Read the Official Description

A GMC környezettudományi programja kihívásokkal teli tantervet és gyakorlati lehetőségeket teremt a készségek fejlesztése és változás érdekében.

A Green Mountain Főiskolai Környezetvédelmi Főiskolák dönthetnek úgy, hogy több különböző területen - a politika, a filozófia, a tudomány, az oktatás, a kommunikáció és még sok más - koncentrálnak, de van egy közös dolog: meg akarják változtatni a világot. A környezeti tanulmányi program a hallgatók számára olyan készségeket, ismereteket és tapasztalatokat biztosít, amelyekre bonyolult környezeti és társadalmi problémákra van szükség. Azáltal, hogy a diákokat a kritikus gondolkodókká és az elkötelezett állampolgárokká válik, a környezeti tanulmányok jelentősége feljogosítja a hallgatókat a hatékony politikai, gazdasági és társadalmi átalakulásra.

A környezetvédelmi tanulmányokat végző hallgatók közösségi tervezők, környezetvédelmi ügyvédek és nonprofit szervezetek vezetői lettek. Sokan most állami és szövetségi ügynökségek vagy oktatási intézmények számára dolgoznak.

Blokk tanfolyamok

A Környezetvédelmi Tanulmányok rendszeresen interdiszciplináris blokk-tanfolyamokat kínálnak, hat-tizenöt kredit, amelyek a régió komplex környezeti problémáira összpontosítanak, és gyakran egynapos kirándulásokon vesznek részt. Ezek a közelmúltban az észak-erdő, a Champlain-tó, a Hudson-folyó, az Adirondacks, a civil társadalom megújítása, a biotechnológia ígérete és veszélye, a Vermont Wilderness Debate, a talajökológia és az Élelmiszerek, Mezőgazdaság és Közösségi Fejlődés Északkeleten .

Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by Green Mountain College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019