Élelmiszeripari Bachelor
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Kulcs információ
Campus helye
Bună Ziua, Románia
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Az ÉLELMISZERI TERMÉKEK INGINERIA alapképzési program általános célja az élelmiszeripar technológiai szakembereinek képzése; ez a program 2009 óta működik, 2015 -ben akkreditálták, és a bolognai megállapodás szerint 4 éves tanulmányi időtartamra, napi kredit 240 kreditre szól. A diplomások a tanulmányok ideje alatt felhalmozzák azokat az elméleti, technikai és vezetői ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy felkészüljenek a munkaerő-piaci versenyképesség nemzeti és nemzetközi szintű sikeres versenyképes leküzdésére, lehetőségük nyílik arra, hogy rendkívül változatos területeken működjenek, az összes altechnológia területén. ágazatokat az élelmiszeriparban (beleértve a biotechnológia és a biomérnöki irányokat is), mind az országban, mind külföldön. A program fő célkitűzései a hallgatók elméleti és gyakorlati képzését biztosítják az élelmiszer -termelés területén a modern technológiák ismerete, az élelmiszerek minőségének javítását célzó intézkedések ismerete és alkalmazása, valamint a technológiai vonalak tervezése és működtetése érdekében. mezőgazdasági élelmiszerek feldolgozása, a terület jogszabályainak ismerete.