Hivatalos LeírásA Divatfotó szakképzéssel foglalkozó fotográfiai kurzus célja, hogy olyan divat szakembert képezzen, aki mély tudással és készségekkel rendelkezik: egy szerző és egy művész, aki kreatív és tervező készségeket és esztétikai érzékenységet mutat a divat megtervezésében és képes Használja a fényképképet a vizuális kommunikáció csatornájaként. A Fashion professzionális fotós ötvözi a technikai kompetenciákat a kreatív és esztétikai jellegűekkel, figyelve a divathoz kapcsolódó életmód észlelésére és kommunikációjára.

Szakmai piacok: Az oktatási pálya végén a diák működhet a divat környezet munkaterületein: kiadványok, mi, televízió, fotográfiai ügynökségek, post-produkciós, szabadúszó, fotós, divatfotó kiadó szakember, fotózás, művészet Vevő, Studio Manager, Fotószerkesztő.

Felvételi követelmények

A kurzus célja azoknak, akik (még kezdőknek is) a fotózás és a divat iránti szenvedélyük miatt szakmai karrierjüket és növekedési pályafutását akarják az iparban.

Felszerelés és oktatási anyag

A füzetekből és digitális anyagokból álló oktatási anyag ingyenes, minden diák számára. Ezen kívül az iskola felajánlja a diákoknak, hogy ingyen használják a professzionális gépeket és a külső lövészethez szükséges felszerelést. Mindenesetre a hallgatónak rendelkeznie kell egy Adobe csomaggal (Photoshop, Illustrator, Indesign) felszerelt laptopral, és egy professzionális kamerát kell kapnia az első hónapban.

Divattervezési tanfolyam terv

A kurzus a divat és a fotográfia világához kapcsolódó témákra terjed ki, az alapoktól kezdve: a felszerelés és a professzionális fényképezőgép használatától a fény és a vakus tanulmányozásáig, a nagy szerzők elemzésén és tanulmányozásán keresztül A divatfotó és a divat, valamint a divatrendszer elemzését. Az elméleti osztályokon kívül számos gyakorló tevékenység lesz a stúdióban és a külső környezetben, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy "terepmunka" élményben részesüljenek, sok képet készítsenek, sokféle témát és formázási területet (Publishing, Conceptual, Marketing, Photoshoot, Man , Nõ, Szépség, Felsõruházat és Fehérnemû, Tartozékok és Sill Life, Web és Szociális kommunikáció stb ...). A hallgató együttműködik a fotósokkal és az ágazat szakembereivel, és megtanulja kapcsolódni a vele együttműködő csapatokkal: a stylisttől a sminkes művészhez, a hajstílushoz, a modellekhez és ügynökségekhez, a stylistához stb. Átnézte és gondosan kiválasztotta a megvalósított felvételeket, a hallgató elkezdi megvalósítani projektjeit és saját portfólióját: grafikai és fotószerkesztő szoftverekkel támogatja a végső projekt előadás utáni tevékenységet. A kurzus végén a hallgatónak végső vizsgát kell tennie, amelyet egy külső tanácshoz, egy rendkívül professzionális portfólióhoz kell benyújtania, és képesnek kell lennie a szakmai érettség és a megszerzett technikai készségek bemutatására. Miután sikeresen elnyerte a vizsga sikerét, a Divatfotó hároméves szakképesítést kap.

osztályok Óra

A tantárgy időtartama: 3 év
Class időtartama: 3/4 óra
Heti jelenléti: 3 osztály
Csütörtök: 9: 00-12: 00 között
Péntek: 9: 00-12: 00/14: 00-18: 00 óra között
Szombat: 1 Havi szombat a külsõ forgatáshoz

Kiadások

Regisztrációs díj: 400 €
Rendes költség: € 6000 / év vagy 756,40 € részlet Az árak tartalmazzák a sablonokból és könyvekből álló oktatási anyagot.
Lehetséges, hogy hozzanak létre egyedi látogatottsága és fizetési tervek.
Regisztrációk NYITVA HELYEK LAST.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Ferrari Fashion School »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
7,320 EUR
A rendes tanfolyamköltség évente vagy részletekben 756,40 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date