A légiközlekedés-irányítás alapja

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Aviation Management egy külön légiközlekedési képesítés, amely bemutatja Önnek különböző szempontjait az izgalmas légiközlekedési ágazat. Ha lelkesedni szeretsz a repüléssel kapcsolatban, akkor szeretsz dolgozni más emberekkel, akik érdekelnek a globális üzleti vezetés szerepének megteremtésében, akkor ez az arány az Ön számára.

Ismertesse az emberi tényezőket a légi közlekedésben, a légitársaság stratégiai menedzsmentjében és a repülőtéri üzemeltetési menedzsmentben, valamint megvan a lehetősége a szakmai gyakorlat (aviation practicum) elvégzésére.

Ha már dolgozik a légiközlekedési iparágban, akkor a BAvMan minősítés egy olyan utat is kínál, amely javítja készségeit és ismereteit a repülés területén.

Fordítsa szenvedélyét karriertévé

A Massey Egyetem az egyetlen olyan hely Új-Zélandon, ahol a repülés iránti szenvedélyed egyetemi végzettségsé válhat. Nemzetközileg elismert repülési képzési lehetőség vagyunk, de széles körű ismeretekkel is szolgálunk a globális légiközlekedési iparágról.

A témák közé tartoznak a légi közlekedési emberi tényezők, a repülésbiztonsági kérdések, a légitársaságok stratégiai irányítása és a légi közlekedés jogi kérdései. Ezek a témák kibővítik a légiközlekedési ágazatban nyitva álló karrierlehetőséget.

A munkáltatók által megszerzett készségek

A légiközlekedési ágazat karrierje rendkívül versenyképes. Légiközlekedési irányításunk egyedülálló összetétele különbséget fog tenni Önnek - a repülésipar mélyreható megértését. Ön egy olyan nemzetközileg elismert képzettséggel fog kinézni, amely megadja a munkáltatók által keresett készségeket.

Ez a fokozat alkalmas arra, hogy belépjen a légiközlekedési iparágba, vagy ha már az iparágban van, de szeretné megszerezni a felsőfokú végzettséget, hogy segítse pályafutását. Jegyezd meg, hogy néhány professzionális repülési képesítés jogosult a keresztbe történő hitelezésre.

A Massey BAvMan diplomái minden új-zélandi főbb repülőterében, valamint a légi közlekedés támogatási szektorában, a légiközlekedési szabályozó testületekben és a világ minden táján működő légitársaságoknál találhatók.

Nemzetközileg elismert képesítés

Az Ön képesítése nemzetközileg elismert és akkreditált az új-zélandi legfontosabb légiközlekedési hatóságok által. Massey Business School a világ 300 legjobbja.

A Massey Egyetem üzleti és menedzsment tanulmányai a 200-as rangsorban találhatók (QS (Quacquarelli Symonds) rangsorban). A ShanghaiRanking az Akadémiai Tantárgyak Globális rangsorában az üzleti ügyintézési programok világszerte a 150 legjobb egyetemen találkozunk.

A Massey Egyetem Aviation Management programjai a mesterfokozathoz a nemzetközi diákok számára is elérhetők a távolsági tanulmányi módban a Singapore Aviation Academy-vel való partnerségünk révén.

Ajánlólevél

Amber Brierly
A légiközlekedés-irányítás alapja2014-ben végzett
Franchising és engedélyezési fejlesztés a Signature Flight Support, Orlando, Florida, Egyesült Államok területén

„A Massey-nél választottam, hogy jó hírnevű légiközlekedési programja miatt; ez az egyetlen iskola az országban, amely a légiforgalmi menedzsmentet főiskolai diplomának nyújtja… ”

Mindig lenyűgözött a repülőgépek, és fiatal repülés óta akartam repülést tanulni.

A légiforgalmi menedzsment Bachelor-jával betekintést nyert a légi közlekedési ágazatba, beleértve az iparágon belüli gyakorlati tapasztalatokat is. Az Aucklandi Nemzetközi Repülőtéren a repülőtéri műveleteken dolgoztam, és a teljesítménymérésről szóló kutatási munkát végeztem.

Az utolsó félévben az Florida Embry-Riddle Aeronautical Egyetemen tanultam. Az Embry-Riddle légiforgalmi irányításával foglalkozó kutatómunkát végeztem.

Franchise- és licencfejlesztésen dolgozom a Signature Flight Support-ban, a floridai Orlando-i székhellyel rendelkező állandó szolgáltatónál. Több mint 100 repülőtéren biztosít repülési támogatási szolgáltatásokat, például üzemanyag-ellátást, fogasteret, földi kiszolgálást és repülőtéri karbantartást.

A szerepem az, hogy segítsek a Signature üzleti portfóliójának bővítésében. Ez magában foglalja a Signature Select fix bázisú üzemeltetői licencprogramot és a Signature Flight Support Hotel foglalási programját is.

Most a távoktatáson keresztül dolgozom a Légiközlekedési Mesterem (Szakmai Gyakorlat) felé, és 2018-ban várom el.

Karrier

Bizonyos mértékben hozzáférhetsz a légi közlekedéssel kapcsolatos iparágak karrierlehetőségeinek széles skálájához. A potenciális munkáltatók közé tartozik:

  • SITA - a világ vezető szakembere a légi közlekedési kommunikációban és az információs technológiában
  • A Menzies Aviation - az utasok, a rámpák és a rakománykezelés globális szolgáltatója (31 országban, ahol több mint 19 000 alkalmazott van!)
  • Airways Új-Zéland
  • Új-Zélandi Polgári Légiközlekedési Hatóság - szabályozza a polgári repülést Új-Zélandon
  • Légitársaságok és repülőterek

Ezek a cégek érdeklődni fognak a repülés és a menedzsment ismereteitől - olyan tökéletes kombináció a szerepkörökben, mint a repülőtér tisztje, a terminálok kezelője, a kiskereskedelmi és terminál üzemeltetési menedzsment, a megfelelés, a légi balesetek kivizsgálása, az ügyfélszolgálat, az értékesítés és a marketing.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Tovább

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Kevesebb
Palmerston North , Auckland , Wellington + 2 Több Kevesebb