A BCom Hons a Befektetési Menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

Ennek a programnak az a célja, hogy erősítse a hallgatók tudását a befektetési értékelés és a portfóliókezelés fegyeleméről. A program egy széles körű tantervből áll, amely felkészíti a hallgatókat a beruházással kapcsolatos különféle szakterületek széles skálájára. A tanterv nyolc tématerületet foglal magában, a tőkebefektetéstől, a kamatozó befektetéstől a portfóliókezelésig és a nyugdíjfinanszírozásig. A tanterv elsajátítása képessé teszi a hallgatókat az összetett befektetési alapelvek szintetizálására és a pénzügyi eszközök professzionális alkalmazására. Alapvető ismereteket szerez a globális befektetési alapelvekről, lehetővé téve a képesítő hallgató számára, hogy a mai professzionális befektetési világban dolgozzon. A program hangsúlyozza a kompetencia, az integritás és az etika alkalmazását a professzionális környezetben.

A sikeres hallgató elnyeri a globális befektetési perspektívát és a globális piac alapos megértését, amely versenyelőnyt biztosít számukra a foglalkoztatás szempontjából.

Felvételi követelmények: A potenciális hallgatóknak rendelkezniük kell alapképzéssel és megfelelő ismeretekkel kell rendelkezniük a befektetéskezelésről (Új NQF 7. szint / Régi NQF 6. szint). A tanszék megkövetelheti az áthidaló program befejezését, ha a hallgatók nem tartják be a bevezetés szabályait a beruházáskezelés konkrét tárgyi ismereteire vonatkozóan. A végleges felvételi követelményeket időről időre az osztály határozza meg.

A kitüntetési program megkezdése előtt a hallgatóknak statisztikai és matematikai műhelyt kell elvégezniük. A részvétel kötelezőnek tekinthető, de ez nem feltétele vagy előfeltétele a kitüntetési program elfogadásának és / vagy befejezésének. A hallgatóknak kötelező könyvtári kutatási képzésen is részt kell venniük, amelyet a könyvtári szolgáltatások szerveznek és biztosítanak.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Elérhetőségek: Niël Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb