A bennszülött tudás alapjai

Southern Cross University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A bennszülött tudás alapjai

Southern Cross University

Érdekli annak megértését, hogy a tanulás és a tudás hogyan osztozik a világ legrégebbi élő kultúrájában?

A bennszülött tudás alapjai az őslakos világnézetek jobb megértését eredményezik, a történelem, a tudásrendszerek, az egészség, a jólét és az életmód meghatározó tényezőinek feltárásával, kulturálisan sokszínű és támogató környezetben.

Az oklevél célja, hogy növekedjen, hogy megértse az összes nép között, a közös és értékes jövőre vonatkozó kérdéseken keresztül. A hallgatók elméleti és gyakorlati képességeket építenek különböző területeken, beleértve a kulturális protokollokat és a tudás és a létezés őshonos módjait. Meg fogja tanulni, hogy vegyen részt a közösségekkel és dolgozzon jobb környezeti, társadalmi és gazdasági eredmények elérése érdekében.

A diplomások számos karrierlehetőséggel rendelkeznek, beleértve a kormányzati, kereskedelmi vagy szociális vállalkozásokat, a földgazdálkodást, az őshonos turizmust, az őslakosokat, a családokat és a környezetet.

Karrierlehetőségek

Pozíciók a projektmenedzsmentben vagy adminisztrációban az őslakos, kormányzati vagy közösségi szervezetekkel, különösen azokkal, amelyek az őshonos kérdésekre összpontosítanak. Tipikus karrier ágazatok közé tartozik az egészségügyi szolgáltatások, a paralegal munka, a szociális jólét, a környezetgazdálkodás, az oktatás vagy az üzleti élet.

Főbb tanulmányi területek

A főorvosok a következők:

  • Közösségi és földgazdálkodás
  • Aboriginal Health Care.

A végső tanulmányi évben a hallgatók különböző diszciplínák, köztük az oktatás, a jog és az igazságügy, a környezettudomány és a mérnöki, az üzleti és a turisztikai, a művészeti és a társadalomtudományi, valamint az egészség- és humán tudományok széles skáláját választhatják.

A bennszülött tudás alapképzésének jogosultjaira jelentkezhetnek az egyéves bölcsészettudományi alapismeretek Pathway a bennszülött filozófiák doktora számára.

Értékelési módszerek

A kurzus során használt értékelési módszerek egységenként változnak, és kapcsolódnak az egyes egységek tanulási eredményeitípusaival. Az értékelési feladatok tartalmazhatnak esszét, beszámolókat, prezentációkat, csoportmunkát, folyóiratokat, online tevékenységeket és vizsgákat.

Tanítási módok

Az on-campus hallgatók sokféle oktatási megközelítést élveznek, beleértve az előadást, az oktatóanyagokat, az online tevékenységeket és a videomegosztott vagy podcast virtuális órákat. A tanítás módja egységenként változhat.

Az online tanulmányi lehetőségünk nagyon interaktív, és arra törekszik, hogy elősegítse az együttműködést és a közösségi érzést. A diákok megkaphatják a podcast vagy videóhoz kapcsolódó előadások, az elektronikus tananyagok, workshopok, online vitafórumok és virtuális órák kombinációját. A tanítás módja egységenként változhat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve March 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 4, 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
25,200 AUD
Information
Deadline
jan. 20, 2019
Locations
Ausztrália - Lismore, New South Wales
Kezdet : márc. 4, 2019
Jelentkezési határidő jan. 20, 2019
A befejezés dátuma márc. 4, 2022
Dates
márc. 4, 2019
Ausztrália - Lismore, New South Wales
Jelentkezési határidő jan. 20, 2019
A befejezés dátuma márc. 4, 2022