Élelmiszertudomány (szak: alapképzés)
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Kulcs információ
Campus helye
Online USA
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Az élelmiszer-tudomány a tudomány és a mérnöki elvek alapján tanulmányozza az élelmiszereket, azok tartósítását és feldolgozását. Az Élelmiszertudományi fokozat (648) felkészíti a hallgatókat az élelmiszer-ipari termékek fejlesztésére, az élelmiszer-feldolgozásra, a minőségbiztosításra, az élelmiszer-biztonsággal foglalkozó szabályozó ügynökségek munkájára vagy az alapképzésbe. Megfelelő hangsúllyal és a kurzus kiválasztásával a hallgatók felkészülhetnek a dietetikus vagy egészségtudományi programokba való belépésre is. A programban résztvevő hallgatók élelmiszerkémiát és mikrobiológiát tanulnak; élelmiszer-feldolgozás és biztonság; és élelmiszerelemzés kémiai, fizikai és érzékszervi technikák alkalmazásával.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Bachelor in Food System: Menedzsment, Fenntarthatóság és Technológiák
- Parma, Olaszország
Élelmiszer-gazdálkodási és marketing BSc kitüntetések
- Newcastle upon Tyne, Egyesült Királyság
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franciaország