A Nemzetközi üzleti Jog Alapja

VUZF University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A Nemzetközi üzleti Jog Alapja

VUZF University

A Bachelor of International Business Law program interdiszciplináris, azzal a céllal, hogy képzést készítsen a pénzügyi szakemberek számára a tudás üzleti jog. A jogi előkészítésre azért van szükség, hogy több pozícióban, különösen az igazgatási szinteken, jobban teljesíthessék a feladatokat.

Oktatásuk során a hallgatók különböző tudományágakat tanulnak a közgazdaságtan területén - az államháztartás, a pénzgazdálkodás és a pénzügyi ellenőrzés, a befektetések, a biztosítási elmélet, a különböző üzleti jogosztályok, mint például a tőzsdei jog, a banki jog, az adójog. a gyakorlatban.

Karrier

A Bachelor of International Business Law szakos hallgatók készen állnak arra, hogy sikeresen folytathassák a közép- és felsővezetői pozíciókat különböző vállalatokban, valamint az állami szektorban, ahol az interdiszciplináris ismeretek és készségek hasznosak lehetnek a vezetői ügyek megoldásához. A felügyelők mellett a diplomások képesek lesznek alkalmazkodni a képzés során szerzett ismeretekhez számos más posztra - szakértő és tanácsadó.

pimgpsh_fullsize_distr01
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve September 6, 2017
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Bulgária - Sofia, Sofia City Province
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Bulgária - Sofia, Sofia City Province
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt