Politikai és nemzetközi kapcsolatok a Messias Főiskolán

Felhívni minden olyan független gondolkodót, aki érdeklődik a közélet iránt és aggodalomra ad okot a társadalmi igazságosság iránt.

Politikai és nemzetközi kapcsolatokként a Messiah College-ban, a legmagasabb rangú Pennsylvani Keresztény Főiskolán, merülsz el a diákok és a tanárok között, akiket ugyanazok a dolgok táplálnak, amelyek energizálnak: politikai kampányok, választások, diplomácia, nemzetközi ügyek , a közegészségügy, a bevándorlás, a környezetvédelem és a faji kapcsolatok.

A politika és a nemzetközi kapcsolatok vezetője olyan erős oktatási programot kínál, amely versenyképes lesz a munkahelyi vagy a grad iskolai piacon. Miközben tipikusan a közoktatási karrierre való felkészülésként gondolkodik a politikai tudományról, úgy látjuk, hogy olyan fegyelemről van szó, amely alaposan felkészíti Önt arra, hogy különböző területekbe, többek között a kormányzatba, az üzleti életbe, az oktatásba, a kommunikációba, a törvénybe és sok másba belépjen.

A politika és a nemzetközi kapcsolatok főbb jellemzői

Politikai és nemzetközi kapcsolatok szakosított program:

 • Land egy izgalmas szakmai gyakorlat a közeli Harrisburgban, Pennsylvaniában, nemzeti szervezetben, vagy akár nemzetközi szinten is az Egyesült Királyságban, mint gyakornok egy parlamenti képviselő irodájában!
 • Válassza ki, hogy 40 ország egyikében tanuljon országos rangú külföldi tanulmányi programunkon keresztül.
 • Gondolkodó tanfolyamok, például a nemzetközi üzleti és a világgazdaság, a kelet-ázsiai vagy az afrikai politika és a politika kutatási módszerei.
 • Csatlakozzon a különböző hallgatói klubokhoz és szervezetekhez, mint például a Hallgatói Önkormányzat Szövetsége, a Messiás Főiskolai Demokratákhoz, a Messiás Főiskolai Köztársaságiakhoz, az Emberi Jogi Tudatossághoz, a Szociális Igazságügyi Házhoz és a Megbékéltető Házhoz.
 • Lehetőség van arra, hogy kutatói asszisztens legyen, vagy akár társszerzővel is megjelentetett munkák a tanszékkel.
 • Finomítsd kritikus gondolkodási készségeidet.

Karrier lehetőségek a politika és a nemzetközi kapcsolatok szakemberek számára

A Messiah College politikatudományi diplomáját követően a diákok felkészültek arra, hogy olyan munkahelyeket biztosítsanak, mint például:

 • Politikai tanácsadó
 • Aktivista
 • Közügyek tiszt
 • Kormányzati kapcsolatok szakembere
 • Kampánykezelő
 • Lobbysta
 • Állami vagy szövetségi jogalkotó

Internship lehetőségek a politika és a nemzetközi kapcsolatok szakemberek számára

A Messiah College nemzeti szinten elismert gyakornoki programja a diákokat számos politikai gyakorlatba helyezi. Néhány politikai gyakorlat példája a következő:

 • Jogi cégek
 • Közvédő iroda
 • Gazdasági fejlesztési ügynökségek
 • Lobbizó egyesületek
 • Állami törvényhozók irodái
 • Az amerikai törvényhozók irodái
 • Kanadai nagykövetség
 • Parlament

Diák-kollégák elkötelezettsége

Tanulsz egy elkötelezett, elkötelezett keresztény tanárral, aki bemutatja Önt a politikatudomány főbb területeire: az amerikai és az összehasonlító politika, a nemzetközi kapcsolatok és a politikai elmélet. Alacsony tanuló-oktatói arányunk olyan intim és kollegiális tanulási környezetet teremt, amely egyéni hallgatói kezdeményezésre tesz szert, azzal a céllal, hogy segítsen egy szellemileg agilis, társadalmilag folyékony és magabiztos politikai diplomának közösségben, üzletben, jogban, kommunikációban, vagy jól felkészült a diploma vagy a jogi iskolába való felvételre.

Humán alapú tanulás

Mivel a programunk humán alapú, számíthatunk az átruházható készségek elsajátítására, az értelmes osztálybeszélgetésekre, a fontos mennyiségi képességek megtanulására és a témák elemzésére az olvasás és az írás során. Nem csak a "hogyan" fog válaszolni, hanem megvizsgálja a "miért" problémákat - mind otthon, mind külföldön.

Tanulási lehetőségek

Sok hallgatónk külföldön tanul olyan országokban, mint Kína vagy Anglia, vagy közvetlenül egy kari taggal vesz részt egy kutatási projekt befejezésében. Az ország fővárosához közeli közelségünk is kényelmes módszert kínál arra, hogy egy féléves tanulmányt folytasson a politikában, vagy végezzen gyakorlatot Washington DC szívében

Politika: a megfelelő az Ön számára?

Tehát ha úgy gondolja, ahogyan mi is vagyunk, hogy a politika Isten alkotóelemének része, és a társadalmi igazságosság érdekében a nyilvános életben betartandó aggodalmak kialakításának eszköze, és nyitottságod van a szembenézett nézetek és az elkötelezettség ellen. az összes nép közös javára, akkor arra bíztatjuk, hogy fontolja meg a Messiah College-ban a politikatudományi programba való bekapcsolódást.

Ösztöndíjak

A Messiah College számos ösztöndíjat kínál, köztük a Provost és a College Honors Programs ösztöndíjakat, amelyek mindegyike különböző tudományos követelményekkel és határidőkkel rendelkezik. Minden pályázati anyagot január 15-ig kell megkapnunk a legmagasabb ösztöndíj megfontolásért.

A nemzetközi állampolgárok eseti alapon kaphatnak további pénzügyi támogatást a Nemzetközi Student Scholarship Application (ISSA) által nyújtott információk felhasználásával. Az ISSA-űrlapra mutató linket a diákok e-mailben elküldjük a felvételi döntési levélhez. Ez azt jelenti, minél hamarabb indul be a felvételi eljárás, annál hamarabb pályázhatnak pénzügyi támogatásra, és megkapják a csomagot.

Az akadémiai ösztöndíjak és pénzügyi segélyek levonása után a nemzetközi diákok évente 20 000 és 30 000 dollárt fizetnek négy évre. Az amerikai nagykövetség megtagadja a diákok vízumkérelmét, ha a hallgató nem tudja igazolni a támogató pénzügyi dokumentumokat, hogy kifizesse ezt az összeget a főiskolai kiadásokért. Ez egy kormányzati szabály, nem pedig főiskolai szabály.

Az év során bármikor elfogadhatjuk az alkalmazásodat, a hivatalos átiratodat és a tesztpontot. Meg kell választania, hogy melyik kifejezést írja be. Minden egyes tanévben két bevétel érkezik - augusztus végén az őszi időszakra és január végén a tavaszi időszakra.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

17 további kurzus Messiah College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
30,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019