Hivatalos Leírás

Fenntarthatóság és zöld design Már nem trend. Ezek a fogalmak mindennapi életetek részévé váltak, és egyre növekvő és létfontosságú piacot képeznek az építészet és az épített környezetben. A "Környezettervezés" fokozat arra összpontosítja a diákokat, hogy úttörő szakembergé váljanak a fenntarthatóság területén. Megtapasztalják a fenntartható épületek tervezését és a "zöld" terek tervezését, megismerik a legújabb technológiák és anyagok megvalósítását, valamint a "zöld" építési akkreditációt és a környezettudatosságot.

Olyan dolgok, Fenntartható tervezés, építészet, új technológia és "zöld" anyagok, az inkluzív tervezés, a természet és a megőrzés, ihlette a világ megmentésére!

 • Kellékek költsége 1. év (+ -R1000) ** csak becslések
 • Folyamatos projekt alapú értékelés
 • Digitális és nyomtatott portfolió beadványokat 2. és a 3. évben
 • Végleges éves végzős decemberben
 • A diplomás jelöltek továbbra is pályázhatnak posztgraduális tanulmányokra, amíg megfelelnek az adott intézmény pályázati és belépési követelményeinek.
 • Programjaink minőségbiztosított és szabványosítani az összes Inscape egyetemen országosan.
 • Akkor beiratkozni a Bachelor of Design program bármely egyetemen, hogy a teljes 1. évben.
 • Diákok, akik elfogadták a bizonyos szakok lehet szükség, hogy a teljes 2. és a 3. évben tanulmányok másik szakosított Inscape campus.

Természetesen információ 1 év

 • Fejlesztése alapvető tervezési ismeretek létrehozásához tervezés hozzáértés kritikus gondolkodók.
 • Fejlesztése alapvető rajztudás, Basic, illetve a gyártási tudatosság, digitális képalkotási, kommunikáció,
 • Szoftver és vezetői képességek, hogy hozzon létre jól lekerekített tervezők illeszkedik bármilyen tervezési ipar.
 • Kialakítása a figyelmet az integrált jellege tervezés, előre az egyedi gondolkodás diákjaink.
 • Bemutatjuk felmérték Design History.
 • Létrehozó alapvető építőkövei a kreatív problémamegoldás.

Tantárgyi adatok 2. év és 3. évfolyam

Fegyelmezés A specifikus ismereteket a környezettervezéssel és azok megvalósításával foglalkozó tervrajzok megértése az építészet, a városi és a belsőépítészet területén valósul meg. A diákok az elméletet az alaptechnikai rajz-egyezmények, az alternatív és a zöld építési technikák, a helyszíni elemzések és mérések, a műszaki szolgáltatások, az energiatakarékos világítás, az elektromos és vízvezeték-elvárások, valamint a rajzok és specifikációk révén történő kommunikáció bevezetésével vezetik be.

A diákok az elméletet az alaptechnikai rajz-egyezmények, az alternatív és a zöld építési technikák, a helyszíni elemzések és mérések, a műszaki szolgáltatások, az energiatakarékos világítás, az elektromos és vízvezeték-elvárások, valamint a rajzok és specifikációk révén történő kommunikáció bevezetésével vezetik be.

A fenntartható anyagok elméletének ismerete, beleértve azok tulajdonságait és a termékek gyártási folyamatát, a Dél-Afrikában a nemzeti építési előírások bevezetését, valamint a zöld színű épületek akkreditációjával és környezettudatosságával kapcsolatban.

A szoftverek készségeinek és technikai ismereteinek továbbfejlesztése az AutoCAD alapjai, a Photoshop renderelés és a REVIT modellezés bevezetésével.

A hallgatók a projekt menedzsment, a tervrajz és életciklus, a megvalósíthatósági tanulmányok, a munka irányításának menete, a bontási struktúrák és az időgazdálkodás tudatosítása révén megismerik a "design üzletet", valamint megértik az iránymutatások és elvek Zöld-design üzlet.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Inscape Education Group »

This course is Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő