A művészet főiskolája környezeti tanulmányok (ok)

Green Mountain College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A művészet főiskolája környezeti tanulmányok (ok)

Green Mountain College

A GMC környezettudományi programja kihívásokkal teli tantervet és gyakorlati lehetőségeket teremt a készségek fejlesztése és változás érdekében.

A Green Mountain Főiskolai Környezetvédelmi Főiskolák dönthetnek úgy, hogy több különböző területen - a politika, a filozófia, a tudomány, az oktatás, a kommunikáció és még sok más - koncentrálnak, de van egy közös dolog: meg akarják változtatni a világot. A környezeti tanulmányi program a hallgatók számára olyan készségeket, ismereteket és tapasztalatokat biztosít, amelyekre bonyolult környezeti és társadalmi problémákra van szükség. Azáltal, hogy a diákokat a kritikus gondolkodókká és az elkötelezett állampolgárokká válik, a környezeti tanulmányok jelentősége feljogosítja a hallgatókat a hatékony politikai, gazdasági és társadalmi átalakulásra.

A környezetvédelmi tanulmányokat végző hallgatók közösségi tervezők, környezetvédelmi ügyvédek és nonprofit szervezetek vezetői lettek. Sokan most állami és szövetségi ügynökségek vagy oktatási intézmények számára dolgoznak.

Blokk tanfolyamok

A Környezetvédelmi Tanulmányok rendszeresen interdiszciplináris blokk-tanfolyamokat kínálnak, hat-tizenöt kredit, amelyek a régió komplex környezeti problémáira összpontosítanak, és gyakran egynapos kirándulásokon vesznek részt. Ezek a közelmúltban az észak-erdő, a Champlain-tó, a Hudson-folyó, az Adirondacks, a civil társadalom megújítása, a biotechnológia ígérete és veszélye, a Vermont Wilderness Debate, a talajökológia és az Élelmiszerek, Mezőgazdaság és Közösségi Fejlődés Északkeleten .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Poultney, Vermont
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Poultney, Vermont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt