A globális liberális művészet alapjai (Bachelor of Asia Pacific Affairs) (Dual Degree Program az ausztrál nemzeti egyetemmel)

Ritsumeikan University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A globális liberális művészet alapjai (Bachelor of Asia Pacific Affairs) (Dual Degree Program az ausztrál nemzeti egyetemmel)

Ritsumeikan University

Kettős egyetemi diploma program

Ez a program lehetővé teszi a diákok számára, hogy két egyetemi diploma két egyetemről: Ritsumeikan University (RU) és az Australian National University (ANU). Mindkét egyetem több mint 16 kurzust kínál, amelyek a partner egyetemén keresztül kölcsönözhetnek, és elismerték az egyetemi diplomát. A Global Liberal Arts diplomát a RU és az Ázsiai Csendes-óceáni Ázsiai Bachelor az ANU-tól adja át.

Program áttekintés

A Globális Liberális Művészetek Főiskola (GLA) biztosítja a hallgatóknak az angol nyelvű átfogó bölcsészettudományi képzést, amely a globalizált időkhöz szükséges. Az egyetemi dual degree programot közösen felajánlja a College of Global Liberal Arts (GLA) a Ritsumeikan University és a Coral Bell Ázsiai Csendes-óceáni Ügyek az Australian National University. A kettős megközelítés segíteni fogja a karriered versenyképes megalapozását: az ázsiai-csendes-óceáni térség széles körű tapasztalatait, intelligenciáját és mélyreható ismereteit a globális vállalatok üzleti gyakorlatainak kiszélesítésére. Ez vezet, hogy folytasson professzionális iskolákat a közpolitika, a jog, az üzleti adminisztráció, az építészet stb. Területén, és szakosodott akadémiai tudást folytasson Japán, Ausztrália és más régiók posztgraduális iskoláiban.


Kulcsszavak: Társadalmi változás AI-val, a piacgazdaság, a design és a társadalom fejlődése, a modern világ története, kulturális tanulmányok, médiatudományok, kortárs japán, szakmai gyakorlat,

  • Megszerzett fokozatok: A Globális Liberális Művészetek Bachelor ( Ritsumeikan University ), az ázsiai csendes-óceáni diplomák (Az Ausztrál Nemzeti Egyetem)
  • Időtartam: 4 év teljes munkaidőben (3 év Osaka, Japán és 1 év Canberrában, Aust)
  • Angol nyelv
  • Éves felvétel: 100 diák
  • Beiratkozás: április és szeptember
  • Helyszín: Osaka, Japán és Canberra, Ausztrália


Belépési követelmények

A belépési követelményekhez és az egyéb alkalmazási információkhoz lásd az alábbi honlapot:

href = "http://en.ritsumei.ac.jp/e-ug/apply/download/download.html/#gla_dl


Főbb jellemzők


- Világszínvonalú oktatás

Legyen része a világszínvonalú oktatásnak, és tanuljon az ázsiai-csendes-óceáni térség egyik legjobb oktatójával. Diplomát két főiskolai diplomával Ausztrália és Japán felső egyetemeiről.


- Új liberális művészetek az új korszakért

A hagyományos bölcsészettudomány határain túlmutató program a gyakorlati képzésre összpontosít számos tudományágban, beleértve a kulturális tanulmányokat, a vezetési elméleteket, a tudományt és a technológiai tanulmányokat.


- 3 év a VT Japánban 1 év az ANU Ausztráliában

Tapasztalja meg az egyetemi életet mind Japánban, ahol a legmodernebb technológia megfelel a hagyományoknak, és Ausztráliában, ahol a felsőoktatásban való kiválóság találkozik a multikulturalizmussal.


- valóban nemzetközi környezet

Ennek a programnak a sokszínű hallgatói testülete lehetővé teszi a diákok számára, hogy világszerte kapcsolatokat építsenek társaikkal és tudósaikkal. Fedezze fel az új perspektívákat és fejlessze a globális kompetenciát.


ösztöndíjak

A nemzetközi diákok (akik a Ritsumeikan University tanuló diákok tartózkodási jogát Ritsumeikan University ) a RU Tandíjcsökkentési Rendszeren keresztül díjcsökkentést kapnak. Az angol-középiskolai hallgatók nemzetközi hallgatói rendszerint legalább 20% -os kedvezményt biztosítanak, 50% -os és 100% -os díjcsökkentést kínálnak a legjelentősebb pályázóknak.

Az ösztöndíjakra vonatkozó további információ itt található.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 5, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
2,323,000 JPY
Éves tandíj (1. év): ¥ 2,323,000. Éves tandíj (2. év és azon túl): ¥ 2,300,000. Belépődíj (csak egyszer): 300 000 ¥
Locations
Japán - Osaka, Osaka Prefecture
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 31, 2023
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2022
Dates
ápr. 2019
Japán - Osaka, Osaka Prefecture
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 31, 2023
szept. 2019
Japán - Osaka, Osaka Prefecture
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2022
Videók

Dual bachelor’s degree from Ritsumeikan University and ANU