A BCom Hons a mennyiségi pénzügyekben

Általános információk

Program leírás

A program célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a matematikai pénzügyi modellek megértéséhez és megvalósításához szükséges elméleti és gyakorlati képzést. A program létfontosságú képesítés ahhoz, hogy a kvantitatív pénzügyi szolgáltatási ágazatban szakmai gyakorlatba vagy vezetői pozícióba léphessen. A programban szereplő tanterv alapos alapot nyújt a továbbtanuláshoz és a pénzügyi tervezés területén történő specializálódáshoz, valamint a fejlett kvantitatív finanszírozáshoz. Az önreflexiós, tudományosan képzett szakemberek biztosítása a dél-afrikai pénzügyi szolgáltató ipar számára felépíti nemzeti, szellemi és gazdasági infrastruktúránkat.

Felvételi követelmények: Megfelelő alapképzés, amelynek átlagos átlaga legalább 65%, az utolsó év moduljaiban megszerzett. A hallgatóknak a következőket kell teljesíteniük az egyetemi diploma részeként:

  • Matematika (specifikus számítás) és / vagy statisztika az új NQF 5. és 6. szintjén.

Elérhetőségek: Erna Zeelie / 011 559 4731 / ejzeelie@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb