Hivatalos Leírás

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A Graphic Design-ban működő hivatalos egyetemi diploma a diákokat kreatív szakemberekké teszi a technikai és innovatív tudással, hogy sikeres projekteket fejlesszen ki a jelenlegi piacon. A program utolsó két évében a hallgatókat egy jövőbeli szakmában szakképzett, szakirányukra szakosodva, az adott szakmára jellemző módszertannal. A sikeres befejezése után a hallgatók hivatalos diplomát kapnak.

Grafika: A hallgatók szigorú műszaki és humán alapot kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy mélyreható képet kapjanak a grafikai tervezésről és a vizuális elemzés és identitás vezető projektjeiről, a tipográfiai tervezésről, a csomagolásról és a feliratozásról, valamint a szerkesztői gyártásról a nyomtatott és a digitális média számára.

A vizuális kommunikáció kultúránk és tudásunk egyik pillére, az egyik alapvető eszköz a jelenlegi valóság megértéséhez és a jövő tervezéséhez.

A Graphic Design-ban működő hivatalos egyetemi diploma négy év alatt olyan szakemberek számára képes, akik új kommunikációs formákat képesek elképzelni, újragondolni a társadalomban betöltött kép szerepét, és hatékonyan és innovatív módon dolgozni az értékekkel és az együttműködő vállalatok és intézmények elképzeléseit.

A grafikai dizájn hallgatóinak hivatalos egyetemi diploma első két évét bemutatják az elméleti és gyakorlati alapokra és a vizuális kommunikációra. A harmadik és negyedik évben a diákok a következő területeken szakosodnak:

  • Egyetemi diplomával rendelkező egyetemi diplomamunka, kommunikáció, kommunikáció: A hallgatók szilárd műszaki és humánus alapot kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy alaposan megértsék a grafikai tervezés fegyelmét, és vezető elemeket és vizuális identitást, tipográfiai tervezést, csomagolást , feliratozás és szerkesztés a nyomtatott és digitális médiában.

  • Egyetemi diplomával rendelkező egyetemi diplomamunka, interakció: A hallgatók szilárd elméleti és humanisztikus alapot kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy alaposan megértsék a digitális és interaktív média grafikai megjelenését és megkülönböztető jegyeit, az interfészek kialakítását, a alkalmazások új platformokhoz és merülő környezetekhez, valamint a kis alkalmazásoktól a nagy interaktív telepítésekig.

Ne feledje, hogy a Tervezésben működő hivatalos egyetemi diploma tanulmányozásához nem szükséges átadni az egyetemi belépő vizsga (PAU), de csak a felvételi vizsgáinkat.

Ezt a programot a madridi autonóm kormány és a spanyol nemzeti kormány elismerte, mint a Graphic Design hivatalos diplomáját.

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

Program oktatási nyelve:
Spanish (Spain)

3 további kurzus IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Utoljára frissítve October 1, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
12,800 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019