítanak a felvételhez és a hitelhez

Kína

Középiskolai végzettség, valamint egy elismert intézménnyel végzett egyéves főiskolai szintű tanulmány sikeres befejezése; vagy

Kétéves oklevél sikeres befejezése vagy legalább három évig egy elismert intézményből származó hároméves oklevél; vagy

Befejezte Gaokao-t egy sorszámú ponttal a kapcsolódó tartományból

Chile

Egyéves sikeres alapképzés egy elismert intézménynél.

Colombia

Az egyéves felsőoktatás sikeres elvégzése egy elismert intézménynél.

Dánia

Hojere Forberedelseseksamen (HF); vagy

Hojere Handelseksamen (HHX)

Fiji

Fidzsi-űrlap 7-es bizonyítvány: több mint négy téma 250-szeresére összesen 400, legalább 50-et angolul; vagy

USP alapítvány éve mind a tudomány, mind a társadalomtudományok esetében, a B kategóriás átlagban, és a nyolc előírt kurzusnál alacsonyabb C-fokozattal; vagy

USP IV. Tanúsítvány az üzleti vezetés és menedzsment területén - egy IV. Tanúsítvány az üzleti vezetés és menedzsment terén, valamint a Fidzsi Nemzeti Képesítési Keret 5-es vagy annál magasabb szintű korábbi képzettsége.

Németország

A középiskola (Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife - Arbitur) sikeres befejezése

Hong Kong

Hong Kong Advanced Level három akadémiai alanyban, egy C vagy magasabb fokozattal; vagy

A hongkongi középiskolai diploma, legalább három témával a 4. vagy annál jobb szinttel, beleértve az angol nyelvet és a két választott tantárgyat

India

Minden indiai iskolai bizonyítvány (AISSC) vagy indiai iskolai bizonyítvány (ISC) 12. év átlagában átlagosan 75% és legalább 60% angolul

Irán

Egyéves sikeres alapképzés egy elismert intézménynél.

Indonézia

Az egyéves felsőoktatás sikeres elvégzése egy elismert intézménynél; vagy

Legalább 8,5 a Sekolah Menengah Atas (SMA).

Japán

A pályázóknak meg kell felelniük a következő követelmények egyikének:

a) B középfokú középiskolai diploma megszerzése; vagy

b) egy japán egyetem sikeres tanulmányának egy éve; vagy

c) 2 vagy 3 évig tartó fiatalkori főiskolai diploma elvégzése

Korea

Az egyetemi felvételi vizsga sikeres elvégzése minimum 250 ponttal.

Kuvait

Általános általános iskolai végzettség (GSEC) sikeres befejezése, átlagosan 80% -kal meghaladta a jóváhagyott egyetemi tárgyakat.

latin Amerika

Az egyéves felsőoktatás sikeres elvégzése egy elismert intézménynél.

Malaysia

Az STPM 3 legfontosabb járatai, vagy, az UEC legfeljebb 18 ponttal hat egyetemi hallgató felett, vagy a GCE A szintek legalább 3, C fokozatú vagy annál magasabb fokozattal, vagy SAM (vagy azzal egyenértékű) minimális tercier bejárattal rangja 74

Mexikó

Egyéves sikeres főiskolai szintű okleveles tanulmány egy elismert felsőoktatási intézményben, jó minőségű passzusokkal.

Új Zéland

Országos Tanúsítvány az Oktatási Achievementben

Omán

Kétéves oklevél sikeres befejezése egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményben

Pakisztán

Egyéves tanulmány sikeres elvégzése egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményben

Pápua Új-Guinea

Egyéves tanulmány sikeres elvégzése egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményben

A Dél-csendes-óceáni Csendes-óceáni 7. nyomtatvány sikeres befejezése (három vagy több B fokozattal egyetemi témában)

Fülöp-szigetek

Egyéves tanulmány sikeres elvégzése egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményben

Oroszország

Egyéves tanulmány sikeres elvégzése egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményben

Szaud-Arábia

Sikeres befejezése egy egyetemi diplomával vagy egy társult diplomával egy elismert felsőoktatási intézményben

Singapore

Legalább három H2 halad át C osztályban; vagy

Az NUS középiskolai diploma sikeres befejezése

Salamon-szigetek

USP alapítvány éve vagy tudományos vagy társadalomtudományi fokozatú átlag B vagy magasabb, és nem érdemes alacsonyabb, mint C a nyolc kötelező tanfolyamok

Dél-Afrika

A dél-afrikai nemzeti felsővezető sikeres befejezése, amely lehetővé teszi az egyetemre való belépést

Dél-Korea

Koreai Egyetem Belépővizsga, minimum 250 fő általános iskolai végzettséghez, magasabb pontszámok szükségesek a speciális programokhoz.

Dél-csendes-óceáni országok

Dél-csendes-óceáni 7. nyomtatvány Tanúsítvány: 3 vagy több B fokozat az akadémiai tantárgyak közül legalább 5-ös fokozatú PSSC angol és 6. fokozat a PSSC matematika

Srí Lanka

GCE A-szintek legalább három hitelátutalással

Taiwan

A pályázóknak kielégítően teljesíteniük kell a) 1 év egyetemet, vagy b) középiskolát és 2 éves junior kollégiumot, vagy c) középiskolát és 5 éves junior kollégiumot.

Thaiföld

Egyéves felsőoktatás sikeres elvégzése egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézményben

Tonga

Az USP Alapítvány sikeres befejezése
VAGY
Dél-csendes-óceáni térség Hetedik bizonyítvány: 3 vagy több B fokozat a PSSC angol nyelvű, legalább 5-ös fokozatú egyetemi tantárgyaknál és a 6. fokozat a PSSC matematikában (1. fokozat a legmagasabb)
VAGY
Tonga National Form Seven Tanúsítvány: 3 vagy több B fokozat az akadémiai témákban

Egyesült Királyság

3 "A" 1 GCSE a C. fokozatnál vagy magasabb szinten

Amerikai egyesült államok

A középiskolai diploma sikeres befejezése egy akkreditált középiskolában, valamint minimum ACT kompozit pontszám 24 vagy minimum SAT eredménye 1600-ból 1100 (új SAT pontszámok) vagy 1650 2400-ból (régi SAT pontszámok) (Aggregate of Evidence- Alapú olvasás és írás, valamint matematika pontszámok a SAT Reasoning Tesztek figyelembe vett 2016 márciusában, vagy a kritikus olvasás és matematika pontszámok SAT Reasoning Tesztek hozott előtt 2016 márciusában.)

Vietnam

A Bang Tot Ngiep Trung hoc Pho tanga (Vietnam felsõ középiskolai végzettség) befejezõdése, a középiskolai záróvizsga (SSLE) 10-bõl 8-ban (Thi Tot Nghiep Pho tanga Trung hoc).

VAGY

Egyéves tanulmány sikeres elvégzése egy elismert felsőoktatási intézményben.

Világszerte

Nemzetközi érettségi (IB) sikeres befejezése legalább 24 pont.

A Cambridge International Examination Advanced Nemzetközi Oktatási Tanúsítvány (CIE / AICE) A vagy AS szintje, legalább 120 pont a jóváhagyott tanterv csoportlistájáról. Legalább három különböző, legalább 3 különböző tantervű csoportban (kivéve a gondolkodási készségeket) legalább egy három vagy több különböző tantervben, valamint egy E vagy jobb angol nyelvű és egy D fokozatú IGCSE-ben vagy GCSE matematikában.

Az Új-Zélandon kívüli országokban (az Egyesült Királyság kivételével): 3 A-szint, beleértve legalább 1 C fokozatot vagy annál jobb. Az Általános Tanulmányok eredményei nem vehetők fel a 3 alkalmazások között.

Massey Business School nemzetközi tanulmányi díjak

A Business Programs programban részt vevő hallgatók számára Palmerston North vagy Wellington campusainkon. A díjak legfeljebb 15 000 dollárra tehetők az egyetemi programok és 10 000 dollárig a posztgraduális programok számára.

Tudjon meg többet és alkalmazzon

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 22, 2018
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Locations
Új-Zéland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Új-Zéland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt