Program leírás

A közgazdaságtan kutató tudomány, hogy egy társadalom használja fel a szűkös forrásokat, hogy készítsen a termékek és szolgáltatások, hogy a tagok a vágy. A tanulmány a közgazdaságtan az Ön számára annak megértését, ahogyan az egyén, a vállalatok és az állami hivatalok befolyásolja, hogy mit gyártanak, hogyan készül, és aki kapja elfogyasztani, amit termelt.

Economics UWindsor

Abban UWindsor, akkor megtanulják, hogyan az egyéni cselekvéseket, cégek és állami szervek végső soron meghatározzák az irányt a gazdaság egészét. Ha megszerzi a szükséges eszközöket választ számos fontos gazdasági kérdésekre, mint például: hogyan csökkentik a kanadai munkanélküliségi ráta; mik a hatásai a kormányzati hiány és a kiadások csökkentése; és mik a globalizáció hatása a kanadai gazdaság? Azt is megtanulják a készségek, hogy elemezzék a gazdasági problémák és megtekintheti őket abból a szempontból a társadalom különböző csoportjai alapján a sajátos érdekeit.

Szigorú, gazdagítása Programok

A Közgazdaságtudományi Tanszék három és négyéves programokat kínál, amelyek különböznek a specializáció mértékétől. Az is lehetséges egy közös, négy éves mértéke az üzleti és közgazdasági vagy kombinálni Economics más tárgyakkal, mint például politológia, földrajz, és a matematika és a statisztika. A minisztérium egyaránt kínál Bachelor of Arts (BA) és Bachelor of Science (BSc) programok.

1) Hároméves közgazdaságtudományi alapképzés Az általános hároméves BA program 30 kurzusból áll. A legfontosabb követelmények közé tartozik a Közgazdaságtan 11 kurzusa, amelyek közül 9-nek 200, 300 vagy 400 szintű (második, harmadik és negyedik évfolyam). További követelmények a következők: i) egy kurzus a statisztikában (a gazdasági statisztikákon kívül, amely a közgazdaságtan közül a fenti 11 tanfolyam közül egyet); ii) 18 választható kurzus.

2) Négyéves Művészeti Bachelor (Honors Economics) A négyéves kitüntetések BA program 40 kurzusból áll. A legfontosabb követelmények közé tartozik a gazdaságtan 20 kurzusa. Ezen kívül két tanfolyamok matematika és az egyik természetesen a statisztikában van szükség. E három utolsó képzési formákat a Matematika Tanszék és a statisztika. Végül, 17 választani kell minden tanulmányi területről. Dönthet úgy, hogy töltsenek ki egy kisebb egy rokon területen a tanulmány, mint például a politikai tudományok, a matematika.

3) Négyéves alapképzés (Honors Economics) A négyéves BSc program 40 kurzust is tartalmaz. Major követelmények közé tartozik a 20 kurzusok Economics. Ezen kívül hat tanfolyamok matematika és egy számítástechnikai tanfolyam van szükség. Ez a követelmény lehetővé teszi, hogy töltsenek ki egy kisebb matematika. Végül 13 választani bármely területén tanulmány is szükség van.

4) Négyéves (Kombinált kitüntetések) A négyéves (Kombinált kitüntetések) program 40 tanfolyamot is igényel. Major követelmények közé tartozik a 13 kurzusok Közgazdasági és egy további Természetesen a statisztikában. Major követelmények más témával által előírt területen a tanulmány. További követelmények a választani a teljes száma 40 golfpálya. A Közgazdasági Osztály is kínál Minor program áll hat kurzusok Economics.

Mit fog az első évben

Minden Economics programokat igényel 41-110 (Bevezetés a Economics I) és 41-111 (Bevezetés a Economics II). A maradék az első évben a program attól függ, melyik szak, amit választott.

Tapasztalati tanulás

Senior hallgatók Közgazdaságtan gyakran kínálnak pozíciókat az oktatási és / vagy kutatási asszisztensek.

Kitűnő tanuló támogatása

A Közgazdasági Tanszék egyetemi forrásközpont munkatársai a graduális és tanársegédek. Tutorial támogatás áll rendelkezésre a legtöbb egyetemi kurzusok.

Karrier Tracks

  • Kormány és közpolitikai elemzés
  • banki
  • pénzügy
  • Vállalati vagy versenystratégia
  • Gazdasági kutatás / tanácsadó
  • Bizományosi
  • Előrejelzések

Válasszon UWindsor

A University of Windsor kínál 190 színvonalas programokkal a nemzetközi környezetben. Ugyanilyen fontos, hogy megtapasztalhatja a széles körű lehetőségeket a tanórán kívül. Akkor tárja fel cseréje lehetőségeket több tucat egyetem szerte a világon. Fokozza a munkatapasztalat révén co-op programok, szakmai és kifizetett, a kutatás asszisztensi. Diákok által vezetett szervezetek fontos szerepet játszanak az egyetemen, és a tágabb közösségben. A változatosság a diákok, honnan jöttek, mit hisznek, és hogyan gondolkodnak-bővül az elméd.

Felvételi követelmények

Grade 12U angol. A Közgazdasági Kitüntetések programokat igényel Grade 12U Fejlett funkciók, és Grade 12U Data Management.

Tudj meg többet

Program oktatási nyelve:
  • Angol

26 további kurzus University of Windsor, Undergraduate »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date