A polgári mérnöki diplomával

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A polgári mérnöki diplomával

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Bemutatkozás

Az építőmérnök működik az építőipari és ipari létesítmény területén. Ez a professzionális, tervez, kezeli és elemzi munkák lakások, épületek, autópályák, vasutak, repülőterek, vízellátó rendszerek és a higiénia, a kikötők, folyók, csatornák, gátak, töltések, vízelvezető, öntözés, hidak és egyéb szerkezetek. Az ő teljesítménye is elemzését talaj és az altalaj, ellenőrzések és vizsgálatok, költségvetések, tanulmány szigetelés, szellőzés és típusbeállítást alapjait.

Mivel ez a lehetőségek köre, a Civil Engineering menete FEAMIG kíván létrehozni egy erős alapot a matematika és az alapvető tudományok, mérnöki eszközök, projekt menedzsment és a termelés, és alkalmazása mérnöki technológia. Valamint széles alapképzést, a tanfolyam lehetőséget nyújt a koncentráció tanulmányok topográfia, geokódolás és építési általában.

Természetesen céljai

Az Építőmérnöki menete FEAMIG célja a képzés a mérnökként dolgozó tudás. Ez a képzési folyamat két részből áll: az egyik utal, hogy a műszaki és természettudományos képzés, amely abban különbözik a menedzsment és a tudás fejlesztése, a szakmai váljon elemzésére képes a valóság, a tervezés és a gyakorlat kreatív megoldásokat; a másik a társadalmi-politikai képzés alkatrész rejlő munkafolyamatok ismerete, mint egy történelmi épületben, jellemzi a humanista és ökológiai orientáció szakmai válnak részt vehetnek és beavatkozni a társadalomban.

Annak érdekében, hogy erre a célra, a képzési út javasolt céljai:

  • képzés tudományos területeken, a matematika, a fizika és a kémia, azzal a céllal, hogy egy szilárd alapképzést, melyek alapul a technológiai képzést Építőmérnöki;
  • áttekintést Engineering, amely lehetővé teszi a szakmai kontextusba megcélzott problémák és fekvő tetteikért, valamint meghatározza azokat a különleges képzés között különböző mérnöki;
  • A létrejövő specifikus építőmérnök készségek, a hangsúlyt a domborzat, geokódolás és építési általában;
  • beépítése az új információs technológiák és a kommunikáció, különös figyelmet fordítva annak használata Építőmérnöki;
  • társadalmi és etikai oktatást az építőmérnök, úgy, hogy képes egyesíteni a tudomány és a technológia, javasolva módon beavatkozni a valóságban annak érdekében, hogy biztosítsa a fenntartható emberi fejlődés.

Tanfolyam időtartama / A váltás

A kurzus a hat hónapos kezelés, amelynek van osztva 10 egyetemi időszakban, félév, a teljes munkateher 3840 órányi hasznos és időt óra. Működési eltolódásokat a nap és az éjszaka, és lehet használni abban az esetben van szükség, más alkalommal. Az éjszakai műszakban is napközben, szombaton.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
6 hónapok
Részidős
Locations
Brazília - Belo Horizonte, State of Minas Gerais
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Belo Horizonte, State of Minas Gerais
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt