Read the Official Description

A Megújuló Energia és Ökológiai Design fő egy egyedülálló, innovatív program, amely integrálja az energia és a tervezés tervezését az Akadémia Környezetvédelmi Liberális Művészetének tapasztalatával együtt.

A kutatók, építészek, mérnökök és építők új generációja teljesen átgondolja az épített környezetet. A túlzott energiafelhasználás és erőforrás-felhasználás arra ösztönzi ezeket az úttörőket, hogy vizsgálják meg, hogyan tervezzük és építjük otthonainkat és munkahelyeinket. Ha keresnek lehetőséget a feltörekvő zöld gazdaságban, a megújuló energia és az ökológiai tervezés izgalmas új játéktereket kínál. A Green Mountain College új Megújuló Energia és Ökológiai Design tanúsítványa segít megnyitni az ajtókat.

Meg fogja tanulni és alkalmazni az ökológiai tervezési stratégiákat, mind az elmét, mind a kezeket, és dolgozzon ki átfogó képet az energiafelhasználásról és a tiszta energia jövőjéről. A program interdiszciplináris tanterve nagyfokú rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a diákok számára, hogy koncentráljanak az érdeklődési területükön.

A jól felszerelt gyártási létesítményben a készségekkel összpontosított osztályok, a dedikált stúdióban végzett tervfelkutatás, gyakorlatok bevonása, számos kirándulások és a valóságos gyakorlati közösségi projektekben való részvétel kritikus elemei ennek a főnek. A program végzős részeként felkészültek arra, hogy ökológiai tervezési stratégiákat alkalmazzanak, elemezzék a megújuló energiaforrások lehetőségeit és a megfelelő és értelmes megoldások megvalósításához szükséges készségeket. A potenciális karrier-pályák közé tartoztak a terméktervezés, a lakóépületek tervezése / építése, a kisüzemi megújuló energiaforrások, a megújuló energiaforrások hasznosítása, az energiapolitika, valamint a kapcsolódó területeken való további tanulmányozás.

Előnyei:

  • Mentés a GMC szakemberek és vezető szakemberek körében az EcoDesign és a megújuló energia területén
  • Egy gyakorlati tanterv, amely lehetővé teszi az elméleti tudás és a valóságos megoldások közötti összekapcsolódást
  • Felkészülés a karrier és a posztgraduális iskolai lehetőségek megújuló rendszerbe való beépítésére, tervező / építő cégek és érdekképviseleti szervezetek számára.
Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by Green Mountain College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019