Étel tudomány
Ishikawa Prefectural University
Kulcs információ
Campus helye
Nonoichi, Japán
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Apr 2024
Bevezetés
Az Élelmiszertudomány tárgya az „élelmiszer” mindennapi eleme. Az élelmiszeripar egyre inkább felhívja a figyelmet az élelmiszerbiztonságra és más kérdésekre, ezért célunk olyan személyek ápolása, akik aktívak lehetnek ebben az iparágban.
Ebből a célból a legújabb technológiák, például a biotechnológia felhasználásával fejlesztéseket hajtanak végre az élelmiszer -feldolgozási, tárolási és elosztási technológiák területén. Ezenkívül a diákok megértik az élelmiszerek biztonságát és funkcionalitását, és részt vesznek az egészség megőrzésével és népszerűsítésével kapcsolatos tanulásban és kutatásban, valamint a biztonságos és bőséges élelmiszereket biztosító rendszerekben.
Annak érdekében, hogy ismereteket szerezzenek és megismerjék az „élelmiszerekkel” kapcsolatos technológiákat, amelyek magukban foglalják a különböző szempontokat, például a gyártási, feldolgozási és forgalmazási technológiákat és módszereket molekuláris szinten, valamint a táplálkozási és higiéniai problémákat, a hallgatókat előadásokba és kísérletekbe vonják be, a termelőüzemekben és az élelmiszer -ipari vállalatoknál végzett képzés mellett.